Duro Dyne sa

Contactgegevens Duro Dyne sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duro Dyne sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Duro Dyne sa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue Chawieumont 22, Theux, B-4910, België

Telefoon (phone): 32 87 53 06 00 32 87 53 06 00

Fax (fax): 32 87 53 06 04 32 87 53 06 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duro Dyne sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duro Dyne sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duro Dyne sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duro Dyne sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duro Dyne sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duro Dyne sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duro Dyne sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duro Dyne sa
Products information Duro Dyne sa

BTW identificatienummer (tax): BE04357147216
Ondernemingsnummer: 6756286621
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 155,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Duro Dyne sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duro Dyne sa
(Get full report from official database of BE for Duro Dyne sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Duro Dyne sa
Addition kinds of activities for Duro Dyne sa

8082. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
515400. Vee | Livestock
34419905. Vloerpalen, verstelbaar: metaal | Floor posts, adjustable: metal
38220301. Ingebouwde thermostaten, gevuld systeem en bimetaal typen | Built-in thermostats, filled system and bimetal types
38250308. Frequentiemeters: elektrisch, mechanisch en elektronisch | Frequency meters: electrical, mechanical, and electronic
50489900. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
57190501. Beddengoed (lakens, dekens, spreads en kussens) | Bedding (sheets, blankets, spreads, and pillows)

Werken bij Duro Dyne sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duro Dyne sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duro Dyne sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duro Dyne sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

  • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

  • Boekhouder M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Boekhouder M/V. Je voornaamste taken zijn: - Fleetmanagement (40 wagens) - Personeelsadministratie - Encodage van de facturatiegegevens - Correspondentie - Algemene financiële en administratieve taken

  • INPAKMEDEWERKER VOEDINGSSECTOR - GOEDE VERLONING ! M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in groot Waregem zijn we op zoek naar goede inpakkers (m/v) om een volledige productielijn op te volgen. Jobinhoud: inpakken van verschillende producten voor de voedingssector. Fijn en nauwkeurig werk. Affiniteit met de sector is een groot pluspunt! Kennis en/of ervaring van banket-chocolaterie-patisserie is mooi meegenomen. DAGWERK: - Januari tem juni: 34u/week (vrijdag ben je thuis) - Juli tem december: 44u/week (7-16h30, vrijdag tot 15h30)

  • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Huishoudhulp Loppem & Oostkamp M/V (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent zorgmedewerker te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    WZC Lakendal in hartje Aalst, behoort tot de Armonea groep. Je ondersteunt de zorgkundigen tijdens het begeleiden en verzorgen van de bewoners. Je kiest zelf welke dagen je kan komen werken.

  • Telefonisch enquêteur Bijverdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco zoekt Nederlandstalige, Franstalige en perfect tweetalige studenten die vanaf begin april als enquêteur vanuit Gent en op iets langere termijn van thuis uit willen werken. Je werkt voor een gerenommeerd marktonderzoekbureau. Dit kan zowel voltijds of deeltijds, in de week of op zaterdag. Je neemt contact op met particulieren en bedrijven en neemt telefonisch enquêtes af. Hiervoor krijg je de nodige opleiding en een script dat je dient toe te passen. De antwoorden registreer je via de computer correct in het systeem. Je plant jouw dagen zelf in.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Leermeester niet-confessionele zedenleer ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RAAD VOOR INSPECTIE & BEGELEIDING

    Type: Zelfstandige activiteit

    niet-confessionele zedenleer geven in: Roeselare BSGO De Ring + BSGO De Bonte Specht dinsdag 8.45-11.55 + 13.20-15.40 De Bonte Specht, Honzebroekstraat 23 woensdag 8.40-12.10 De Ring, Groenestraat 174 donderdag 8.40-11.25 + 12.40-13.30 De Ring, Groenestraat 174

Zoek naar antwoorden van Duro Dyne sa in sociale netwerken
Look for responds of Duro Dyne sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duro Dyne sa. Laat een reactie achter voor Duro Dyne sa. Duro Dyne sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duro Dyne sa. Leave a respond for Duro Dyne sa. Duro Dyne sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duro Dyne sa op de google maps. Adres en contacten Duro Dyne sa
Location of Duro Dyne sa on the google maps. Address and contacts of Duro Dyne sa

Andere gerelateerde bedrijven als come Duro Dyne sa Duro Dyne sa: ON.S.T | Charpentier A | Opper | Petit G SPRL | FRANS BAES

Other related companies as Duro Dyne sa: ON.S.T | Charpentier A | Opper | Petit G SPRL | FRANS BAES

Duro Dyne sa is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Duro Dyne sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04357147216. Het bedrijf Duro Dyne sa bevindt zich op het adres: rue Chawieumont 22, Theux, B-4910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 155,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Duro Dyne sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Duro Dyne sa is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duro Dyne sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duro Dyne sa, openstaande posities, locatie van Duro Dyne sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Duro Dyne sa is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Duro Dyne sa, company assigned to the tax number BE04357147216. The company Duro Dyne sa is located at the address: rue Chawieumont 22, Theux, B-4910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 155,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Duro Dyne sa were not found.
The main activity of Duro Dyne sa is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Duro Dyne sa is not available. You also can look at reviews of Duro Dyne sa, open positions, location of Duro Dyne sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duro Dyne sa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duro Dyne sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duro Dyne sa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duro Dyne sa, employees, financial statistics.