EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV
Private companiesFurniture and Fixtures • EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV

Contactgegevens EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hullekenstraat 135/2, Dendermonde, WVL 9200, België

Telefoon (phone): 32 (0)56 269100 32 (0)56 269100

Fax (fax): 32 (0)56 269109 32 (0)56 269109

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV
Products information EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV

BTW identificatienummer (tax): BE09489959716
Ondernemingsnummer: 3170349121
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV
(Get full report from official database of BE for EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV
Addition kinds of activities for EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV

501202. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
17990608. Verf en behang strippen | Paint and wallpaper stripping
22730506. Scatter tapijten, behalve rubber of plastic | Scatter rugs, except rubber or plastic
23359900. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
39140505. Vaatwerk, roestvrij staal | Hollowware, stainless steel
44990200. Water transport schoonmaakdiensten | Water transportation cleaning services

Werken bij EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • Stukadoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een stukadoor, binnenbepleistering.

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar 5 storingstechniekers en/of onderhoudstechniekers   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar)

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Toonbankverkoper met Kennis SANITAIR (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankverkoper ontvang jij de klanten en installateurs die hun bestelling komen afhalen of komen plaatsen. Je zal voornamelijk professionals over de vloer krijgen, maar ook die klussende particulier kan jouw raad komen vragen. Door jouw kennis van sanitair geef je hen dan ook gepast advies omtrend sanitair en verwarmingsinstallaties. Daarnaast maak je hun bestellig volledig klaar. Jij bent de schakel tussen het magazijn en de klanten.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent schoenenwinkel Sluis (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent in deze modernen schoenenwinkel ontvang je de klanten hartelijk help je de klanten met de juiste keuze help je de klanten met de juiste schoen maat help je de stock en de winkel op orde te houden

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: SARENS

    Type: Vaste Job

    Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • zorgleerkracht (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: VRIJE BASISSCHOOL

    Type: Werfreserve

    zorg bieden in verschillende klassen onder verschillende vormen van co-teaching

Zoek naar antwoorden van EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV in sociale netwerken
Look for responds of EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV. Laat een reactie achter voor EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV. EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV. Leave a respond for EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV. EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV op de google maps. Adres en contacten EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV
Location of EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV on the google maps. Address and contacts of EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV

Andere gerelateerde bedrijven als come EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV: COIFFURE VOGUE | JUSTICE DE PAIX | Halet Création | KIKI'S KINDERBOETIEK | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV: COIFFURE VOGUE | JUSTICE DE PAIX | Halet Création | KIKI'S KINDERBOETIEK | BANCONTACT-MISTER CASH

EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09489959716. Het bedrijf EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV bevindt zich op het adres: Hullekenstraat 135/2, Dendermonde, WVL 9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV, openstaande posities, locatie van EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV, company assigned to the tax number BE09489959716. The company EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV is located at the address: Hullekenstraat 135/2, Dendermonde, WVL 9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV were not found.
The main activity of EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV is not available. You also can look at reviews of EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV, open positions, location of EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS CV, employees, financial statistics.