Favresse - Duval s.p.r.l.

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Favresse - Duval s.p.r.l.
Private companiesFurniture and Fixtures • Favresse - Duval s.p.r.l.

Contactgegevens Favresse - Duval s.p.r.l.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Favresse - Duval s.p.r.l.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Favresse - Duval s.p.r.l.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Akkerstraat, 50 Hove, B-2540, België

Telefoon (phone): 3222168900 3222168900

Fax (fax): +32 (4) 154-25-66 +32 (4) 154-25-66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Favresse - Duval s.p.r.l.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Favresse - Duval s.p.r.l."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Favresse - Duval s.p.r.l."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Favresse - Duval s.p.r.l., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Favresse - Duval s.p.r.l.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Favresse - Duval s.p.r.l., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Favresse - Duval s.p.r.l.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Favresse - Duval s.p.r.l.
Products information Favresse - Duval s.p.r.l.

BTW identificatienummer (tax): BE07002105712
Ondernemingsnummer: 4600219726
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 765,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Favresse - Duval s.p.r.l. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Favresse - Duval s.p.r.l.
(Get full report from official database of BE for Favresse - Duval s.p.r.l.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Favresse - Duval s.p.r.l.
Addition kinds of activities for Favresse - Duval s.p.r.l.

382601. Spectroscopische en andere optische eigenschappen meetuitrusting. | Spectroscopic and other optical properties measuring equip.
809302. Respiratoire gezondheidskliniek | Respiratory health clinic
23960403. Stempelwerkartikelen | Stamping fabric articles
24269901. Afmeting, hardhout | Dimension, hardwood
26530205. Pallets, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Pallets, solid fiber: made from purchased materials
42139900. Vrachtvervoer, behalve lokaal, nec | Trucking, except local, nec

Werken bij Favresse - Duval s.p.r.l.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Favresse - Duval s.p.r.l.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Favresse - Duval s.p.r.l.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Favresse - Duval s.p.r.l.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • Huishoudhulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

  • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

  • Technical Division Manager (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Technical Divisie Manager leid je een multidisciplinair team van ongeveer 16 personen, samengesteld uit proces- en equipment ingenieurs en onderhoudstechniekers ter ondersteuning van de volcontinue productie. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 6 divisies binnen de productieruimte (Fab). Je werk rechstreeks samen met andere teams om de performantie van de productielijn te ondersteunen en te verbeteren. Je rapporteert aan de Fab2 Maintenance & Engineering Manager. Tot je takenpakket behoort: Opvolgen van de performantie van de divisie op KPI’s en aansturen van “continuous improvement” projecten aan. Ontwikkelen van je team om te voldoen aan de huidige en de toekomstige verwachtingen van de divisie (trainingsnoden, ontwikkelingsplannen,...) Instaan voor veiligheid en 5S procedures Ondersteunen van het team bij het oplossen van complexe problemen op een creatieve en efficiënte manier. Organiseren van de dagelijkse onderhoud- en engineering activiteiten via een goede bezetting van techniekers over de shifts heen, o.a. ook door voor voldoende cross-training in je team te verzorgen. Ontplooien van een kosteffectief spare parts management. Verantwoordelijk voor diverse engineering projecten, zoals verbeteringen van line yield, beschikbaarheid van toestellen en processen, kostreductie en process-ontwikkeling. Initieert projecten in deze domeinen om de doelstellingen van de operations afdeling te ondersteunen.

  • Docent Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

  • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

    Type: Werfreserve

    U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

Zoek naar antwoorden van Favresse - Duval s.p.r.l. in sociale netwerken
Look for responds of Favresse - Duval s.p.r.l. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Favresse - Duval s.p.r.l.. Laat een reactie achter voor Favresse - Duval s.p.r.l.. Favresse - Duval s.p.r.l. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Favresse - Duval s.p.r.l.. Leave a respond for Favresse - Duval s.p.r.l.. Favresse - Duval s.p.r.l. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Favresse - Duval s.p.r.l. op de google maps. Adres en contacten Favresse - Duval s.p.r.l.
Location of Favresse - Duval s.p.r.l. on the google maps. Address and contacts of Favresse - Duval s.p.r.l.

Andere gerelateerde bedrijven als come Favresse - Duval s.p.r.l. Favresse - Duval s.p.r.l.: YVETTE DEMOITIE | CORNELIUS GOEMAN | GARAGE DESMET | SANDRA STRUSI | NATATION CLUB ATHUS

Other related companies as Favresse - Duval s.p.r.l.: YVETTE DEMOITIE | CORNELIUS GOEMAN | GARAGE DESMET | SANDRA STRUSI | NATATION CLUB ATHUS

Favresse - Duval s.p.r.l. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Favresse - Duval s.p.r.l., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07002105712. Het bedrijf Favresse - Duval s.p.r.l. bevindt zich op het adres: Akkerstraat, 50 Hove, B-2540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 765,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Favresse - Duval s.p.r.l. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Favresse - Duval s.p.r.l. is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Favresse - Duval s.p.r.l. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Favresse - Duval s.p.r.l., openstaande posities, locatie van Favresse - Duval s.p.r.l. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Favresse - Duval s.p.r.l. is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Favresse - Duval s.p.r.l., company assigned to the tax number BE07002105712. The company Favresse - Duval s.p.r.l. is located at the address: Akkerstraat, 50 Hove, B-2540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 765,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Favresse - Duval s.p.r.l. were not found.
The main activity of Favresse - Duval s.p.r.l. is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Favresse - Duval s.p.r.l. is not available. You also can look at reviews of Favresse - Duval s.p.r.l., open positions, location of Favresse - Duval s.p.r.l. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Favresse - Duval s.p.r.l., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Favresse - Duval s.p.r.l., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Favresse - Duval s.p.r.l., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Favresse - Duval s.p.r.l., employees, financial statistics.