Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd

Contactgegevens Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heerweg Zuid 41 GENT, 9052, België

Telefoon (phone): 3292228337 3292228337

Fax (fax): 3292223576 3292223576

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd
Products information Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd

BTW identificatienummer (tax): BE04576873779
Ondernemingsnummer: 8698669433
Hoofdstad (capital): 874,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 287,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd
(Get full report from official database of BE for Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd
Addition kinds of activities for Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd

357705. Magnetische inkt en optische scanapparaten | Magnetic ink and optical scanning devices
07830105. Boomsnijwerk voor openbare gebruikslijnen | Tree trimming services for public utility lines
22620104. Plisse printing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Plisse printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
50489903. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
79910102. Gezondheids-club | Health club

Werken bij Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • Vlootmonteur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Vlootmonteur op locatie * Preventief bijpompen banden * Profieldiepte bepalen * Schade opmeten * Werkzaamheden goed registeren

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) voor 16u/week bij gezin in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Wetteren . De uren zijn te presteren 1x8u/per dag en 2 dagen van 4u/per dag. Je komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen. Boodschappen doen en koken behoren ook tot het takenpakket. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • Studenten Evenement zondag 7 oktober (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Beste student, op zondag 7 oktober vindt Open Bedrijvendag plaats bij de firma Van Hool. Om dit grootse evenement in goede banen te leiden, rekenen zij graag op enkele gemotiveerde studenten (m/v) voor een professionele ontvangst. Je bent het visitekaartje van het bedrijf! Je werkt van 09u-17u (pauze is voorzien). Je werkt op het onthaal waar je alle geïnteresserden vriendelijk ontvangt en verder verwijst, of op de parking waar je zorgt dat alle wagens netjes kunnen binnenrijden en -parkeren.

  • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

  • kelner, jobstudent, extra, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Project Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672951-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als projectingenieur voor de opvolging en coördinatie van uiteenlopende projecten bij diverse bedrijven uit verschillende sectoren? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een all-round technisch Project Engineer en een Project Engineer Bouw. Als Project Engineer voer je uiteenlopende technische projecten uit zoals installatie van nieuwe apparaten, uitbreiding van productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: de detailuitwerking van de projecten de opvolging en coördinatie van de projecten realisatie ervan binnen de planning en het budget opstellen van lastenboeken het voeren van technische bespreking met leveranciers en constructeurs de opvolging van de leveranciers en contractors ingebruikname van de apparatuur met de overdracht aan de gebruiker en de plaatselijke technische dienst het deelnemen aan de procesveiligheidsstudies (HAZOP studies) je werkt hiervoor frequent samen met een brede groep mensen uit de Productieafdelingen, Technische dienst, Veiligheidsdienst en Kwaliteitsdienst De Project Engineer Bouw zal in eerste instantie worden ingezet op een project in Doel voor de ontwikkeling en bouw van een volledig nieuw complex van een havenoverslagbedrijf. Dit gaat om de bouw van een nieuw kantorencomplex met allernieuwste technologieën, wegennetwerk rondom, uitbreiding haven, aanpassen kaaien, … Deze Project Engineer zal mee instaan voor de coördinatie van alle werkzaamheden ter ondersteuning van de verantwoordelijke civiele werken. Dit project zal zowat 5 jaar duren, nadien kan deze Project Engineer op andere projecten ingezet worden.

  • Flexijob zaalmedewerker (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: ' T RIETLAER

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! 't Rietlaer is een feestzaal te Rillaar, waar 'ontmoeten en beleven' centraal staat. Niet zomaar een slagzin, maar een filosofie waar wij in geloven en onze drijfveer om ieder feest, groot of klein, weelderig of sober, tot een juweeltje uit te werken. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd in sociale netwerken
Look for responds of Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd. Laat een reactie achter voor Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd. Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd. Leave a respond for Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd. Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd op de google maps. Adres en contacten Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd
Location of Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd on the google maps. Address and contacts of Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd

Andere gerelateerde bedrijven als come Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd: Bakus P | FE. VAN EYCKEN | SABIEN DEWULF | Vervaeke NV | Lambert Literie

Other related companies as Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd: Bakus P | FE. VAN EYCKEN | SABIEN DEWULF | Vervaeke NV | Lambert Literie

Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04576873779. Het bedrijf Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd bevindt zich op het adres: Heerweg Zuid 41 GENT, 9052. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 874,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 287,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd, openstaande posities, locatie van Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd, company assigned to the tax number BE04576873779. The company Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd is located at the address: Heerweg Zuid 41 GENT, 9052. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 874,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 287,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd were not found.
The main activity of Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd is not available. You also can look at reviews of Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd, open positions, location of Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hakuna Matata Travels (Pty)Ltd, employees, financial statistics.