DETIENNE, CHRISTIAN

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • DETIENNE, CHRISTIAN
Private companiesRailroad Transportation • DETIENNE, CHRISTIAN

Contactgegevens DETIENNE, CHRISTIAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DETIENNE, CHRISTIAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DETIENNE, CHRISTIAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue A. Croy, 5, RIXENSART, België

Telefoon (phone): 32 2 6535882 32 2 6535882

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DETIENNE, CHRISTIAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DETIENNE, CHRISTIAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DETIENNE, CHRISTIAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DETIENNE, CHRISTIAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DETIENNE, CHRISTIAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DETIENNE, CHRISTIAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DETIENNE, CHRISTIAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DETIENNE, CHRISTIAN
Products information DETIENNE, CHRISTIAN

BTW identificatienummer (tax): BE03550750732
Ondernemingsnummer: 3497741699
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 487,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in DETIENNE, CHRISTIAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DETIENNE, CHRISTIAN
(Get full report from official database of BE for DETIENNE, CHRISTIAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DETIENNE, CHRISTIAN
Addition kinds of activities for DETIENNE, CHRISTIAN

502300. Woninginrichting | Homefurnishings
22589901. Kleuren en afwerken van kantartikelen en warp-breien | Dyeing and finishing lace goods and warp knit fabric
22849901. Onderwerp: bleken, verven en afwerken | Thread: bleaching, dyeing, and finishing
25199902. Bonen zak stoelen | Bean bag chairs
28799902. ontbladeringsmiddelen | Defoliants
35689904. Schijven, krachtoverbrenging | Pulleys, power transmission
73899947. Solvents recovery service | Solvents recovery service

Werken bij DETIENNE, CHRISTIAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DETIENNE, CHRISTIAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DETIENNE, CHRISTIAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DETIENNE, CHRISTIAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage medewerker / voltijds / regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar ervaren monteurs om te werken in omgevingen als industriële verhuizingen en montage werkzaamheden. Je kan vrijwel onmiddellijk opstarten. Je gaat tewerkgesteld worden op verschillende projecten. Werken in teamverband Je voert diverse montage- en demontagewerkzaamheden uit d.m.v. takels en vijzen Je voert de aan- en afslag uit voor de montage of demontage van apparaten, leidingen, constructies, ... d.m.v. kranen en/of takels Monteert en demonteert zelfstandig leidingen Je maakt of past zelfstandig kleine staalconstructies aan volgens eigen opmetingen of volgens plan van de klant Je monteert en lijnt motoren en pompen uit Waken over de veilige uitvoering van de werkzaamheden Rapporteren van defecten en gebreken

  • Werfleider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een WERFLEIDER  Werkvoorbereidingen Bestellingen plaatsen Communicatie met klanten en collega's Projecten van A tot Z opvolgen Je komt terecht in een bedrijf gespecialiseerd in grondwerken, rioleringswerken en betonwerken

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: 3 ZATERDAGEN BESCHIKBAAR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!  De bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 01/12 flyers uitdeelt!   

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • STUDENT VIJVER/VIS WINKEL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een vijver en viszaak gelegen te Boortmeerbeek zoeken wij een student voor de maand augustus. Taken: * in en uitpakken van goederen * klanten verderhelpen * kassa

  • Klantenadviseur bancaire producten (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    De job en verantwoordelijkheden die we jou toevertrouwen: -)De vragen van onze klanten beantwoorden aangaande diverse bancaire producten en -diensten. -)Proactief verkoopopportuniteiten detecteren en zo een verkoop op afstand afsluiten of een afspraak maken voor het kantorennetwerk. -)Oplossingen voorstellen om de werking te optimaliseren. -)Meewerken aan projecten om de bestaande processen te verbeteren, door creatieve ideeën aan te brengen.

  • PLC programmeur (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

  • Pricing Analyst - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Financiële oplossingen aan de kanten aanbieden. Combinatie van analytische en commerciële taken. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale start-up die een cloud oplossing aanbied zodat bedrijven hun financiële en operationele indicatoren beter kunnen opvolgen. Ze zijn vandaag op zoek naar een Pricing Analyst in Gent om hun team te versterken. Omschrijving Als Pricing Analyst zal je de volgende verantwoordelijkheden hebben: Implementatie van de oplossing bij verschillende type klanten in Vlaanderen Klantensituaties tot een goed einde brengen door custom-made oplossingen voor te stellen Ontwikkeling van de tool en opkomen met nieuwe ideeën gebaseerd op jouw analyses van de cijfers van de bedrijven Analyseren van de behoeften van de klanten en verbeteringen voorstellen met behulp van de applicatie In contact staan met alle afdelingen van de bedrijven en communiceren naar het management Coachen van minder ervaren collega's Ondersteunen van Sales-team en partners

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

  • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van DETIENNE, CHRISTIAN in sociale netwerken
Look for responds of DETIENNE, CHRISTIAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DETIENNE, CHRISTIAN. Laat een reactie achter voor DETIENNE, CHRISTIAN. DETIENNE, CHRISTIAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DETIENNE, CHRISTIAN. Leave a respond for DETIENNE, CHRISTIAN. DETIENNE, CHRISTIAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DETIENNE, CHRISTIAN op de google maps. Adres en contacten DETIENNE, CHRISTIAN
Location of DETIENNE, CHRISTIAN on the google maps. Address and contacts of DETIENNE, CHRISTIAN

Andere gerelateerde bedrijven als come DETIENNE, CHRISTIAN DETIENNE, CHRISTIAN: STAL DE MEERSEN | HOME LA CHAUMI?RE | LES EDITIONS DE LA SANT? | Boone M | LEDEGEN-VERLINDEN BVBA

Other related companies as DETIENNE, CHRISTIAN: STAL DE MEERSEN | HOME LA CHAUMI?RE | LES EDITIONS DE LA SANT? | Boone M | LEDEGEN-VERLINDEN BVBA

DETIENNE, CHRISTIAN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DETIENNE, CHRISTIAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03550750732. Het bedrijf DETIENNE, CHRISTIAN bevindt zich op het adres: Rue A. Croy, 5, RIXENSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 487,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DETIENNE, CHRISTIAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DETIENNE, CHRISTIAN is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DETIENNE, CHRISTIAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DETIENNE, CHRISTIAN, openstaande posities, locatie van DETIENNE, CHRISTIAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DETIENNE, CHRISTIAN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DETIENNE, CHRISTIAN, company assigned to the tax number BE03550750732. The company DETIENNE, CHRISTIAN is located at the address: Rue A. Croy, 5, RIXENSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 487,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DETIENNE, CHRISTIAN were not found.
The main activity of DETIENNE, CHRISTIAN is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DETIENNE, CHRISTIAN is not available. You also can look at reviews of DETIENNE, CHRISTIAN, open positions, location of DETIENNE, CHRISTIAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DETIENNE, CHRISTIAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DETIENNE, CHRISTIAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DETIENNE, CHRISTIAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DETIENNE, CHRISTIAN, employees, financial statistics.