EU ASS FOR TRADE PROM SA

Contactgegevens EU ASS FOR TRADE PROM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EU ASS FOR TRADE PROM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EU ASS FOR TRADE PROM SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 19 r Capouillet, BRUSSELS, 1060, België

Telefoon (phone): 32 +2 +5368707 32 +2 +5368707

Fax (fax): 32 +2 +5368600 32 +2 +5368600

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EU ASS FOR TRADE PROM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EU ASS FOR TRADE PROM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EU ASS FOR TRADE PROM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EU ASS FOR TRADE PROM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EU ASS FOR TRADE PROM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EU ASS FOR TRADE PROM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EU ASS FOR TRADE PROM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EU ASS FOR TRADE PROM SA
Products information EU ASS FOR TRADE PROM SA

BTW identificatienummer (tax): BE08123809814
Ondernemingsnummer: 9611083984
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 134,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in EU ASS FOR TRADE PROM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EU ASS FOR TRADE PROM SA
(Get full report from official database of BE for EU ASS FOR TRADE PROM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EU ASS FOR TRADE PROM SA
Addition kinds of activities for EU ASS FOR TRADE PROM SA

01799913. Mango Grove | Mango grove
14119902. Bluestone, dimensie-quarrying | Bluestone, dimension-quarrying
20630200. Vloeibare suikerproducten, met uitzondering van raffinage | Liquid beet sugar products, except refining
22410107. Rickrack vlecht | Rickrack braid
23819903. Handschoenen, werk: geweven of gebreid, gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, work: woven or knit, made from purchased materials
52110202. Deuren, hout of metaal, behalve storm | Doors, wood or metal, except storm

Werken bij EU ASS FOR TRADE PROM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EU ASS FOR TRADE PROM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EU ASS FOR TRADE PROM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EU ASS FOR TRADE PROM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor de afdeling Shipping een medewerker die volgend takenpakket voor zich zal nemen: * Afhandeling van dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. Ervoor zorgen dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten afgeleverd en gefactureerd worden. Zelfstandig zorgen voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier. Voorbereiden van de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers; door het aanmaken van shipments in SAP. De facturatie en creditnota's van het afgewerkt product waarborgen; zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. Opmaken van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Account Manager Bouw regio Antwerpse Kempen (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in professioneel gereedschap zijn we op zoek naar een dynamische account manager. Wij zoeken iemand met commercieel talent en ervaring in de bouwsector. Je onderhoudt als account manager klantenrelaties en bezoekt nieuwe klanten in de regio Antwerpse Kempen. Deze klanten zijn vooral aannemers, bouwfirma's en andere professionelen. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Door actief te luisteren speel je in op de behoeftes van de klant. - Je biedt goede service en passende oplossingen voor jouw klantenrelaties. - Je werkt prijszettingen uit, volgt leads op en gaat actief op zoek naar opportuniteiten. - Je verzorgt een correcte rapportage in het interne systeem.

  • Junior dossierbeheerder met ambitie - Sint-Niklaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een junior dossierbeheerder voor een boekhoudkantoor in Temse. Onze klant is een middelgroot boekhoudkantoor gelegen in Temse. Je komt terecht in een leuk team in een aangename werkomgeving. Door de ligging is het kantoor goed te bereiken met openbaar vervoer. Je zal starten als junior dossierbeheerder: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken en kas in Je bereidt de BTW-aangifte voor Stelselmatig zal je doorgroeien tot senior dossierbeheerder. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

  • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

    Type: Studentenjob

    Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

  • electricien/monteur/technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je bent bij diverse klanten of diverse locaties werkzaam Je staat in voor het dagelijks onderhoud en pechverhelping.  Je staat in voor de installatie, renovatie, onderhoud en herstelling van verschillende elektriciteitsinstallaties. Bedrijfsprofiel: Deze marktleider beheert en onderhoudt tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie,... Ze nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor hun rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen.   Zij zijn heden op zoek naar techniekers / elektriciens / monteurs om hun team te versterken.

  • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: COLLAZZONE

    Type: Flexijob

    Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

Zoek naar antwoorden van EU ASS FOR TRADE PROM SA in sociale netwerken
Look for responds of EU ASS FOR TRADE PROM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EU ASS FOR TRADE PROM SA. Laat een reactie achter voor EU ASS FOR TRADE PROM SA. EU ASS FOR TRADE PROM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EU ASS FOR TRADE PROM SA. Leave a respond for EU ASS FOR TRADE PROM SA. EU ASS FOR TRADE PROM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EU ASS FOR TRADE PROM SA op de google maps. Adres en contacten EU ASS FOR TRADE PROM SA
Location of EU ASS FOR TRADE PROM SA on the google maps. Address and contacts of EU ASS FOR TRADE PROM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come EU ASS FOR TRADE PROM SA EU ASS FOR TRADE PROM SA: IMASEC | De Wolf-Bosteels | Bossard Philippe | UNI PLANT HORTICULTURE | Janssens L

Other related companies as EU ASS FOR TRADE PROM SA: IMASEC | De Wolf-Bosteels | Bossard Philippe | UNI PLANT HORTICULTURE | Janssens L

EU ASS FOR TRADE PROM SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EU ASS FOR TRADE PROM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08123809814. Het bedrijf EU ASS FOR TRADE PROM SA bevindt zich op het adres: 19 r Capouillet, BRUSSELS, 1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 134,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in EU ASS FOR TRADE PROM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EU ASS FOR TRADE PROM SA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EU ASS FOR TRADE PROM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EU ASS FOR TRADE PROM SA, openstaande posities, locatie van EU ASS FOR TRADE PROM SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EU ASS FOR TRADE PROM SA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is EU ASS FOR TRADE PROM SA, company assigned to the tax number BE08123809814. The company EU ASS FOR TRADE PROM SA is located at the address: 19 r Capouillet, BRUSSELS, 1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 134,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in EU ASS FOR TRADE PROM SA were not found.
The main activity of EU ASS FOR TRADE PROM SA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EU ASS FOR TRADE PROM SA is not available. You also can look at reviews of EU ASS FOR TRADE PROM SA, open positions, location of EU ASS FOR TRADE PROM SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EU ASS FOR TRADE PROM SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EU ASS FOR TRADE PROM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EU ASS FOR TRADE PROM SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EU ASS FOR TRADE PROM SA, employees, financial statistics.