Goldenberg, massimiliano

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Goldenberg, massimiliano
Private companiesMotor Freight Transportation • Goldenberg, massimiliano

Contactgegevens Goldenberg, massimiliano: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goldenberg, massimiliano: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goldenberg, massimiliano

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 67, rue Dodonee, BRUXELLES, 1180, België

Telefoon (phone): 33-148018360 +33-148016773 (+32-33-148018360 +33-148016773) 33-148018360 +33-148016773 (+32-33-148018360 +33-148016773)

Fax (fax): +32 (59) 489-18-21 +32 (59) 489-18-21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goldenberg, massimiliano: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goldenberg, massimiliano"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goldenberg, massimiliano"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goldenberg, massimiliano, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goldenberg, massimiliano. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goldenberg, massimiliano, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goldenberg, massimiliano. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goldenberg, massimiliano
Products information Goldenberg, massimiliano

BTW identificatienummer (tax): BE03997894287
Ondernemingsnummer: 2815490722
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 588,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Goldenberg, massimiliano zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goldenberg, massimiliano
(Get full report from official database of BE for Goldenberg, massimiliano)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goldenberg, massimiliano
Addition kinds of activities for Goldenberg, massimiliano

7231. Schoonheidswinkels | Beauty shops
01799912. Papaya Grove | Papaya grove
23990404. Zitgordels, auto en vliegtuigen | Seat belts, automobile and aircraft
24990302. Ladders, hout | Ladders, wood
27960203. Stalen lijngravering, voor de drukkerij | Steel line engraving, for the printing trade
38610201. Kasten, cassette film overdracht | Cabinets, cassette film transfer

Werken bij Goldenberg, massimiliano: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goldenberg, massimiliano: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goldenberg, massimiliano. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goldenberg, massimiliano. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator CNC freesmachine + CNC draaibank (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zij we op zoek naar een operator cnc freesmachine + cnc draaibank

  • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

    Regio: GELINDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • DAKWERKER (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: STADAK

    Type: Vaste Job

    Voor de opbouw en afbraak van hellende daken.

  • NKO-arts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

Zoek naar antwoorden van Goldenberg, massimiliano in sociale netwerken
Look for responds of Goldenberg, massimiliano in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goldenberg, massimiliano. Laat een reactie achter voor Goldenberg, massimiliano. Goldenberg, massimiliano bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goldenberg, massimiliano. Leave a respond for Goldenberg, massimiliano. Goldenberg, massimiliano on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goldenberg, massimiliano op de google maps. Adres en contacten Goldenberg, massimiliano
Location of Goldenberg, massimiliano on the google maps. Address and contacts of Goldenberg, massimiliano

Andere gerelateerde bedrijven als come Goldenberg, massimiliano Goldenberg, massimiliano: NEUHAUS | Detrac BVBA | Intras BVBA | Serry L | ERIC VERSTRAETE

Other related companies as Goldenberg, massimiliano: NEUHAUS | Detrac BVBA | Intras BVBA | Serry L | ERIC VERSTRAETE

Goldenberg, massimiliano is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Goldenberg, massimiliano, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03997894287. Het bedrijf Goldenberg, massimiliano bevindt zich op het adres: 67, rue Dodonee, BRUXELLES, 1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 588,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Goldenberg, massimiliano zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goldenberg, massimiliano is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goldenberg, massimiliano is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goldenberg, massimiliano, openstaande posities, locatie van Goldenberg, massimiliano op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Goldenberg, massimiliano is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Goldenberg, massimiliano, company assigned to the tax number BE03997894287. The company Goldenberg, massimiliano is located at the address: 67, rue Dodonee, BRUXELLES, 1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 588,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Goldenberg, massimiliano were not found.
The main activity of Goldenberg, massimiliano is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Goldenberg, massimiliano is not available. You also can look at reviews of Goldenberg, massimiliano, open positions, location of Goldenberg, massimiliano on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goldenberg, massimiliano, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goldenberg, massimiliano, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goldenberg, massimiliano, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goldenberg, massimiliano, employees, financial statistics.