Groupe De Boeck sa

Contactgegevens Groupe De Boeck sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Groupe De Boeck sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Groupe De Boeck sa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue des Minimes 39, Brussels, 1000, België

Telefoon (phone): 32 10 48 25 11 32 10 48 25 11

Fax (fax): 32 10 48 25 19 32 10 48 25 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Groupe De Boeck sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Groupe De Boeck sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Groupe De Boeck sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Groupe De Boeck sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Groupe De Boeck sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Groupe De Boeck sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Groupe De Boeck sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Groupe De Boeck sa
Products information Groupe De Boeck sa

BTW identificatienummer (tax): BE04488708496
Ondernemingsnummer: 5770538330
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 560,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Groupe De Boeck sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Groupe De Boeck sa
(Get full report from official database of BE for Groupe De Boeck sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Groupe De Boeck sa
Addition kinds of activities for Groupe De Boeck sa

7692. Las reparatie | Welding repair
24410104. Sigaretten, hout en hout | Cigar boxes, wood and part wood
38430107. Tandheelkundige stoelen | Dental chairs
44890000. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
50430201. Identiteitsrecorders voor het fotograferen van cheques of vingerafdrukken | Identity recorders for photographing checks or fingerprints
50930104. Textielafval | Textile waste

Werken bij Groupe De Boeck sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Groupe De Boeck sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Groupe De Boeck sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Groupe De Boeck sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster slagerij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een slagerij gelegen in Leuven, zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper/verkoopster om het team te versterken. Je staat in voor de verkoop van vleeswaren, bedient de klanten en rekent af aan de kassa. Hierbij ga je uiteraard steeds klantvriendelijk te werk. Daarnaast vul je de toog aan en houd je de winkel ordelijk en proper.

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

  • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

  • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

  • Bediende Boekhouding voor internationale KMO te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel)! (1284155) (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een internationale KMO in volle groei te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel), zijn we momenteel op zoek naar een tweetalig Boekhoudkundig Bediende! Het betreft een voltijdse functie, 37u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Boekhoudkundig Bediende kom je terecht op de financiële afdeling. Onder de supervisie van de Chief Accountant voer je de volgende taken uit: - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z (opmaken en verzenden van facturen, opvolgen van betalingen, sturen van herinneringen en aanmaningen, …); - je staat in voor de opvolging van de wekelijkse en maandelijkse omzetcijfers, je zorgt voor de opmaak van een overzicht in Excel; - je zorgt voor de voorbereiding van de boekhouding, je zorgt voor de voorbereiding van de balansen; - je controleert en encodeert alle bankverrichtingen; - je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en bereidt incassodossiers voor; - Verder voer je een aantal jobgerelateerde administratieve taken uit, zoals scannen, klassement, …

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

  • Poetsvrouw/onthaal (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BO-NESS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om in onze prive sauna en b&b gasten te ontvangen en de units te poetsen Heb jij een goed voorkomen en zorg je dat onze units en kamers er perfect uitzien dan ben jij misschien onze toekomstige medewerkster

Zoek naar antwoorden van Groupe De Boeck sa in sociale netwerken
Look for responds of Groupe De Boeck sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Groupe De Boeck sa. Laat een reactie achter voor Groupe De Boeck sa. Groupe De Boeck sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Groupe De Boeck sa. Leave a respond for Groupe De Boeck sa. Groupe De Boeck sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Groupe De Boeck sa op de google maps. Adres en contacten Groupe De Boeck sa
Location of Groupe De Boeck sa on the google maps. Address and contacts of Groupe De Boeck sa

Andere gerelateerde bedrijven als come Groupe De Boeck sa Groupe De Boeck sa: FLVERVAEKE AARDAPPELHANDEL BVBA | Diesbecq | DEMIA | JOS POULIN INTERIEUR | DISTRACTION

Other related companies as Groupe De Boeck sa: FLVERVAEKE AARDAPPELHANDEL BVBA | Diesbecq | DEMIA | JOS POULIN INTERIEUR | DISTRACTION

Groupe De Boeck sa is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Groupe De Boeck sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04488708496. Het bedrijf Groupe De Boeck sa bevindt zich op het adres: rue des Minimes 39, Brussels, 1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 560,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Groupe De Boeck sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Groupe De Boeck sa is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Groupe De Boeck sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Groupe De Boeck sa, openstaande posities, locatie van Groupe De Boeck sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Groupe De Boeck sa is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Groupe De Boeck sa, company assigned to the tax number BE04488708496. The company Groupe De Boeck sa is located at the address: rue des Minimes 39, Brussels, 1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 560,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Groupe De Boeck sa were not found.
The main activity of Groupe De Boeck sa is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Groupe De Boeck sa is not available. You also can look at reviews of Groupe De Boeck sa, open positions, location of Groupe De Boeck sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Groupe De Boeck sa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Groupe De Boeck sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Groupe De Boeck sa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Groupe De Boeck sa, employees, financial statistics.