HANSSENS, PATRICK

Contactgegevens HANSSENS, PATRICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANSSENS, PATRICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANSSENS, PATRICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OPSTAL, OPSTAL, ND 8930, België

Telefoon (phone): 874 3857285 (+32-874 3857285) 874 3857285 (+32-874 3857285)

Fax (fax): 874 3857285 (+32-874 3857285) 874 3857285 (+32-874 3857285)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANSSENS, PATRICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANSSENS, PATRICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANSSENS, PATRICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANSSENS, PATRICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANSSENS, PATRICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANSSENS, PATRICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANSSENS, PATRICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANSSENS, PATRICK
Products information HANSSENS, PATRICK

BTW identificatienummer (tax): BE05908416748
Ondernemingsnummer: 4809509277
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 800,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in HANSSENS, PATRICK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANSSENS, PATRICK
(Get full report from official database of BE for HANSSENS, PATRICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANSSENS, PATRICK
Addition kinds of activities for HANSSENS, PATRICK

8734. Testlaboratoria | Testing laboratories
781904. Uitrusting en stalling, film productie | Equipment and prop rental, motion picture production
17619904. Siding aannemer | Siding contractor
50510217. Structurele vormen, ijzer of staal | Structural shapes, iron or steel
50740305. Stoomuitrusting | Steam fittings
50870304. Leveranciers van de janitors | Janitors' supplies
58130106. Wijnbar | Wine bar
82210101. College, behalve junior | College, except junior

Werken bij HANSSENS, PATRICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANSSENS, PATRICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANSSENS, PATRICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANSSENS, PATRICK. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • Administratief bediende Operations-afdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief Operations Assistant: Als deel van de administratieve dienst binnen Operations, ondersteun je de afdelingen 'bulk', 'afval en inpak' en 'magazijn' omtrent alle taken rond dossierverwerking. Op termijn is het de bedoeling dat jij instaat voor de opleiding in verband met dossierverwerking. Je denkt mee aan optimalisaties van de dossierverwerkingen en werkt hiervoor samen met de betrokken diensten. Je staat in voor het uitvoeren van de reconciliatie, hierbij zal de Support Engineer jouw back-up zijn. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en controle van de productiedossiers. Daarnaast voer je ook allround administratieve taken uit en sta je in voor een correcte opvolging van offertes, bestellingen, stockbeheer,... .

  • MECHANIEKER (HANDZAME)

    Regio: HANDZAME

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp - Voltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Comics Station Antwerp - jobstudent attractiemedewerker (weekdagen en weekends) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Comics station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten. Wij zoeken enthousiaste studenten die bij ons willen werken als parkmedewerker. Dit houdt in: bedienen van de attracties het onderhoud van de attracties (schoonmaken, opruimen,...)

  • Mecanicien productiemachines 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines. Je voorkomt en herstelt defecten. Je voert opdrachten uit door middel van aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke, informatie die de operator of gebruiker je verstrekt en door middel van de technische dossiers van de machines.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring met customer service? Ben je commercieel ingesteld? Spreek je goed Nederlands en Engels? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je beantwoordt de inkomende telefonische oproepen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigers. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van orders en retours. Je vormt een connectie tussen de klant en het sales team. Je zorgt voor een transparate communicatie tussen deze partijen. Je zorgt voor de administratieve ondersteuning van het commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met het hoofdkantoor.

  • zelfstandige voor tuinaanleg en tuinonderhoud (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: DELOGARDEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U beschikt over een zelfstandig statuut; u bent flexibel en kan zich vrijmaken een of meerdere dagen in de week; u heeft ervaring in de sector, u beschikt over een BE-rijbewijs

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Flexijob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde flexi-jobber voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken, tijdens de week (tussen 6.30u en 19:30u) behalve donderdag of tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

Zoek naar antwoorden van HANSSENS, PATRICK in sociale netwerken
Look for responds of HANSSENS, PATRICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANSSENS, PATRICK. Laat een reactie achter voor HANSSENS, PATRICK. HANSSENS, PATRICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANSSENS, PATRICK. Leave a respond for HANSSENS, PATRICK. HANSSENS, PATRICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANSSENS, PATRICK op de google maps. Adres en contacten HANSSENS, PATRICK
Location of HANSSENS, PATRICK on the google maps. Address and contacts of HANSSENS, PATRICK

Andere gerelateerde bedrijven als come HANSSENS, PATRICK HANSSENS, PATRICK: Pugilato Sportswear | CARATI | RADIO TV PUES | Macquet Cyprien | FOND DE PARADIS

Other related companies as HANSSENS, PATRICK: Pugilato Sportswear | CARATI | RADIO TV PUES | Macquet Cyprien | FOND DE PARADIS

HANSSENS, PATRICK is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HANSSENS, PATRICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05908416748. Het bedrijf HANSSENS, PATRICK bevindt zich op het adres: OPSTAL, OPSTAL, ND 8930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 800,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in HANSSENS, PATRICK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HANSSENS, PATRICK is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANSSENS, PATRICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANSSENS, PATRICK, openstaande posities, locatie van HANSSENS, PATRICK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HANSSENS, PATRICK is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is HANSSENS, PATRICK, company assigned to the tax number BE05908416748. The company HANSSENS, PATRICK is located at the address: OPSTAL, OPSTAL, ND 8930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 800,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in HANSSENS, PATRICK were not found.
The main activity of HANSSENS, PATRICK is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HANSSENS, PATRICK is not available. You also can look at reviews of HANSSENS, PATRICK, open positions, location of HANSSENS, PATRICK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANSSENS, PATRICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANSSENS, PATRICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANSSENS, PATRICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANSSENS, PATRICK, employees, financial statistics.