DME Belgium cvba

Contactgegevens DME Belgium cvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DME Belgium cvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

DME Belgium cvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Baan 1, Mechelen, 2800, België

Telefoon (phone): 32.15-215011 32.15-215011

Fax (fax): 32.15-218235 32.15-218235

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DME Belgium cvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DME Belgium cvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DME Belgium cvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DME Belgium cvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DME Belgium cvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DME Belgium cvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DME Belgium cvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DME Belgium cvba
Products information DME Belgium cvba

BTW identificatienummer (tax): BE01417205810
Ondernemingsnummer: 7947204589
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in DME Belgium cvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DME Belgium cvba
(Get full report from official database of BE for DME Belgium cvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor DME Belgium cvba
Addition kinds of activities for DME Belgium cvba

15420200. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
20910316. Vissen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fish: packaged in cans, jars, etc.
28990102. Bay olie | Bay oil
32720202. Vuilnisbakken, beton | Garbage boxes, concrete
38260306. Ph meter, behalve industriële proces type | Ph meters, except industrial process type
51469904. Seafoods | Seafoods
80110100. Interne geneeskunde beoefenaars | Internal medicine practitioners

Werken bij DME Belgium cvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DME Belgium cvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DME Belgium cvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DME Belgium cvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

  • PLOEGCHEF NACHT MAGAZIJN DISTRIBUTIE (M/V) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het volledig crossdock gebeuren en verzeker je samen met je team (12 tal medewerkers) de operationele doorstroming van in- en uitgaande goederen. Je bent het centraal aanspreekpunt en springt bij waar nodig om en optimale magazijnwerking te garanderen. Je neemt initiatief, toont een actieve betrokkenheid en rapporteert aan de directie. Je zorgt voor de opleiding en begeleiding van nieuwe magazijniers.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kaprijke (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Dossierbeheer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Stekene zoeken we een gemotiveerde student accountancy-financiën die hen kan ondersteunen met dossierbeheer. Je staat in rechtstreeks contact met klanten, beantwoordt vragen en voert voorbereidende boekhoudkundige taken uit. Doorgroeimogelijkheden voor bachelorprofielen die binnen de sector en in een gerenomeerd boekhoudkantoor willen floreren. Zet je kennis om in praktijk!

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

  • Talent Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende functie werk je een duidelijke visie en strategie uit omtrent successiemanagement, rekrutering en onboarding voor 41 GAMMA winkels en implementeer je deze. Samen met de junior HR assistent publiceer je de jobaanbiedingen en volg je deze op de voet op. Je weet ten allen tijde wat de stand van zaken is van de verschillende vacatures en zorgt ervoor dat tijdelijke of vaste medewerkers zo snel mogelijk gevonden worden. Je werkt daarvoor samen met verschillende selectie- en interimkantoren, organiseert jobdagen en bekijkt steeds op welke manier en via welke kanalen je de vacatures optimaal in de kijker kunt zetten. Je voert sollicitatiegesprekken met winkelverantwoordelijken en assistent winkelverantwoordelijken, neemt persoonlijkheidstesten af en interpreteert deze. In samenwerking met de area managers, de HR manager en de winkelverantwoordelijke breng je mogelijke interne doorgroeiprofielen in kaart. Je voert doorgroeigesprekken en werkt plannen omtrent successiemanagement uit. Samen met de junior HR assistent volg je op dat de evaluaties in de winkel binnen de vooropgestelde termijnen gebeuren, bewaak je de kwaliteit ervan en doet voorstellen voor bijsturing of doorgroei van werknemer

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Logopedist(e) Mariakerke-Gent (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: MAENHOUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en/of neurologische stoornissen. Je werkt samen met een collega logopediste Je neemt deel aan gesprekken/overleg op school en in de praktijk. Je behandelt op school en/of in de praktijk. Je werkt met een zelfstandig statuut.

Zoek naar antwoorden van DME Belgium cvba in sociale netwerken
Look for responds of DME Belgium cvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor DME Belgium cvba. Laat een reactie achter voor DME Belgium cvba. DME Belgium cvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DME Belgium cvba. Leave a respond for DME Belgium cvba. DME Belgium cvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DME Belgium cvba op de google maps. Adres en contacten DME Belgium cvba
Location of DME Belgium cvba on the google maps. Address and contacts of DME Belgium cvba

Andere gerelateerde bedrijven als come DME Belgium cvba DME Belgium cvba: WOOD PROFILES | Miermans S | FRANK VAN DER LINDEN | A.C.M. HANSSENS | P. DE FOER

Other related companies as DME Belgium cvba: WOOD PROFILES | Miermans S | FRANK VAN DER LINDEN | A.C.M. HANSSENS | P. DE FOER

DME Belgium cvba is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DME Belgium cvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01417205810. Het bedrijf DME Belgium cvba bevindt zich op het adres: Oude Baan 1, Mechelen, 2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 212,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DME Belgium cvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DME Belgium cvba is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DME Belgium cvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DME Belgium cvba, openstaande posities, locatie van DME Belgium cvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DME Belgium cvba is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DME Belgium cvba, company assigned to the tax number BE01417205810. The company DME Belgium cvba is located at the address: Oude Baan 1, Mechelen, 2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 212,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DME Belgium cvba were not found.
The main activity of DME Belgium cvba is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DME Belgium cvba is not available. You also can look at reviews of DME Belgium cvba, open positions, location of DME Belgium cvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DME Belgium cvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DME Belgium cvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DME Belgium cvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DME Belgium cvba, employees, financial statistics.