groignet roland

Contactgegevens groignet roland: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data groignet roland: address, phone, fax, email, website, opening hours

groignet roland

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue des combattants 18, Namur, 5003, België

Telefoon (phone): 3281732219 3281732219

Fax (fax): 3281732219 3281732219

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) groignet roland: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "groignet roland"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "groignet roland"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van groignet roland, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen groignet roland. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of groignet roland, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees groignet roland. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti groignet roland
Products information groignet roland

BTW identificatienummer (tax): BE04480743408
Ondernemingsnummer: 2786376953
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 730,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in groignet roland zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor groignet roland
(Get full report from official database of BE for groignet roland)

Aanvulling soorten activiteiten voor groignet roland
Addition kinds of activities for groignet roland

2095. Geroosterde koffie | Roasted coffee
769915. Reparatie van fotografische en optische goederen apparatuur | Photographic and optical goods equipment repair services
07830105. Boomsnijwerk voor openbare gebruikslijnen | Tree trimming services for public utility lines
14990110. Turquoise mijnbouw | Turquoise mining
22810104. Borduurgaren, gesponnen | Embroidery yarn, spun
32950201. Barium, gemalen of anderszins behandeld | Barium, ground or otherwise treated

Werken bij groignet roland: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in groignet roland: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor groignet roland. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for groignet roland. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de automotive sector zijn we op zoek naar: Operatoren in 2 ploegen en nachtploeg: Taken: Seriewerk, controleren van de geproduceerde producten, labelen van de producten. Een heftruckchauffeur met optie vast voor de afdeling verzending in 2 ploegen: Taken: laden/lossen vrachtenwagen, aanlevering van de productie,...

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wetteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • Onderhoudstechnieker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit, pneumatica, verbrandingsmotoren en elektronica? Stel je dan kandidaat om als onderhoudstechnieker aan de slag te gaan bij onze klant, een vooraanstaand bedrijf uit Heusden-Zolder (maar met meerdere nationale en internationale vestigingen) dat actief is in de wegenbouw. Je zult er instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan machines.

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

  • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Hanne Van Nuffel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

Zoek naar antwoorden van groignet roland in sociale netwerken
Look for responds of groignet roland in social networks

Lees alle opmerkingen voor groignet roland. Laat een reactie achter voor groignet roland. groignet roland bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for groignet roland. Leave a respond for groignet roland. groignet roland on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie groignet roland op de google maps. Adres en contacten groignet roland
Location of groignet roland on the google maps. Address and contacts of groignet roland

Andere gerelateerde bedrijven als come groignet roland groignet roland: Dumonceaux | FLHAROL CONSYST NV | INTER PIPE TOOL | DOMINO'S PIZZA | BARBARA ESCORTS

Other related companies as groignet roland: Dumonceaux | FLHAROL CONSYST NV | INTER PIPE TOOL | DOMINO'S PIZZA | BARBARA ESCORTS

groignet roland is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is groignet roland, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04480743408. Het bedrijf groignet roland bevindt zich op het adres: rue des combattants 18, Namur, 5003. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 730,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in groignet roland zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van groignet roland is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van groignet roland is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van groignet roland, openstaande posities, locatie van groignet roland op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

groignet roland is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is groignet roland, company assigned to the tax number BE04480743408. The company groignet roland is located at the address: rue des combattants 18, Namur, 5003. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 730,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in groignet roland were not found.
The main activity of groignet roland is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of groignet roland is not available. You also can look at reviews of groignet roland, open positions, location of groignet roland on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over groignet roland, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf groignet roland, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about groignet roland, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company groignet roland, employees, financial statistics.