FROM KISTERS PETER, THIS NAME

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • FROM KISTERS PETER, THIS NAME
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • FROM KISTERS PETER, THIS NAME

Contactgegevens FROM KISTERS PETER, THIS NAME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FROM KISTERS PETER, THIS NAME: address, phone, fax, email, website, opening hours

FROM KISTERS PETER, THIS NAME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Arme Duivelstraat 6 ANTWERP, ANTWERP 2000, België

Telefoon (phone): 32075663406 32075663406

Fax (fax): 3203232791 3203232791

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FROM KISTERS PETER, THIS NAME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FROM KISTERS PETER, THIS NAME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FROM KISTERS PETER, THIS NAME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FROM KISTERS PETER, THIS NAME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FROM KISTERS PETER, THIS NAME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FROM KISTERS PETER, THIS NAME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FROM KISTERS PETER, THIS NAME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FROM KISTERS PETER, THIS NAME
Products information FROM KISTERS PETER, THIS NAME

BTW identificatienummer (tax): BE02884429931
Ondernemingsnummer: 8339965820
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FROM KISTERS PETER, THIS NAME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FROM KISTERS PETER, THIS NAME
(Get full report from official database of BE for FROM KISTERS PETER, THIS NAME)

Aanvulling soorten activiteiten voor FROM KISTERS PETER, THIS NAME
Addition kinds of activities for FROM KISTERS PETER, THIS NAME

679401. Muzieklicenties en royalty's | Music licensing and royalties
971199. Nationale veiligheid, nec | National security, nec
12229903. Ondergrondse mijnbouw, subbituminous | Underground mining, subbituminous
30210101. Arctics, rubber of rubber gesolde stof | Arctics, rubber or rubber soled fabric
50120200. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
50910501. Oefen materiaal | Exercise equipment

Werken bij FROM KISTERS PETER, THIS NAME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FROM KISTERS PETER, THIS NAME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FROM KISTERS PETER, THIS NAME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FROM KISTERS PETER, THIS NAME. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

  • Tijdelijke administratieve medewerker regio Mechelen of Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar mensen die het emailverkeer willen behandelen voor Colruyt. Daar de feestperiode eraan komt verwachten ze extra vragen en klachten van klanten. Jij zal dan instaan voor deze op een correcte manier te behandelen en dit zowel in de Nederlandse als Franse taal. Emailverkeer behandelen van klanten Administratieve taken uitvoeren Opvolgen van klantendossiers

  • Chemisch reiniger tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het chemisch reinigen van de tankwagens. Je koppelt de tankwagens aan en af de ontsmettingsmachine. Je bevestigt de spuitarmen in de tankwagens en verbindt ze met de chemische baden. Je bedient de machine op een veilige en verantwoorde wijze.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Hasselt: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • STUDENTEN - BIJRIJDER - DOORHEEN DE WEEK - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zijn wij op zoek naar jobstudenten die op weekdagen kunnen meerijden met de vrachtwagen als bijrijder. Je rijdt mee met de chauffeur en helpt met het leveren, laden/lossen en installeren van goederen.

  • medewerker m/v fruit en groenten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en egaliseren van de afdeling fruit en groenten. Je komt in een tof team terecht waar het een plezier is om in te werken. We zorgen voor een goede werk/prive balans, door zaterdagen en zondagen afwisselend te komen werken.

  • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

  • Freelance docent 'personal coach / trainer' (locatie: Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op idit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent personal coach / trainer Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten vooral belang aan praktijkervaring en dat je onze studenten vanuit deze insteek de nodige kennis overbrengt. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen. http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

Zoek naar antwoorden van FROM KISTERS PETER, THIS NAME in sociale netwerken
Look for responds of FROM KISTERS PETER, THIS NAME in social networks

Lees alle opmerkingen voor FROM KISTERS PETER, THIS NAME. Laat een reactie achter voor FROM KISTERS PETER, THIS NAME. FROM KISTERS PETER, THIS NAME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FROM KISTERS PETER, THIS NAME. Leave a respond for FROM KISTERS PETER, THIS NAME. FROM KISTERS PETER, THIS NAME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FROM KISTERS PETER, THIS NAME op de google maps. Adres en contacten FROM KISTERS PETER, THIS NAME
Location of FROM KISTERS PETER, THIS NAME on the google maps. Address and contacts of FROM KISTERS PETER, THIS NAME

Andere gerelateerde bedrijven als come FROM KISTERS PETER, THIS NAME FROM KISTERS PETER, THIS NAME: Poplimont SPRL | UNITED AIRLINES | NICK PEETERS | FA. VAN MIEROP | Tour (La)

Other related companies as FROM KISTERS PETER, THIS NAME: Poplimont SPRL | UNITED AIRLINES | NICK PEETERS | FA. VAN MIEROP | Tour (La)

FROM KISTERS PETER, THIS NAME is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FROM KISTERS PETER, THIS NAME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02884429931. Het bedrijf FROM KISTERS PETER, THIS NAME bevindt zich op het adres: Arme Duivelstraat 6 ANTWERP, ANTWERP 2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in FROM KISTERS PETER, THIS NAME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FROM KISTERS PETER, THIS NAME is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FROM KISTERS PETER, THIS NAME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FROM KISTERS PETER, THIS NAME, openstaande posities, locatie van FROM KISTERS PETER, THIS NAME op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FROM KISTERS PETER, THIS NAME is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FROM KISTERS PETER, THIS NAME, company assigned to the tax number BE02884429931. The company FROM KISTERS PETER, THIS NAME is located at the address: Arme Duivelstraat 6 ANTWERP, ANTWERP 2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in FROM KISTERS PETER, THIS NAME were not found.
The main activity of FROM KISTERS PETER, THIS NAME is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FROM KISTERS PETER, THIS NAME is not available. You also can look at reviews of FROM KISTERS PETER, THIS NAME, open positions, location of FROM KISTERS PETER, THIS NAME on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FROM KISTERS PETER, THIS NAME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FROM KISTERS PETER, THIS NAME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FROM KISTERS PETER, THIS NAME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FROM KISTERS PETER, THIS NAME, employees, financial statistics.