De Visu Digital Document Design

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • De Visu Digital Document Design
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • De Visu Digital Document Design

Contactgegevens De Visu Digital Document Design: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Visu Digital Document Design: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Visu Digital Document Design

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 24, av Demolder, Brussels, n/a 1030, België

Telefoon (phone): 32 2 2455250 32 2 2455250

Fax (fax): 32 2 216 68 07 32 2 216 68 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Visu Digital Document Design: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Visu Digital Document Design"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Visu Digital Document Design"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Visu Digital Document Design, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Visu Digital Document Design. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Visu Digital Document Design, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Visu Digital Document Design. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Visu Digital Document Design
Products information De Visu Digital Document Design

BTW identificatienummer (tax): BE06947723388
Ondernemingsnummer: 3466979980
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in De Visu Digital Document Design zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Visu Digital Document Design
(Get full report from official database of BE for De Visu Digital Document Design)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Visu Digital Document Design
Addition kinds of activities for De Visu Digital Document Design

3322. Malleable ijzergoten | Malleable iron foundries
251100. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
13899900. Olie- en gasvelddiensten, nec, nec | Oil and gas field services, nec, nec
23890000. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
36249904. Elektrische koolwaterstoffen | Electric carbons
39490400. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
50649902. Apparatuur onderdelen, huishoudelijk | Appliance parts, household

Werken bij De Visu Digital Document Design: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Visu Digital Document Design: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Visu Digital Document Design. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Visu Digital Document Design. Looking for open vacancies in other companies

  • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

  • Chauffeur CE (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de houtsector, zoeken wij een Chauffeur CE ( M/V)   Je belevert klanten, vertrekkende vanuit Beringen  Je staat ook in voor leveringen voor de filialen van het bedrijf  Je lost de goederen met een kooiaap/heftruck  Je staat het team bij in het laden van de andere vrachtwagens 

  • Chauffeur C (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Laden en lossen van personenwagen- en vrachtwagenbanden. Leveren met vrachtwagen/ bestelwagen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Voltijdse huishoudhulp Anzegem M/V. (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

  • Jobstudenten Logisport (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Wil jij dit jaar 475 uren werken voor één van de grootste logistieke bedrijven ter wereld? Ervaring opdoen in een tof, jong maar gedreven team? Synergie zoekt studenten voor Logisport die willen werken, zowel tijdens hun vrije momenten in de week als tijdens vakanties.

  • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

  • hulpkok (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Hulp in de keuken naast de kok van onze zaak. Een gedreven persoon met dynamisme en liefde voor het vak, M/V , liefst met ervaring Voor vrijdagavond en/of op zaterdagavond en/of zondagmiddag. Om tijdens de drukke periodes de kok ter hulp te staan bij het klaarzettenen dresseren van de gerechten. Als flexijob ben je niet belast in het bijverdienen tijdens het weekend in het restaurant. Dat is een grote troef!!

  • keukenhulp (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: DE KUIPER

    Type: Flexijob

    Je maak voorgerechten en helpt de kok in de keuken.

Zoek naar antwoorden van De Visu Digital Document Design in sociale netwerken
Look for responds of De Visu Digital Document Design in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Visu Digital Document Design. Laat een reactie achter voor De Visu Digital Document Design. De Visu Digital Document Design bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Visu Digital Document Design. Leave a respond for De Visu Digital Document Design. De Visu Digital Document Design on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Visu Digital Document Design op de google maps. Adres en contacten De Visu Digital Document Design
Location of De Visu Digital Document Design on the google maps. Address and contacts of De Visu Digital Document Design

Andere gerelateerde bedrijven als come De Visu Digital Document Design De Visu Digital Document Design: Van Lantschoot (Oud Huis) | MUSIC POINT PRODUCTIONS | IMAGE...IN | IN DE GOEDE TIK-TAK | Steyaert B

Other related companies as De Visu Digital Document Design: Van Lantschoot (Oud Huis) | MUSIC POINT PRODUCTIONS | IMAGE...IN | IN DE GOEDE TIK-TAK | Steyaert B

De Visu Digital Document Design is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Visu Digital Document Design, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06947723388. Het bedrijf De Visu Digital Document Design bevindt zich op het adres: 24, av Demolder, Brussels, n/a 1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 320,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Visu Digital Document Design zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Visu Digital Document Design is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Visu Digital Document Design is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Visu Digital Document Design, openstaande posities, locatie van De Visu Digital Document Design op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Visu Digital Document Design is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Visu Digital Document Design, company assigned to the tax number BE06947723388. The company De Visu Digital Document Design is located at the address: 24, av Demolder, Brussels, n/a 1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 320,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Visu Digital Document Design were not found.
The main activity of De Visu Digital Document Design is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Visu Digital Document Design is not available. You also can look at reviews of De Visu Digital Document Design, open positions, location of De Visu Digital Document Design on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Visu Digital Document Design, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Visu Digital Document Design, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Visu Digital Document Design, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Visu Digital Document Design, employees, financial statistics.