DIDITRADE&DISTRIBUTION

Contactgegevens DIDITRADE&DISTRIBUTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIDITRADE&DISTRIBUTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIDITRADE&DISTRIBUTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): bredabaan 183, MERKSEM, ANTWERPEN 2170, België

Telefoon (phone): 0032 3 644 44 48 (+32-0032 3 644 44 48) 0032 3 644 44 48 (+32-0032 3 644 44 48)

Fax (fax): 0032 3 644 74 26 (+32-0032 3 644 74 26) 0032 3 644 74 26 (+32-0032 3 644 74 26)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIDITRADE&DISTRIBUTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIDITRADE&DISTRIBUTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIDITRADE&DISTRIBUTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIDITRADE&DISTRIBUTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIDITRADE&DISTRIBUTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIDITRADE&DISTRIBUTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIDITRADE&DISTRIBUTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIDITRADE&DISTRIBUTION
Products information DIDITRADE&DISTRIBUTION

BTW identificatienummer (tax): BE09945068359
Ondernemingsnummer: 5472259521
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 643,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in DIDITRADE&DISTRIBUTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIDITRADE&DISTRIBUTION
(Get full report from official database of BE for DIDITRADE&DISTRIBUTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIDITRADE&DISTRIBUTION
Addition kinds of activities for DIDITRADE&DISTRIBUTION

225199. Damesmode, behalve sokken, nec | Women's hosiery, except socks, nec
284404. Scheerbereidingen | Shaving preparations
609999. Functies in verband met depositobanken, nv | Functions related to deposit banking, nec
02529901. Begonnen getrokken boerderij | Started pullet farm
50650408. Tv-onderdelen en accessoires, niet inbegrepen | Tv parts and accessories, nec

Werken bij DIDITRADE&DISTRIBUTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIDITRADE&DISTRIBUTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIDITRADE&DISTRIBUTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIDITRADE&DISTRIBUTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • Plaatslager (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van ons carrosserie-team. Je voert herstellingen professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit volgens je bekwaamheden

  • HEFTRUCKBESTUURDER TEXTIELSECTOR -2 PLOEGEN/ SOFER MOTOSTIVUITOR SECTORUL TEXTIEL- 2 SCHIMBURI (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel bedrijf in de regio van Tielt gaat Forum Jobs op zoek naar een heftruckbestuurder die kan werken in 2 ploegen (5u-13u / 13u-21u). Je staat in voor het lossen van vrachtwagens én hebt een goede PC-kennis.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • CNC-plooier (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC-plooier van metaalstukken. Je stelt zelf de machine in en bedient ze ook.

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

  • Freelance docent 'sportpsychologie' (locatie:Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent sportpsychologie Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van DIDITRADE&DISTRIBUTION in sociale netwerken
Look for responds of DIDITRADE&DISTRIBUTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIDITRADE&DISTRIBUTION. Laat een reactie achter voor DIDITRADE&DISTRIBUTION. DIDITRADE&DISTRIBUTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIDITRADE&DISTRIBUTION. Leave a respond for DIDITRADE&DISTRIBUTION. DIDITRADE&DISTRIBUTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIDITRADE&DISTRIBUTION op de google maps. Adres en contacten DIDITRADE&DISTRIBUTION
Location of DIDITRADE&DISTRIBUTION on the google maps. Address and contacts of DIDITRADE&DISTRIBUTION

Andere gerelateerde bedrijven als come DIDITRADE&DISTRIBUTION DIDITRADE&DISTRIBUTION: RENE DRIESSENS | ANTONIETTA IANIRI | Amerikaanse Bulldog-Bulliefkensrode | COIFFURE BRIGITTE | V. GIJS

Other related companies as DIDITRADE&DISTRIBUTION: RENE DRIESSENS | ANTONIETTA IANIRI | Amerikaanse Bulldog-Bulliefkensrode | COIFFURE BRIGITTE | V. GIJS

DIDITRADE&DISTRIBUTION is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIDITRADE&DISTRIBUTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09945068359. Het bedrijf DIDITRADE&DISTRIBUTION bevindt zich op het adres: bredabaan 183, MERKSEM, ANTWERPEN 2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 643,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DIDITRADE&DISTRIBUTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIDITRADE&DISTRIBUTION is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIDITRADE&DISTRIBUTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIDITRADE&DISTRIBUTION, openstaande posities, locatie van DIDITRADE&DISTRIBUTION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DIDITRADE&DISTRIBUTION is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIDITRADE&DISTRIBUTION, company assigned to the tax number BE09945068359. The company DIDITRADE&DISTRIBUTION is located at the address: bredabaan 183, MERKSEM, ANTWERPEN 2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 643,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DIDITRADE&DISTRIBUTION were not found.
The main activity of DIDITRADE&DISTRIBUTION is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIDITRADE&DISTRIBUTION is not available. You also can look at reviews of DIDITRADE&DISTRIBUTION, open positions, location of DIDITRADE&DISTRIBUTION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIDITRADE&DISTRIBUTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIDITRADE&DISTRIBUTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIDITRADE&DISTRIBUTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIDITRADE&DISTRIBUTION, employees, financial statistics.