Grafityp Selfadhesive Products

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • Grafityp Selfadhesive Products
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • Grafityp Selfadhesive Products

Contactgegevens Grafityp Selfadhesive Products: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Grafityp Selfadhesive Products: address, phone, fax, email, website, opening hours

Grafityp Selfadhesive Products

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Centrum Zuid 1539, Houthalen, 3530, België

Telefoon (phone): 0032-(0)11/600.850 (+32-0032-(0)11/600.850) 0032-(0)11/600.850 (+32-0032-(0)11/600.850)

Fax (fax): 0032-(0)11/52.62.32 (+32-0032-(0)11/52.62.32) 0032-(0)11/52.62.32 (+32-0032-(0)11/52.62.32)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Grafityp Selfadhesive Products: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Grafityp Selfadhesive Products"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Grafityp Selfadhesive Products"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Grafityp Selfadhesive Products, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Grafityp Selfadhesive Products. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Grafityp Selfadhesive Products, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Grafityp Selfadhesive Products. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Grafityp Selfadhesive Products
Products information Grafityp Selfadhesive Products

BTW identificatienummer (tax): BE09159820556
Ondernemingsnummer: 7654418945
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 525,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Grafityp Selfadhesive Products zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Grafityp Selfadhesive Products
(Get full report from official database of BE for Grafityp Selfadhesive Products)

Aanvulling soorten activiteiten voor Grafityp Selfadhesive Products
Addition kinds of activities for Grafityp Selfadhesive Products

02730101. Catfish boerderij | Catfish farm
20770104. Neat's-foot olie | Neat's-foot oil
33120302. Bloei, staal | Blooms, steel
39310210. Viola's en onderdelen | Violas and parts
70410103. Sorority residentieel huis | Sorority residential house

Werken bij Grafityp Selfadhesive Products: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Grafityp Selfadhesive Products: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Grafityp Selfadhesive Products. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Grafityp Selfadhesive Products. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken steeds gemotiveerde elektriciens. Hoe ziet jouw dag eruit? Met jouw ploegje vertrek je 's morgens van thuis uit, of wordt je opgehaald op een oppikplaats om naar de werf te gaan. Daar ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het fijnere werk, het elektrisch voorbereidend werk van alles wat bij HVAC komt kijken. Omdat je in bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen,... terecht komt kan je rekenen op mooie werkuren en een propere omgeving.

  • Polyesterverwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

  • HUISHOUDHULP REGIO Sint-Katelijne-Waver/ Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent herfstvakantie - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

  • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DRUKMAN

    Type: Flexijob

    B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

Zoek naar antwoorden van Grafityp Selfadhesive Products in sociale netwerken
Look for responds of Grafityp Selfadhesive Products in social networks

Lees alle opmerkingen voor Grafityp Selfadhesive Products. Laat een reactie achter voor Grafityp Selfadhesive Products. Grafityp Selfadhesive Products bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Grafityp Selfadhesive Products. Leave a respond for Grafityp Selfadhesive Products. Grafityp Selfadhesive Products on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Grafityp Selfadhesive Products op de google maps. Adres en contacten Grafityp Selfadhesive Products
Location of Grafityp Selfadhesive Products on the google maps. Address and contacts of Grafityp Selfadhesive Products

Andere gerelateerde bedrijven als come Grafityp Selfadhesive Products Grafityp Selfadhesive Products: VAN GYES | A.C.L. AMBULANCEDIENST | Crematorium van Brussel (Vereniging van Gemeenten) | Huys Van Geel | GAR CATALANO

Other related companies as Grafityp Selfadhesive Products: VAN GYES | A.C.L. AMBULANCEDIENST | Crematorium van Brussel (Vereniging van Gemeenten) | Huys Van Geel | GAR CATALANO

Grafityp Selfadhesive Products is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Grafityp Selfadhesive Products, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09159820556. Het bedrijf Grafityp Selfadhesive Products bevindt zich op het adres: Centrum Zuid 1539, Houthalen, 3530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 525,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Grafityp Selfadhesive Products zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Grafityp Selfadhesive Products is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Grafityp Selfadhesive Products is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Grafityp Selfadhesive Products, openstaande posities, locatie van Grafityp Selfadhesive Products op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Grafityp Selfadhesive Products is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Grafityp Selfadhesive Products, company assigned to the tax number BE09159820556. The company Grafityp Selfadhesive Products is located at the address: Centrum Zuid 1539, Houthalen, 3530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 525,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Grafityp Selfadhesive Products were not found.
The main activity of Grafityp Selfadhesive Products is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Grafityp Selfadhesive Products is not available. You also can look at reviews of Grafityp Selfadhesive Products, open positions, location of Grafityp Selfadhesive Products on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Grafityp Selfadhesive Products, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Grafityp Selfadhesive Products, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Grafityp Selfadhesive Products, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Grafityp Selfadhesive Products, employees, financial statistics.