Erik L.F. Verdeyen

Contactgegevens Erik L.F. Verdeyen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Erik L.F. Verdeyen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Erik L.F. Verdeyen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J.B. Devlemincklaan 8 bus 12, Zaventem, 1930, België

Telefoon (phone): 32-2-5389060 32-2-5389060

Fax (fax): 32-2-5387940 32-2-5387940

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Erik L.F. Verdeyen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Erik L.F. Verdeyen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Erik L.F. Verdeyen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Erik L.F. Verdeyen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Erik L.F. Verdeyen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Erik L.F. Verdeyen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Erik L.F. Verdeyen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Erik L.F. Verdeyen
Products information Erik L.F. Verdeyen

BTW identificatienummer (tax): BE08993377685
Ondernemingsnummer: 3640563964
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 862,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Erik L.F. Verdeyen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Erik L.F. Verdeyen
(Get full report from official database of BE for Erik L.F. Verdeyen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Erik L.F. Verdeyen
Addition kinds of activities for Erik L.F. Verdeyen

28129901. Chloor, samengeperst of vloeibaar | Chlorine, compressed or liquefied
37289900. Vliegtuigen onderdelen en uitrusting, nec, nec | Aircraft parts and equipment, nec, nec
39990819. Gazon ornamenten | Lawn ornaments
50940101. Bullion, edele metalen | Bullion, precious metals
57190302. Houtkachels | Wood burning stoves
59410601. Backpacking apparatuur | Backpacking equipment
76991001. Orgel tuning en reparatie | Organ tuning and repair
83310105. Werkervaring centrum | Work experience center

Werken bij Erik L.F. Verdeyen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Erik L.F. Verdeyen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Erik L.F. Verdeyen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Erik L.F. Verdeyen. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk monteur m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in Kontich zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs m/v - Je monteert onderdelen volgens vastgelegde plannen - Je sluit bekabeling aan op constructies - Je voert een eindcontrole uit op de correcte montage

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker en/of onderhoudstechnieker om te werken in regio Limburg   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar) U werkt in 3-ploegen (vroege, late, nacht)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Rupelstreek (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Jobstudent Project Software Testing (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben jij de jobstudent die ervaring wilt opdoen in een toonaangevend IT-bedrijf? Ervaring is altijd de struikelblok voor jonge werkzoekende. Nu krijg je de kans om ervaring op te doen bij onze klant en mee samen te werken aan een project software testing. Neem snel contact met ons op! [email protected] of 011/325829

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • jobstudenten McDonald's Oostende Drive (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HAPPY FLIGHT

    Type: Studentenjob

    je komt ons team aan de kassa of in de keuken versterken tijdens de zomermaanden en/of weekends/vakantieperiodes.

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • International Business Development Junior Manager - Rough Diamond (NL/FR/ENG) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Antwerp World Diamond Centre (AWDC) of AWDC vertegenwoordigt officieel de Antwerpse diamantsector. In die rol promoot AWDC de gehele diamantsector in binnen - en buitenland en wordt AWDC ook internationaal erkend als ontmoetingsplaats, woordvoerder en bemiddelaar voor de gehele Belgische diamantgemeenschap. Functieomschrijving: AWDC is voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om de kritische massa ruwe en geslepen diamant op de Antwerpse diamantmarkt te behouden en idealiter te versterken. In dit verband is AWDC op zoek naar een dynamisch persoon als International Business Development Junior Manager (m/v) om een strategie Business Development Ruw uit te werken en uit te voeren. AWDC biedt een voltijdse betrekking aan van onbepaalde duur. Takenpakket: Verkennen van nieuwe markten (via studiewerk en prospectiereizen) met als doel meer ruwe diamant naar Antwerpen te halen (zoals beschreven in het Antwerp Diamond Masterplan dat gelanceerd werd in februari 2012). De focus zal hierbij vooral liggen op artisanale diamant en op het Afrikaans continent. Onderzoek en analyse van de macro-economische omstandigheden van een land om te kijken of er potentieel zit als afzetmarkt voor ruwe diamant uit Antwerpen. Daarmee aansluitend analyse van data en de opmaak van en het presenteren bij high level bezoeken. Het ontwikkelen van nieuwe commerciële initiatieven met steeds één doel voor ogen, het behouden en versterken van Antwerpen als werelddiamantcentrum voor ruwe diamant. Daarbij aansluitend het ontwikkelen en begeleiden van projecten om artisanale diamant beter toegang te bieden tot de internationale Antwerpse markt kaderend in een aid for trade beleid. Bovendien zal de junior-manager verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke en operationele sturing van het product ‘African Diamond Conference’. Creëren en onderhouden van relaties met overheden, mijnbedrijven, handelaars en (interne en externe) partners op alle niveaus, zowel in Antwerpen als internationaal. Intern afstemmen met verschillende AWDC departementen. De verworven kennis en analyse in een duidelijke rapportering schetsen naar het directiecomité en de sector. Je zal hierbij deel uitmaken van het departement Public Affairs.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf,gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Klinisch Psycholoog (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: DE PIRAMIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Piramide is op zoek naar een klinisch psycholoog om het kinderteam binnen onze praktijk te versterken. Als klinisch psycholoog zal u binnen onze groepspraktijk kinderen met emotionele, gedrags- en relationele problemen begeleiden. Zowel therapeutisch werken alsook diagnostisch kunnen werken is noodzakelijk.

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

Zoek naar antwoorden van Erik L.F. Verdeyen in sociale netwerken
Look for responds of Erik L.F. Verdeyen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Erik L.F. Verdeyen. Laat een reactie achter voor Erik L.F. Verdeyen. Erik L.F. Verdeyen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Erik L.F. Verdeyen. Leave a respond for Erik L.F. Verdeyen. Erik L.F. Verdeyen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Erik L.F. Verdeyen op de google maps. Adres en contacten Erik L.F. Verdeyen
Location of Erik L.F. Verdeyen on the google maps. Address and contacts of Erik L.F. Verdeyen

Andere gerelateerde bedrijven als come Erik L.F. Verdeyen Erik L.F. Verdeyen: COIFF'MOD | Lauwers NV | HELIOS SERVICE | VERBIEST | PHARMACIE DE BAILLONVILLE

Other related companies as Erik L.F. Verdeyen: COIFF'MOD | Lauwers NV | HELIOS SERVICE | VERBIEST | PHARMACIE DE BAILLONVILLE

Erik L.F. Verdeyen is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Erik L.F. Verdeyen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08993377685. Het bedrijf Erik L.F. Verdeyen bevindt zich op het adres: J.B. Devlemincklaan 8 bus 12, Zaventem, 1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 862,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Erik L.F. Verdeyen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Erik L.F. Verdeyen is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Erik L.F. Verdeyen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Erik L.F. Verdeyen, openstaande posities, locatie van Erik L.F. Verdeyen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Erik L.F. Verdeyen is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Erik L.F. Verdeyen, company assigned to the tax number BE08993377685. The company Erik L.F. Verdeyen is located at the address: J.B. Devlemincklaan 8 bus 12, Zaventem, 1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 862,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Erik L.F. Verdeyen were not found.
The main activity of Erik L.F. Verdeyen is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Erik L.F. Verdeyen is not available. You also can look at reviews of Erik L.F. Verdeyen, open positions, location of Erik L.F. Verdeyen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Erik L.F. Verdeyen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Erik L.F. Verdeyen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Erik L.F. Verdeyen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Erik L.F. Verdeyen, employees, financial statistics.