Euregio.Net AG

Contactgegevens Euregio.Net AG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Euregio.Net AG: address, phone, fax, email, website, opening hours

Euregio.Net AG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wirtzfeld 140, Bullingen, 4760, België

Telefoon (phone): 32 87 56 11 77 32 87 56 11 77

Fax (fax): 32 87 56 11 22 32 87 56 11 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Euregio.Net AG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Euregio.Net AG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Euregio.Net AG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Euregio.Net AG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Euregio.Net AG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Euregio.Net AG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Euregio.Net AG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Euregio.Net AG
Products information Euregio.Net AG

BTW identificatienummer (tax): BE03000061035
Ondernemingsnummer: 1385894775
Hoofdstad (capital): 874,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Euregio.Net AG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Euregio.Net AG
(Get full report from official database of BE for Euregio.Net AG)

Aanvulling soorten activiteiten voor Euregio.Net AG
Addition kinds of activities for Euregio.Net AG

7319. Reclame, anders | Advertising, nec
384102. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
14790302. Rotszoutwinning | Rock salt mining
35539900. Houtbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Woodworking machinery, nec
36779900. Elektronische spoelen en transformatoren, nec | Electronic coils and transformers, nec

Werken bij Euregio.Net AG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Euregio.Net AG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Euregio.Net AG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Euregio.Net AG. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 Klimmer met basiskennis elektriciteit (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Halen zoekt Trixxo gemotiveerde klimmers. Je zal instaan voor monteren en aansluiten van kabels op hoogte (max 12 meter). Je beschikt over een goede conditie en hebt (basis)kennis van montage en elektriciteit. Ben je bijvoorbeeld een gepassioneerd muurklimmer? Dan is dit jouw droomjob!

  • Medewerker Facturatiedienst - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Medewerker voor de Dienst Facturatie (m/v) in kader van een opdracht van twee tot drie maanden. Dit voor onze klant gelegen in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Facturatiedienst: je staat in voor het controleren van de facturen; je stelt credit nota's op; je behandelt klachten en retours; je staat in voor het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Elektricien - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een elektricien voor een elektriciteitsbedrijf regio Oostkamp. Je doet aansluitingen op werven regio Brugge. Je hebt sterke interesse in elektriciteitswerken.

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

  • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Chauffeur-Leverancier (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: ZORGPUNT

    Type: Studentenjob

    Leveren en intalleren van thuiszorgmateriaen bij patiënten aan huis en in apotheken.

  • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

    Type: Vaste Job

    prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

  • Werkvoorbereider / technisch tekenaar (3D) metaalsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Jouw hoofdtaak bestaat uit de opmaak van uitvoeringstekeningen van metalen onderdelen en verschillende metaalconstructies, dit op basis van schetsen en modellen. Om dit te realiseren maak je vooral gebruik van 3D-ontwerpsoftware (CREO / Spaceclaim), maar ook van enkele 2D toepassingen (ME10) Rekening houdend met de interne productiemogelijkheden ga je tekeningen en plannen omzetten in productielijsten en bruikbare werkplaats-tekeningen Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de productie Je vormt het directe aanspreekpunt voor de klanten Werfinspecties uitvoeren behoort eveneens tot jouw takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie, hun specialiteit is voornamelijk las- laser en plaatwerk.

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

Zoek naar antwoorden van Euregio.Net AG in sociale netwerken
Look for responds of Euregio.Net AG in social networks

Lees alle opmerkingen voor Euregio.Net AG. Laat een reactie achter voor Euregio.Net AG. Euregio.Net AG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Euregio.Net AG. Leave a respond for Euregio.Net AG. Euregio.Net AG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Euregio.Net AG op de google maps. Adres en contacten Euregio.Net AG
Location of Euregio.Net AG on the google maps. Address and contacts of Euregio.Net AG

Andere gerelateerde bedrijven als come Euregio.Net AG Euregio.Net AG: FLLABIMA SA | PآTISSERIE VANAEKEN | Lambert C | H.C. BUGGENHOUT | Oroplastic NV

Other related companies as Euregio.Net AG: FLLABIMA SA | PآTISSERIE VANAEKEN | Lambert C | H.C. BUGGENHOUT | Oroplastic NV

Euregio.Net AG is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Euregio.Net AG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03000061035. Het bedrijf Euregio.Net AG bevindt zich op het adres: Wirtzfeld 140, Bullingen, 4760. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 874,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 185,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Euregio.Net AG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Euregio.Net AG is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Euregio.Net AG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Euregio.Net AG, openstaande posities, locatie van Euregio.Net AG op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Euregio.Net AG is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Euregio.Net AG, company assigned to the tax number BE03000061035. The company Euregio.Net AG is located at the address: Wirtzfeld 140, Bullingen, 4760. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 874,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 185,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Euregio.Net AG were not found.
The main activity of Euregio.Net AG is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Euregio.Net AG is not available. You also can look at reviews of Euregio.Net AG, open positions, location of Euregio.Net AG on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Euregio.Net AG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Euregio.Net AG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Euregio.Net AG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Euregio.Net AG, employees, financial statistics.