ETAP Yachting n.v.

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • ETAP Yachting n.v.
Private companiesTransportation Services • ETAP Yachting n.v.

Contactgegevens ETAP Yachting n.v.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETAP Yachting n.v.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETAP Yachting n.v.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenovenstraat 2, Malle, B-2390, België

Telefoon (phone): 32 3 312 44 61 32 3 312 44 61

Fax (fax): 32 3 312 44 66 32 3 312 44 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETAP Yachting n.v.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETAP Yachting n.v."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETAP Yachting n.v."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETAP Yachting n.v., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETAP Yachting n.v.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETAP Yachting n.v., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETAP Yachting n.v.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETAP Yachting n.v.
Products information ETAP Yachting n.v.

BTW identificatienummer (tax): BE03718017578
Ondernemingsnummer: 3165130615
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 133,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ETAP Yachting n.v. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETAP Yachting n.v.
(Get full report from official database of BE for ETAP Yachting n.v.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETAP Yachting n.v.
Addition kinds of activities for ETAP Yachting n.v.

01190404. Sorghum boerderij | Sorghum farm
20410202. Deeg, bevroren of gekoeld | Doughs, frozen or refrigerated
22980200. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
28219901. Moulding compounds, plastics | Molding compounds, plastics
30691506. Wassers, rubber | Washers, rubber
83999905. Gezondheids- en Welzijnsraad | Health and welfare council

Werken bij ETAP Yachting n.v.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETAP Yachting n.v.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETAP Yachting n.v.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETAP Yachting n.v.. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpoperator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpoperator ben je verantwoordelijk voor: - het assisteren van de drukker. - de toevoer van papier, inkt- en lakvoorraad alsook andere benodigheden. - klaarmaken van de machines, controles uitvoeren, zowel tjdens als na het productieproces. - klaarzetten, opruimen en onderhoud van de cilinders.

  • Payroll Officer (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Payroll Administrator volg je in eerste instantie verschillende administratieve processen op om een goede werking van de personeelsadministratie te garanderen. Dit houdt in dat jij je zal bezig houden met het ondersteunen van jouw collega’s voor het beheren van de tijdsregistratie en de afwezigheden. Het is van zelfsprekend dat je autonoom kan werken en de procedures volgt als geen ander. Kwalitatief en gedetailleerd werk afleveren is voor jou een tweede natuur. Kortom, jij bent de belangrijke schakel die ervoor zorgt dat de werknemers correct worden uitbetaald.

  • Operator 2 ploegen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een complete extrusielijn voor plaatextrusie - Na een interne opleiding sta je in voor het starten/stopen, controleren van de kwaliteit en bijsturen waar nodig - Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie - Je hebt zin voor kwaliteit, neemt initiatief, werkt structureel en je probeert problemen te analyseren en in kaart te brengen - Je bent een teamspeler en staat open voor een vlotte samenwerking met je collega’s - Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke en bent bereid om de ploegchef te vervangen bij afwezigheid - Je werkt afwisselend in de vroege en late ploeg

  • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • POETSHULP DC Westkust (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio WESTKUST (Westende-Middelkerke-Nieuwpoort-Oostduinkerke-Koksijde-Adinkerke-De Panne) zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Brasschaat en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Voltijds verpleegkundige overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: Voer jij je verpleegtechnische taken uit (wondzorg, bloednames..) Kan je op een zelfstandige manier werken Vind je kwalitatieve zorg belangrijk Communiceer je op een correcte manier met je hoofdverpleegkundige ...

  • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

  • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van ETAP Yachting n.v. in sociale netwerken
Look for responds of ETAP Yachting n.v. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETAP Yachting n.v.. Laat een reactie achter voor ETAP Yachting n.v.. ETAP Yachting n.v. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETAP Yachting n.v.. Leave a respond for ETAP Yachting n.v.. ETAP Yachting n.v. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETAP Yachting n.v. op de google maps. Adres en contacten ETAP Yachting n.v.
Location of ETAP Yachting n.v. on the google maps. Address and contacts of ETAP Yachting n.v.

Andere gerelateerde bedrijven als come ETAP Yachting n.v. ETAP Yachting n.v.: THE SALOON | Backx Chris BVBA | MICHEL SAINTVITEUX | Bubo BVBA | PAUL HEREMANS

Other related companies as ETAP Yachting n.v.: THE SALOON | Backx Chris BVBA | MICHEL SAINTVITEUX | Bubo BVBA | PAUL HEREMANS

ETAP Yachting n.v. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETAP Yachting n.v., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03718017578. Het bedrijf ETAP Yachting n.v. bevindt zich op het adres: Steenovenstraat 2, Malle, B-2390. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 133,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ETAP Yachting n.v. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETAP Yachting n.v. is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETAP Yachting n.v. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETAP Yachting n.v., openstaande posities, locatie van ETAP Yachting n.v. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ETAP Yachting n.v. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETAP Yachting n.v., company assigned to the tax number BE03718017578. The company ETAP Yachting n.v. is located at the address: Steenovenstraat 2, Malle, B-2390. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 133,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ETAP Yachting n.v. were not found.
The main activity of ETAP Yachting n.v. is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ETAP Yachting n.v. is not available. You also can look at reviews of ETAP Yachting n.v., open positions, location of ETAP Yachting n.v. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETAP Yachting n.v., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETAP Yachting n.v., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETAP Yachting n.v., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETAP Yachting n.v., employees, financial statistics.