Dorothy McGoldrick

Contactgegevens Dorothy McGoldrick: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dorothy McGoldrick: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dorothy McGoldrick

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 74 Kerkstraat Kessel-Lo, -x- 3010, België

Telefoon (phone): 3216253406 3216253406

Fax (fax): 3216253406 3216253406

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dorothy McGoldrick: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dorothy McGoldrick"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dorothy McGoldrick"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dorothy McGoldrick, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dorothy McGoldrick. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dorothy McGoldrick, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dorothy McGoldrick. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dorothy McGoldrick
Products information Dorothy McGoldrick

BTW identificatienummer (tax): BE05826568603
Ondernemingsnummer: 4558471679
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 138,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Dorothy McGoldrick zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dorothy McGoldrick
(Get full report from official database of BE for Dorothy McGoldrick)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dorothy McGoldrick
Addition kinds of activities for Dorothy McGoldrick

356802. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
373202. Niet-gemotoriseerde boot, gebouw en reparatie | Non-motorized boat, building and repairing
401300. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
20150506. Ganzen, geslacht en gekleed | Geese, slaughtered and dressed
20380000. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
34990108. Kluizen en kluizen, metaal | Safes and vaults, metal
50870102. Schoonheidssalon apparatuur en benodigdheden | Beauty parlor equipment and supplies
62890101. Obligatiehouders beschermend comité | Bondholders protective committee

Werken bij Dorothy McGoldrick: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dorothy McGoldrick: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dorothy McGoldrick. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dorothy McGoldrick. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Wuustwezel en omliggende gemeenten (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio LAAKDAL (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Laakdal en omgeving.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • Student weekend verkoop (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Studentenjob

    Gekende meubelzaak in het Waasland. Je staat in voor de verkoop van meubels op verschillende afdelingen.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • On-line verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KIND OF WONDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verkoopt via computer en/of telefoon. Het betreft de verkoop van een boek.

Zoek naar antwoorden van Dorothy McGoldrick in sociale netwerken
Look for responds of Dorothy McGoldrick in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dorothy McGoldrick. Laat een reactie achter voor Dorothy McGoldrick. Dorothy McGoldrick bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dorothy McGoldrick. Leave a respond for Dorothy McGoldrick. Dorothy McGoldrick on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dorothy McGoldrick op de google maps. Adres en contacten Dorothy McGoldrick
Location of Dorothy McGoldrick on the google maps. Address and contacts of Dorothy McGoldrick

Andere gerelateerde bedrijven als come Dorothy McGoldrick Dorothy McGoldrick: LA MAR?E | Paquay M | Civatel SPRL | JAN DE LAT | MEUBELFABRIEK CRACK

Other related companies as Dorothy McGoldrick: LA MAR?E | Paquay M | Civatel SPRL | JAN DE LAT | MEUBELFABRIEK CRACK

Dorothy McGoldrick is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dorothy McGoldrick, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05826568603. Het bedrijf Dorothy McGoldrick bevindt zich op het adres: 74 Kerkstraat Kessel-Lo, -x- 3010. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 138,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dorothy McGoldrick zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dorothy McGoldrick is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dorothy McGoldrick is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dorothy McGoldrick, openstaande posities, locatie van Dorothy McGoldrick op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dorothy McGoldrick is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dorothy McGoldrick, company assigned to the tax number BE05826568603. The company Dorothy McGoldrick is located at the address: 74 Kerkstraat Kessel-Lo, -x- 3010. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 138,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dorothy McGoldrick were not found.
The main activity of Dorothy McGoldrick is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dorothy McGoldrick is not available. You also can look at reviews of Dorothy McGoldrick, open positions, location of Dorothy McGoldrick on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dorothy McGoldrick, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dorothy McGoldrick, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dorothy McGoldrick, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dorothy McGoldrick, employees, financial statistics.