dipu BVBA

Contactgegevens dipu BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data dipu BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

dipu BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Remerstraat 50, Baal, 3128, België

Telefoon (phone): 32- (0)16/531913 (0)16/571708 32- (0)16/531913 (0)16/571708

Fax (fax): 32- (0)16/520865 32- (0)16/520865

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) dipu BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "dipu BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "dipu BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van dipu BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen dipu BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of dipu BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees dipu BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti dipu BVBA
Products information dipu BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08316619873
Ondernemingsnummer: 9538024902
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in dipu BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor dipu BVBA
(Get full report from official database of BE for dipu BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor dipu BVBA
Addition kinds of activities for dipu BVBA

333102. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
507299. Hardware, nec | Hardware, nec
735906. Party levert huurdiensten | Party supplies rental services
30690900. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
55719902. Fietsen, gemotoriseerd | Bicycles, motorized

Werken bij dipu BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in dipu BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor dipu BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for dipu BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je werken in een magazijn waar je instaat voor het correct verwerken van bestellingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver, zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met een BT. Je zorgt ervoor dat deze verwerking correct verloopt. Daarnaast registreer je alle handelingen correct d.m.v scanning. Dit alles met het nodige respect en naleving van de veiligheidsinstructies. Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • Projectleider (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hoegaarden/Meldert (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student voor zaterdagvoormiddag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Adecco Torhout zoekt een enthousiaste student (m/v) voor een beenhouwerij in Ruddervoorde! Je wordt tewerkgesteld in de beenhouwerij van een supermarkt. Het is de bedoeling om een halve dag te werken om de 14 dagen. Taken: aanvullen van toonbank verpakken van dagschotels en traiteurbereidingen dagschotels helpen maken: groenten schikken, saus over het vlees gieten,... orde en netheid

  • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • Klusjesman Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • People & Technology - .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    People & Technology est à la recherche d'un Developer .NET avec minimum 5 ans d'expérience pour un de ses clients situé à Bruxelles.     Mission    Développement d'applications .NET ainsi que la maintenance évolutive et corrective des applications.   C'est-à-dire... Comprendre les analyses fonctionnelles et techniques et les traduire en un code efficace. Programmation Orienté Objet et fonctionnelle.  Conception et développement d'interfaces utilisateurs professionnelles. Respecter le concept architectural applicatif et technique instauré dans l'entreprise préalablement validée par le comité des architectes d'entreprise. Prise en charge des spécifications techniques des projets. Et surtout...   Travailler en équipe!     Pour plus de détails : Programming Language : C #, MVC, MVVM, WCF, Angular. Platform : .NET. DB: SQL, SQL Server. Entity Framework Web Tools : HTML, CSS, XML , Angular, JQuery, JSON Web Server : IIS Microsoft Framework : Framework 4.x. IDE :Visual Studio 2015 + Tests unitaires.  Méthodologies et Technologie Agile, Scrum UML et RUP Langues : FR/NL - NL/FR + ENG     Vous avez envie de relever ce challenge ? N'attendez plus et postulez en appuyant sur le bouton ci-dessous..

  • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LE TRAPPISTE

    Type: Flexijob

    Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van dipu BVBA in sociale netwerken
Look for responds of dipu BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor dipu BVBA. Laat een reactie achter voor dipu BVBA. dipu BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for dipu BVBA. Leave a respond for dipu BVBA. dipu BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie dipu BVBA op de google maps. Adres en contacten dipu BVBA
Location of dipu BVBA on the google maps. Address and contacts of dipu BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come dipu BVBA dipu BVBA: COIFFURE ELS | De Nutte J | GALATHEA DUIKSCHOOL | GEORGES COMPERNOL | FA. INSTASMET

Other related companies as dipu BVBA: COIFFURE ELS | De Nutte J | GALATHEA DUIKSCHOOL | GEORGES COMPERNOL | FA. INSTASMET

dipu BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is dipu BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08316619873. Het bedrijf dipu BVBA bevindt zich op het adres: Remerstraat 50, Baal, 3128. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in dipu BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van dipu BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van dipu BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van dipu BVBA, openstaande posities, locatie van dipu BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

dipu BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is dipu BVBA, company assigned to the tax number BE08316619873. The company dipu BVBA is located at the address: Remerstraat 50, Baal, 3128. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in dipu BVBA were not found.
The main activity of dipu BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of dipu BVBA is not available. You also can look at reviews of dipu BVBA, open positions, location of dipu BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over dipu BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf dipu BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about dipu BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company dipu BVBA, employees, financial statistics.