Digitance BVBA Gery Pollet

Contactgegevens Digitance BVBA Gery Pollet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Digitance BVBA Gery Pollet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Digitance BVBA Gery Pollet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zuiddreef 22, Zwevezele, WVL 8750, België

Telefoon (phone): 32 (0)56 269100 32 (0)56 269100

Fax (fax): 32 (0)56 269109 32 (0)56 269109

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Digitance BVBA Gery Pollet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Digitance BVBA Gery Pollet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Digitance BVBA Gery Pollet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Digitance BVBA Gery Pollet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Digitance BVBA Gery Pollet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Digitance BVBA Gery Pollet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Digitance BVBA Gery Pollet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Digitance BVBA Gery Pollet
Products information Digitance BVBA Gery Pollet

BTW identificatienummer (tax): BE04739196777
Ondernemingsnummer: 7444854736
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Digitance BVBA Gery Pollet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Digitance BVBA Gery Pollet
(Get full report from official database of BE for Digitance BVBA Gery Pollet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Digitance BVBA Gery Pollet
Addition kinds of activities for Digitance BVBA Gery Pollet

327207. Betonsteensteun en bouwmateriaal | Concrete stuctural support and building material
10610204. Rhodochrosite mijnbouw | Rhodochrosite mining
17420000. Pleisterwerk, gips en isolatie | Plastering, drywall, and insulation
27410501. Zakelijke dienst nieuwsbrieven: uitgeverij en drukwerk | Business service newsletters: publishing and printing
28690507. Vanilline, synthetisch | Vanillin, synthetic
28950000. Carbon zwart | Carbon black
36340103. Kookschotels, elektrisch | Chafing dishes, electric
50859916. Lassen | Welding supplies
51999900. Nondurable goods, nec, nec | Nondurable goods, nec, nec
73891401. Keurders, behalve onroerend goed | Appraisers, except real estate

Werken bij Digitance BVBA Gery Pollet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Digitance BVBA Gery Pollet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Digitance BVBA Gery Pollet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Digitance BVBA Gery Pollet. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

  • Magazijnarbeider (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

  • Chauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel van fruit en groenten regio Evergem, zijn we op zoek naar een ervaren chauffeur. Je staat zelf in voor het laden en lossen, een goede fysieke conditie is een must. Nederlands beheersen om met de tablets te kunnen werken. Uurrooster : van maandag tot en met zaterdag van 00.00 tot +/- 10 à 11.00u. 5dagen stelsel - vrij op zondag en 1 vaste dag in de week

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent stagehand (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

  • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

  • Jobstudent voor tuinarbeid en opkuis na renovatie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken uit naar een gemotiveerde jobstudent die niet alleen een cent wil bijverdienen tijdens de zomermaanden maar ook wil bijleren. Dit kan je takenpakket zijn: helpen bij het plaatsen van totale renovaties en winkelinrichting: materiaal aangeven bestelwagen laden/lossen ... onderhouden van bedrijfstuinen en -parkings: grasmaaien opritten schoonmaken ... helpen bij de opkuis van afgewerkte winkelrenovatie: vloer schuren muren en deuren afwassen ...

  • Bordenbouwer (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: CKS

    Type: Vaste Job

    Ben je gebeten door techniek? Wil je elke dag werken in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Sta je graag in voor de elektromontage van A tot Z? Omwille van onze aanhoudende groei zijn we op zoek naar bordenbouwers. Samen met je collega's werk je aan een verscheidenheid van borden, van klein tot groot, met verschillende vermogens en krijg je de kans om bij te leren en jezelf te ontwikkelen.

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • verantwoordelijke bakkerij (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: DKN FOOD MARKET

    Type: Vaste Job

    * afbakken van brood en koffiekoeken * ervoor zorgen dat de bakkerij op tijd gevuld en netjes is * indien nodig in de voormiddag bijbakken *opvolgen van de stock en opmaken van bestellingen *naast de bakkerij mag je ook bijstaan in de winkel

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • Sales (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UPGRADE ESTATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

Zoek naar antwoorden van Digitance BVBA Gery Pollet in sociale netwerken
Look for responds of Digitance BVBA Gery Pollet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Digitance BVBA Gery Pollet. Laat een reactie achter voor Digitance BVBA Gery Pollet. Digitance BVBA Gery Pollet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Digitance BVBA Gery Pollet. Leave a respond for Digitance BVBA Gery Pollet. Digitance BVBA Gery Pollet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Digitance BVBA Gery Pollet op de google maps. Adres en contacten Digitance BVBA Gery Pollet
Location of Digitance BVBA Gery Pollet on the google maps. Address and contacts of Digitance BVBA Gery Pollet

Andere gerelateerde bedrijven als come Digitance BVBA Gery Pollet Digitance BVBA Gery Pollet: Giacomo (Coiffure) | DEWITTE JEAN-LUC | GARAGE ZOETAERT | AMBER 4 | KEUKENS BECKERMANN-HERZ

Other related companies as Digitance BVBA Gery Pollet: Giacomo (Coiffure) | DEWITTE JEAN-LUC | GARAGE ZOETAERT | AMBER 4 | KEUKENS BECKERMANN-HERZ

Digitance BVBA Gery Pollet is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Digitance BVBA Gery Pollet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04739196777. Het bedrijf Digitance BVBA Gery Pollet bevindt zich op het adres: Zuiddreef 22, Zwevezele, WVL 8750. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Digitance BVBA Gery Pollet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Digitance BVBA Gery Pollet is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Digitance BVBA Gery Pollet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Digitance BVBA Gery Pollet, openstaande posities, locatie van Digitance BVBA Gery Pollet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Digitance BVBA Gery Pollet is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Digitance BVBA Gery Pollet, company assigned to the tax number BE04739196777. The company Digitance BVBA Gery Pollet is located at the address: Zuiddreef 22, Zwevezele, WVL 8750. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Digitance BVBA Gery Pollet were not found.
The main activity of Digitance BVBA Gery Pollet is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Digitance BVBA Gery Pollet is not available. You also can look at reviews of Digitance BVBA Gery Pollet, open positions, location of Digitance BVBA Gery Pollet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Digitance BVBA Gery Pollet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Digitance BVBA Gery Pollet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Digitance BVBA Gery Pollet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Digitance BVBA Gery Pollet, employees, financial statistics.