De Keersmaecker Filip

Contactgegevens De Keersmaecker Filip: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Keersmaecker Filip: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Keersmaecker Filip

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 355, Herent, 3020, België

Telefoon (phone): 003 216220802 (+32-003 216220802) 003 216220802 (+32-003 216220802)

Fax (fax): 003 216220802 (+32-003 216220802) 003 216220802 (+32-003 216220802)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Keersmaecker Filip: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Keersmaecker Filip"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Keersmaecker Filip"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Keersmaecker Filip, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Keersmaecker Filip. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Keersmaecker Filip, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Keersmaecker Filip. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Keersmaecker Filip
Products information De Keersmaecker Filip

BTW identificatienummer (tax): BE06882904052
Ondernemingsnummer: 3388977050
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 898,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in De Keersmaecker Filip zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Keersmaecker Filip
(Get full report from official database of BE for De Keersmaecker Filip)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Keersmaecker Filip
Addition kinds of activities for De Keersmaecker Filip

3275. Gipsproducten | Gypsum products
514903. Geurstoffen, sauzen en uittreksels | Seasonings, sauces, and extracts
01820106. Truffels, onder dekking gegroeid | Truffles, grown under cover
36250208. Schakelaars, elektronische toepassingen | Switches, electronic applications
81119902. Algemene praktijk advocatenkantoor | General practice law office

Werken bij De Keersmaecker Filip: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Keersmaecker Filip: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Keersmaecker Filip. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Keersmaecker Filip. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Deinze (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken als magazijnier binnen een metaal verwerkend bedrijf te Deinze? -je werkt binnen het magazijn, laden en lossen van goederen, orderpicken -je brengt de nodige administratie in orde -je werkt met de hef- en reachtruck

  • technieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    all round technieker onderhouden van machinepark storingen verhelpen problemen oplossen

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student telesales in de pharmaceutische sector - NL of FR (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: RANDSTAD OFFICE VILVOORDE

    Type: Studentenjob

    opbellen van apothekers voor een actie rond geneesmiddelen geneesmiddelen voorstellen promotieactie toelichten verslag van de gesprekken opmaken order invoeren

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobstudent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • MAKE UP CONSULENTEN - regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - een passie hebben voor make up, beauty & wellness en deze op anderen kunnen overbrengen - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren: dieptereiniging en anti-aging, exclusieve parfums, verzorgingsproducten voor alle huidtypes,... - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - voor mature en/of leidinggevende types zijn er reële doorgroeimogelijkheden - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen, geven van opleidingen

Zoek naar antwoorden van De Keersmaecker Filip in sociale netwerken
Look for responds of De Keersmaecker Filip in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Keersmaecker Filip. Laat een reactie achter voor De Keersmaecker Filip. De Keersmaecker Filip bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Keersmaecker Filip. Leave a respond for De Keersmaecker Filip. De Keersmaecker Filip on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Keersmaecker Filip op de google maps. Adres en contacten De Keersmaecker Filip
Location of De Keersmaecker Filip on the google maps. Address and contacts of De Keersmaecker Filip

Andere gerelateerde bedrijven als come De Keersmaecker Filip De Keersmaecker Filip: ERIC VAN ROBAYS | Ingrid | NAUDTS SARAH | B. RENARD | Heylen D

Other related companies as De Keersmaecker Filip: ERIC VAN ROBAYS | Ingrid | NAUDTS SARAH | B. RENARD | Heylen D

De Keersmaecker Filip is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Keersmaecker Filip, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06882904052. Het bedrijf De Keersmaecker Filip bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 355, Herent, 3020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 898,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Keersmaecker Filip zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Keersmaecker Filip is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Keersmaecker Filip is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Keersmaecker Filip, openstaande posities, locatie van De Keersmaecker Filip op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Keersmaecker Filip is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Keersmaecker Filip, company assigned to the tax number BE06882904052. The company De Keersmaecker Filip is located at the address: Mechelsesteenweg 355, Herent, 3020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 898,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Keersmaecker Filip were not found.
The main activity of De Keersmaecker Filip is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Keersmaecker Filip is not available. You also can look at reviews of De Keersmaecker Filip, open positions, location of De Keersmaecker Filip on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Keersmaecker Filip, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Keersmaecker Filip, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Keersmaecker Filip, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Keersmaecker Filip, employees, financial statistics.