Dominique dominique

Contactgegevens Dominique dominique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dominique dominique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dominique dominique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue de l'Athenee, 4, Charleroi, Hainaut 6000, België

Telefoon (phone): 32 (0)2 610 84 27 32 (0)2 610 84 27

Fax (fax): 32 (0)2 610 84 27 32 (0)2 610 84 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dominique dominique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dominique dominique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dominique dominique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dominique dominique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dominique dominique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dominique dominique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dominique dominique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dominique dominique
Products information Dominique dominique

BTW identificatienummer (tax): BE05064666748
Ondernemingsnummer: 9590759277
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 324,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Dominique dominique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dominique dominique
(Get full report from official database of BE for Dominique dominique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dominique dominique
Addition kinds of activities for Dominique dominique

3089. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
267999. Omgebouwde papierproducten, nec, nec | Converted paper products, nec, nec
20260106. Melkverwerking (pastueriseren, homogeniseren, bottelen) | Milk processing (pastuerizing, homogenizing, bottling)
44990103. Redding, noodgevallen schepen en lading | Salvaging, distressed vessels and cargoes
59429900. Boekwinkels, nec | Book stores, nec

Werken bij Dominique dominique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dominique dominique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dominique dominique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dominique dominique. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

  • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • CE Rolkraanchauffeur regio Gent - Brussel - Antwerpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant bij Asap, zijn wij op zoek naar rolkraanchauffeurs CE. - Als chauffeur staat u in voor het vervoeren van bouwmaterialen (o.a. klinkers / buizen / betonelementen/bekistingmateriaal/tuinelementen/bigbags/DHZ-materialen). U dient deze op verschillende locaties met de kraan te leveren. - Je uren zijn flexibel d.w.z start- en einduur: soms om 03.00 beginnen, soms 04.00, soms 05.00,… en einduur is nooit op voorhand te voorspellen. - Het kan is gebeuren dat je s nachts gaat werken

  • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hofstade – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • barhulp - 05/09 en 08/09 (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je bedient de bar. Volgende taken behoren hierbij: tappen dranken uitschenken dranken mixen koffies maken afwassen bar schoon houden bij drukte opdienen en afruimen

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Accountant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Titeca Accountancy NV

    Type: Vaste Job

    Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Roeselare aan te vullen. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • Zelfstandig Kinesist bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door een kinesitherapeutisch onderzoek Je zorgt voor de opstart van een behandeling Andere taken: begeleiden/informeren, sturen/oefenen, fysische therapie, manuele verrichtingen en preventie Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) en verwijst door indien nodig Je bent steeds alert voor het opsporen van risico's Je informeert en sensibiliseert rond gezond bewegen, levensstijl en preventie van aandoeningen Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

  • Lingerie consulenten (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Gille homeparties

    Type: Werfreserve

    Als consulente van Gille homeparties presenteer je een smaakvolle collectie lingerie, homewear en beachwear in de ongewongen sfeer van de woonkamer. Na jouw presentatie kunnen de dames vrijblijvend hun favoriete stukken passen, dit onder deskundige begeleiding van jou. Je geeft advies voor pasvorm en kleurstelling.

Zoek naar antwoorden van Dominique dominique in sociale netwerken
Look for responds of Dominique dominique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dominique dominique. Laat een reactie achter voor Dominique dominique. Dominique dominique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dominique dominique. Leave a respond for Dominique dominique. Dominique dominique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dominique dominique op de google maps. Adres en contacten Dominique dominique
Location of Dominique dominique on the google maps. Address and contacts of Dominique dominique

Andere gerelateerde bedrijven als come Dominique dominique Dominique dominique: Fiscalion SPRL | Voyages Voyages | Carlier J | ISABELLE PERREL | AU MANON

Other related companies as Dominique dominique: Fiscalion SPRL | Voyages Voyages | Carlier J | ISABELLE PERREL | AU MANON

Dominique dominique is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dominique dominique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05064666748. Het bedrijf Dominique dominique bevindt zich op het adres: rue de l'Athenee, 4, Charleroi, Hainaut 6000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 324,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dominique dominique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dominique dominique is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dominique dominique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dominique dominique, openstaande posities, locatie van Dominique dominique op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dominique dominique is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dominique dominique, company assigned to the tax number BE05064666748. The company Dominique dominique is located at the address: rue de l'Athenee, 4, Charleroi, Hainaut 6000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 324,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dominique dominique were not found.
The main activity of Dominique dominique is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dominique dominique is not available. You also can look at reviews of Dominique dominique, open positions, location of Dominique dominique on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dominique dominique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dominique dominique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dominique dominique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dominique dominique, employees, financial statistics.