DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA

Contactgegevens DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sluisstraat 84, DIEPENBEEK, LIMBURG 3590, België

Telefoon (phone): 3211230610 3211230610

Fax (fax): 3211210774 3211210774

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA
Products information DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01304595947
Ondernemingsnummer: 7964233398
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA
(Get full report from official database of BE for DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA
Addition kinds of activities for DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA

275405. Publicatie drukwerk, gravure | Publication printing, gravure
20350101. Dressings, salade: Ruw en gekookt (behalve droge mengsels) | Dressings, salad: raw and cooked (except dry mixes)
24110102. Kopbouten, hout: gekapt | Heading bolts, wood: hewn
28239904. Paardhaar, kunstmatig: rayon | Horsehair, artificial: rayon
35329901. Stampmolenmachines (mijnbouwmachines) | Stamping mill machinery (mining machinery)
39519907. Potloden en potlooddelen, mechanisch | Pencils and pencil parts, mechanical
70110303. Resort Hotel | Resort hotel

Werken bij DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • Sales Support m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal een sleutelpositie uitoefenen binnen een Mechels familiebedrijf, gespecialiseerd in was-, strijk-, en poetsmiddelen. Onze klant is sterk aanwezig in de Belgische en Franse markt van FMCG en zal ook snel uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk. Het huidig team werkt heel hecht samen en zoekt een nieuwe collega om in tandem te werken. Je gaat klantgericht, nauwkeurig en planmatig te werk. Jouw week ziet er als volgt uit: - Klanten opvolgen: je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de klantenservice van A tot Z. Jij bent de vaste eerste lijn contactpersoon van alle klanten. - Orders, transport en facturatie: je organiseert het transport van de leveringen in samenspraak met de klant, je verwerkt de orders en factureert deze ook. - Planning en stocks beheren: je managet de stock zodat je steeds kan inspelen op de behoeften van de klanten, daarbij hoort natuurlijk ook dat je zelf orders zal moeten plaatsen om eigen stock aangevuld te houden. - Administratie: Je zal instaan als back-up Marketing Manager in geval van ziekte of vakantie. Je doet verschillende aanpassingen in het systeem van onze klant, je organiseert alle inkomende facturen en je houdt de 'Klanten Informatie Fiches' up-to-date

  • Technisch operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

  • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DC - HESTIA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA. Laat een reactie achter voor DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA. DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA. Leave a respond for DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA. DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA op de google maps. Adres en contacten DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA
Location of DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA on the google maps. Address and contacts of DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA: JEAN-POL JUPRELLE | ELECTRO COMFORT CENTER | LIEVEN MATHYS | VAN DEN BOSSCHE G. | Christine

Other related companies as DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA: JEAN-POL JUPRELLE | ELECTRO COMFORT CENTER | LIEVEN MATHYS | VAN DEN BOSSCHE G. | Christine

DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01304595947. Het bedrijf DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA bevindt zich op het adres: Sluisstraat 84, DIEPENBEEK, LIMBURG 3590. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA, openstaande posities, locatie van DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA, company assigned to the tax number BE01304595947. The company DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA is located at the address: Sluisstraat 84, DIEPENBEEK, LIMBURG 3590. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA were not found.
The main activity of DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA is not available. You also can look at reviews of DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA, open positions, location of DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WIJNMAKELAARSUNIE BVBA, employees, financial statistics.