Gobelin GmbH

Contactgegevens Gobelin GmbH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gobelin GmbH: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gobelin GmbH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zollkomplex E40, Eynatten, 4731, België

Telefoon (phone): 32 87 552430 32 87 552430

Fax (fax): 32 87 787555 32 87 787555

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gobelin GmbH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gobelin GmbH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gobelin GmbH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gobelin GmbH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gobelin GmbH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gobelin GmbH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gobelin GmbH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gobelin GmbH
Products information Gobelin GmbH

BTW identificatienummer (tax): BE01054107666
Ondernemingsnummer: 6289916992
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 727,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Gobelin GmbH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gobelin GmbH
(Get full report from official database of BE for Gobelin GmbH)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gobelin GmbH
Addition kinds of activities for Gobelin GmbH

238903. kostuums | Costumes
431100. Ons. | U.s. postal service
615902. Apparatuur- en voertuigfinancieringsmaatschappijen | Equipment and vehicle finance leasing companies
20660302. Chocoladerepen, solide | Chocolate bars, solid
20910333. Zalm, gerookt | Salmon, smoked
27320200. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
33120703. Blad of strip, staal, koudgewalst: eigen warmgewalst | Sheet or strip, steel, cold-rolled: own hot-rolled
38410300. Instrumenten en apparaten van dierenartsen | Veterinarians' instruments and apparatus
83220610. Sociale dienstcentrum | Social service center

Werken bij Gobelin GmbH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gobelin GmbH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gobelin GmbH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gobelin GmbH. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp Langdorp V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: WESTERVIER

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Machine omsteller (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Vaste Job

    DOEL VAN DE FUNCTIE Het ondersteunen in en het uitvoeren van technische werkzaamheden aan machines alsook het vervaardigen en verpakken van producten volgens de aangegeven receptuur. BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN Techniek Uitvoeren omstellingen en afstellen machines en randapparatuur Tuningsactiviteiten Bedienen en opstarten van machines Inpakken van producten Administratie Vrijgave productie bij orderwissel Rapporteren van storingen en omsteltijden Kwaliteit Controleren productkwaliteit Melden en oplossen van kwaliteitsproblemen Veiligheid Melden van onveilige situaties Orde en netheid naleven van hygiëne-en werkinstructies binnen BRC-Iop reglementering 5S programma In stand houden van gemaakte afspraken

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

  • Sales assistant Duitse markt met doorgroeimogelijkheden tot Sales Manager - Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Onze klant met internationale uitstraling is op zoek naar een sales assistant voor de Duitse markt die later wil doorgroeien tot Area Sales Manager. Na een opleidingsperiode in diverse afdelingen kan u aan de slag op de commerciële dienst. Je start als sales assistant. Hier zal je voornamelijk orders opvoglen, offertes opstellen, calculaties uitvoeren, etc. U leert het bedrijf, zijn producten en klanten beter kennen en na verloop van tijd wordt verwacht dat u zelfstandig verkoopsobjectieven behaalt. Binnen het commercieel team wordt u mede verantwoordelijk voor de klanten uit de Benelux. U werkt voornamelijk vanuit Evergem maar bezoekt 1 week om de 2 maanden klanten en prospecten.

  • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

  • Expert schade verzekeringen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672287-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Ingenieur en/of architect, liefst met ervaring in de bouw, of gelijkgesteld door ervaring. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wij zoeken een Nederlandstalige expert NL/FR voor de regio’s  Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatschappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van Gobelin GmbH in sociale netwerken
Look for responds of Gobelin GmbH in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gobelin GmbH. Laat een reactie achter voor Gobelin GmbH. Gobelin GmbH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gobelin GmbH. Leave a respond for Gobelin GmbH. Gobelin GmbH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gobelin GmbH op de google maps. Adres en contacten Gobelin GmbH
Location of Gobelin GmbH on the google maps. Address and contacts of Gobelin GmbH

Andere gerelateerde bedrijven als come Gobelin GmbH Gobelin GmbH: GALERIE LAMPENS | Ackermans J | B. DAUW | HOF TER BLOMMEREN | JO?LLE DE BOCK

Other related companies as Gobelin GmbH: GALERIE LAMPENS | Ackermans J | B. DAUW | HOF TER BLOMMEREN | JO?LLE DE BOCK

Gobelin GmbH is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gobelin GmbH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01054107666. Het bedrijf Gobelin GmbH bevindt zich op het adres: Zollkomplex E40, Eynatten, 4731. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 727,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Gobelin GmbH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gobelin GmbH is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gobelin GmbH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gobelin GmbH, openstaande posities, locatie van Gobelin GmbH op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gobelin GmbH is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gobelin GmbH, company assigned to the tax number BE01054107666. The company Gobelin GmbH is located at the address: Zollkomplex E40, Eynatten, 4731. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 727,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Gobelin GmbH were not found.
The main activity of Gobelin GmbH is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Gobelin GmbH is not available. You also can look at reviews of Gobelin GmbH, open positions, location of Gobelin GmbH on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gobelin GmbH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gobelin GmbH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gobelin GmbH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gobelin GmbH, employees, financial statistics.