EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS
Private companiesFood Stores • EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS

Contactgegevens EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 67 Avenue d'Auderghem, BRUSSELS, België

Telefoon (phone): 32 2 286 9494 32 2 286 9494

Fax (fax): +32 (64) 431-45-21 +32 (64) 431-45-21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS
Products information EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS

BTW identificatienummer (tax): BE08817047119
Ondernemingsnummer: 6784301757
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 607,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS
(Get full report from official database of BE for EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS
Addition kinds of activities for EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS

203899. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
20239912. Gesneden topping, droge mix | Whipped topping, dry mix
24990102. Doekspinnen, hout | Clothespins, wood
28249909. Polyestervezels | Polyester fibers
28360500. Toxines, virussen en soortgelijke stoffen, waaronder gif | Toxins, viruses, and similar substances, including venom

Werken bij EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (m/v) - 2 ploegen regio Kortrijk (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient in verschillende afdelingen diverse glasbewerkingsmachines Je werk een klantenorde af aan de hand van werkbonnen Je controleert de kwaliteit van afgewerkte stukken Je werkt in een 2-ploegensysteem (wisselend ochtend en namiddag)

  • Technieker slachthuis - dagwerk (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    o Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. o Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken. o Wij zijn op zoek naar een technieker die bereid is om vroeg op te staan en die graag de handen uit de mouwen steekt. o Kennis of ervaring in de voeding is een pluspunt, maar geen must. Ook schoolverlaters krijgen bij ons altijd een kans om zich te bewijzen, mits ze over een goede ingesteldheid en motivatie beschikken

  • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoegaarden (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Hoegaarden en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berlare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: ENKELE DAGEN IN DE WEEK (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!   

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • Procesoperator (2-pl) (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: ZOUTMAN N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van de productie-installaties die instaan voor het verwerken en verpakken van zout (Voeding, waterbehandeling,…). Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit Je staat in voor de afvoer van afgewerkte paletten met de vorkheftruck Je werkt afwisselend in een vroege (5u – 13u) en late (13u – 21u) ploeg

  • Commis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS in sociale netwerken
Look for responds of EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS. Laat een reactie achter voor EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS. EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS. Leave a respond for EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS. EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS op de google maps. Adres en contacten EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS
Location of EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS on the google maps. Address and contacts of EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS

Andere gerelateerde bedrijven als come EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS: HUIS EDELWEISS | GERARD VANMULLEM | STABILAME | Martens Geert | Wandeling (De)

Other related companies as EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS: HUIS EDELWEISS | GERARD VANMULLEM | STABILAME | Martens Geert | Wandeling (De)

EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08817047119. Het bedrijf EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS bevindt zich op het adres: 67 Avenue d'Auderghem, BRUSSELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 607,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, openstaande posities, locatie van EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, company assigned to the tax number BE08817047119. The company EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS is located at the address: 67 Avenue d'Auderghem, BRUSSELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 607,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS were not found.
The main activity of EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS is not available. You also can look at reviews of EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, open positions, location of EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS, employees, financial statistics.