Harras Network cvba

Contactgegevens Harras Network cvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Harras Network cvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Harras Network cvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hommelvennestraat 12, Hasselt, BE 3500, België

Telefoon (phone): 3211720123 3211720123

Fax (fax): 3211720529 3211720529

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Harras Network cvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Harras Network cvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Harras Network cvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Harras Network cvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Harras Network cvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Harras Network cvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Harras Network cvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Harras Network cvba
Products information Harras Network cvba

BTW identificatienummer (tax): BE08240814208
Ondernemingsnummer: 4412902832
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Harras Network cvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Harras Network cvba
(Get full report from official database of BE for Harras Network cvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Harras Network cvba
Addition kinds of activities for Harras Network cvba

226202. Chemische bekleding of behandeling van mangemaakte breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of manmade broadwoven fabrics
316100. Bagage | Luggage
22310209. Spongedoek: wol, haarhaar of soortgelijke stof | Sponging cloth: wool, mohair, or similar fabric
35230411. Hog voedings-, verwerkings- en waterapparatuur | Hog feeding, handling, and watering equipment
36510108. Luidsprekers, elektrodynamische of magnetische | Loudspeakers, electrodynamic or magnetic
36990202. Laserslassen, boor- en snijapparatuur | Laser welding, drilling, and cutting equipment
38120400. Nautische instrumenten | Nautical instruments
38610200. Fotografische apparatuur en chemicaliën | Photographic processing equipment and chemicals
39150202. Juwelen snijden, boren, polijsten, herstellen of instellen | Jewel cutting, drilling, polishing, recutting, or setting
50870101. Kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Barber shop equipment and supplies

Werken bij Harras Network cvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Harras Network cvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Harras Network cvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Harras Network cvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

  • Orpickers gezocht/grobbendonk/2 ploegen (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar magazijnmedewerkers in Grobbendonk in zowel vroege als late (afwisselend 2-ploegen). Klaar om deze week of volgende week op te starten? Interesse om te werken als magazijnier? Kan je nauwkeurig werken? Dan is deze job misschien iets voor jou...

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Hasselt? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011 55 35 48 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • SUPERVISOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Vaste Job

    Supervisor in daguren bij Volvo Trucks Gent Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij zoek naar een supervisor. Technische affiniteit Coachen en motiveren van team Nederlands - Engels Als teamcoach ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productieproces. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en het motiveren van je medewerkers, zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier, zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de planning voor de bestelling van trailers. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de medewerkers.

  • ZELFSTANDIGE BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KIDDY DREAMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Instaan voor de opvang en verzorging van kinderen van 0 tot en met 3 jaar. - Een ondersteunende en verzorgende functie hebben met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. - beschikken over de vaardigheden, de mogelijkheden en de nodige kennis om ondersteuning in de kinderverzorging aan te bieden. - Instaan voor het onderhoud van het materiaal en de ruimtes - In zelfstandige samenwerking

  • Real Estate Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

Zoek naar antwoorden van Harras Network cvba in sociale netwerken
Look for responds of Harras Network cvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Harras Network cvba. Laat een reactie achter voor Harras Network cvba. Harras Network cvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Harras Network cvba. Leave a respond for Harras Network cvba. Harras Network cvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Harras Network cvba op de google maps. Adres en contacten Harras Network cvba
Location of Harras Network cvba on the google maps. Address and contacts of Harras Network cvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Harras Network cvba Harras Network cvba: ESTHETIEK BRUNEEL | DIRK MERCKAERT | Language Technology | Van Nieuwenhove Ann | M. VAN DEN EEDE

Other related companies as Harras Network cvba: ESTHETIEK BRUNEEL | DIRK MERCKAERT | Language Technology | Van Nieuwenhove Ann | M. VAN DEN EEDE

Harras Network cvba is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Harras Network cvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08240814208. Het bedrijf Harras Network cvba bevindt zich op het adres: Hommelvennestraat 12, Hasselt, BE 3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Harras Network cvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Harras Network cvba is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Harras Network cvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Harras Network cvba, openstaande posities, locatie van Harras Network cvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Harras Network cvba is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Harras Network cvba, company assigned to the tax number BE08240814208. The company Harras Network cvba is located at the address: Hommelvennestraat 12, Hasselt, BE 3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Harras Network cvba were not found.
The main activity of Harras Network cvba is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Harras Network cvba is not available. You also can look at reviews of Harras Network cvba, open positions, location of Harras Network cvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Harras Network cvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Harras Network cvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Harras Network cvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Harras Network cvba, employees, financial statistics.