European Network on Integration of Refugees

Contactgegevens European Network on Integration of Refugees: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data European Network on Integration of Refugees: address, phone, fax, email, website, opening hours

European Network on Integration of Refugees

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 164, Rue Gaucheret, Brussel, BR 1070, België

Telefoon (phone): 00-32-2-520.78.91 (+32-00-32-2-520.78.91) 00-32-2-520.78.91 (+32-00-32-2-520.78.91)

Fax (fax): +32 (83) 821-83-13 +32 (83) 821-83-13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) European Network on Integration of Refugees: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "European Network on Integration of Refugees"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "European Network on Integration of Refugees"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van European Network on Integration of Refugees, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen European Network on Integration of Refugees. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of European Network on Integration of Refugees, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees European Network on Integration of Refugees. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti European Network on Integration of Refugees
Products information European Network on Integration of Refugees

BTW identificatienummer (tax): BE02833068847
Ondernemingsnummer: 9269683837
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 534,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in European Network on Integration of Refugees zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor European Network on Integration of Refugees
(Get full report from official database of BE for European Network on Integration of Refugees)

Aanvulling soorten activiteiten voor European Network on Integration of Refugees
Addition kinds of activities for European Network on Integration of Refugees

549999. Diverse levensmiddelenwinkels, nec | Miscellaneous food stores, nec
16290103. Dam constructie | Dam construction
22110606. Meubel denim | Furniture denim
33530101. Spoelen, vel aluminium | Coils, sheet aluminum
35560210. Oilseed crushing en extractie machines | Oilseed crushing and extracting machinery
39490405. sneeuwschoenen | Snowshoes
54419900. Snoep-, noten- en banketwinkels, nec | Candy, nut, and confectionery stores, nec

Werken bij European Network on Integration of Refugees: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in European Network on Integration of Refugees: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor European Network on Integration of Refugees. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for European Network on Integration of Refugees. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (LEUVEN) (m/v/x) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Technisch Onderhoud (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot de kerntaken van de 'medewerker technisch onderhoud' behoren: * plannen/organiseren/opvolgen/uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. * analyseren/bijstellen/uitvoeren van het preventief onderhoudsplan. * stockbeheer van de wisselstukken. * voorkomen en reduceren van machinestilstanden. Verantwoordelijkheden: * Plannen van werkorders ovv curatief en preventief onderhoud van de installaties en infrastructuur in samenspraak met de operations manager. * Periodiek bijstellen van het preventief onderhoudsplan ==> na analyse van het curatief uitgevoerde onderhoud. * Stockbeheer van de wisselstukken en de werktuigen. * Up-to-date houden van de technische documentatie (logboeken, onderhoudsinstructies, ...) * Coördineren bij het plaatsen en aansluiten van nieuwe installaties, machines, ... + oplevering. * Plannen en opvolgen van wettelijke en technische controles/kalibraties/ijkingen. * Vrijgave van machines voor productie na onderhoud/interventies. * Uitvoeren van diverse controles cf. controleplan na interventies, opstart, ... * Correct sorteren en deponeren van afval. * Naleven van de interne milieu- en veiligheidsregels. * Coördineren van het onderhoud, wettelijke keuringen, ... van interne transportmiddelen. * Documenteren van werkorders in Phronesys. * Ingangscontrole van wisselstukken, werktuigen, machines, ...

  • Ploegbaas (Bed) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, actief in containertransport zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke leiding nemen over de werkplaats: het werk van 45 mechaniekers opvolgen, lassers en poetsers planning regelen werkplaats planning onderhoud van 145 voertuigen: wat moet er juist gebeuren van onderhoud, onderdelen bestellen, zo kostenefficiënt  mogelijk zijn in uw aankopen van onderdelen, kosten van de vrachtwagens bijhouden enz... ervaring in de mechaniek is een grote pluspunt ervaring in administratief werk is een pluspunt: opmaken facturen, afspraken maken, schades opstellen, enz...

  • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

  • Onderhouds / Storingstechnieker (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen en preventief onderhoud van de machines - Je spoort storingen op en zorgt voor een doeltreffende oplossing op lange termijn - Je werkt actief mee aan diverse projecten zoals machineverbetering en de opbouw van nieuwe installaties

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Velm – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

  • BIJLESLERAREN (regio NINOVE-GERAARDSBERGEN-ZOTTEGEM/OOST-VLAANDEREN) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Voor deze vacature geldt de code NGZ2018.

  • Dentist/Orthodontist (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: POLIKLINIEKEN DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Investigate and correct the position of the teeth and jaws of patients.

Zoek naar antwoorden van European Network on Integration of Refugees in sociale netwerken
Look for responds of European Network on Integration of Refugees in social networks

Lees alle opmerkingen voor European Network on Integration of Refugees. Laat een reactie achter voor European Network on Integration of Refugees. European Network on Integration of Refugees bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for European Network on Integration of Refugees. Leave a respond for European Network on Integration of Refugees. European Network on Integration of Refugees on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie European Network on Integration of Refugees op de google maps. Adres en contacten European Network on Integration of Refugees
Location of European Network on Integration of Refugees on the google maps. Address and contacts of European Network on Integration of Refugees

Andere gerelateerde bedrijven als come European Network on Integration of Refugees European Network on Integration of Refugees: HIJ & ZIJ | TAVERNE DU PALAIS | BOUTON | MARIE-PAULE GALOUX | STEFAAN DOSSCHE

Other related companies as European Network on Integration of Refugees: HIJ & ZIJ | TAVERNE DU PALAIS | BOUTON | MARIE-PAULE GALOUX | STEFAAN DOSSCHE

European Network on Integration of Refugees is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is European Network on Integration of Refugees, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02833068847. Het bedrijf European Network on Integration of Refugees bevindt zich op het adres: 164, Rue Gaucheret, Brussel, BR 1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 534,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in European Network on Integration of Refugees zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van European Network on Integration of Refugees is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van European Network on Integration of Refugees is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van European Network on Integration of Refugees, openstaande posities, locatie van European Network on Integration of Refugees op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

European Network on Integration of Refugees is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is European Network on Integration of Refugees, company assigned to the tax number BE02833068847. The company European Network on Integration of Refugees is located at the address: 164, Rue Gaucheret, Brussel, BR 1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 534,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in European Network on Integration of Refugees were not found.
The main activity of European Network on Integration of Refugees is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of European Network on Integration of Refugees is not available. You also can look at reviews of European Network on Integration of Refugees, open positions, location of European Network on Integration of Refugees on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over European Network on Integration of Refugees, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf European Network on Integration of Refugees, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about European Network on Integration of Refugees, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company European Network on Integration of Refugees, employees, financial statistics.