DE GREGORIIS, PATRICK

Contactgegevens DE GREGORIIS, PATRICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE GREGORIIS, PATRICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE GREGORIIS, PATRICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): tiensesteenweg 257, KESSEL-LO, B b-3010, België

Telefoon (phone): 32 16 75 85 61 32 16 75 85 61

Fax (fax): 32 16 75 85 61 32 16 75 85 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE GREGORIIS, PATRICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE GREGORIIS, PATRICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE GREGORIIS, PATRICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE GREGORIIS, PATRICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE GREGORIIS, PATRICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE GREGORIIS, PATRICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE GREGORIIS, PATRICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE GREGORIIS, PATRICK
Products information DE GREGORIIS, PATRICK

BTW identificatienummer (tax): BE06932067871
Ondernemingsnummer: 5049835205
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 653,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DE GREGORIIS, PATRICK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE GREGORIIS, PATRICK
(Get full report from official database of BE for DE GREGORIIS, PATRICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE GREGORIIS, PATRICK
Addition kinds of activities for DE GREGORIIS, PATRICK

0174. Citrus vruchten | Citrus fruits
24990906. Rollpennen, hout | Rolling pins, wood
27590402. Kranten: drukwerk, nsk | Newspapers: printing, nsk
28999938. Penetrants, inspectie | Penetrants, inspection
35239900. Landbouwmachines en -uitrusting, nec | Farm machinery and equipment, nec
37110304. Scoutwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Scout cars (motor vehicles), assembly of
38250210. Frequentie synthesizers | Frequency synthesizers
39650100. Knoppen en onderdelen | Buttons and parts

Werken bij DE GREGORIIS, PATRICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE GREGORIIS, PATRICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE GREGORIIS, PATRICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE GREGORIIS, PATRICK. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaakmedewerker te Lokeren - VOLTIJDS (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker. Je staat als schoonmaakmedewerker in voor het onderhoud van de vergaderzalen, burelen, sanitaire gedeelte, refter, bepaalde delen in productie.. Aan de hand van een weekschema voer je de taken uit, tevens ben je ook bereid bijkomende taken aan te nemen. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • Keukenoperator met een passie voor chocolade (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal onder meer bestaan uit: - Correcte vullingen draaien voor pralines en paaseitjes - Productieorders correct opvolgen en controleren - Traceerbaarheid van de producten garanderen - Controleren van de houdbaarheid van de producten - Alle gebruikte materialen en machines in propere staat achterlaten en ontsmetten

  • Projectleider (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Tessenderlo (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een Projectleider in afbraakwerken, grondwerken en infrastructuurwerken: Als Projectleider heb je de volgende taken: Een gedetailleerde prijsraming opstellen Het werk van de leveranciers of dienstverleners controleren Algemene organisatie van de werven: bevoorraading materiaal, locatie machines,... Ongevallen of schadegevallen aangeven De technische, financiële en menselijke middelen bepalen van een totaal project De regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENTBRUGGE - LEDEBERG (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gentbrugge, Ledeberg

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

    Regio: PEIZEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van DE GREGORIIS, PATRICK in sociale netwerken
Look for responds of DE GREGORIIS, PATRICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE GREGORIIS, PATRICK. Laat een reactie achter voor DE GREGORIIS, PATRICK. DE GREGORIIS, PATRICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE GREGORIIS, PATRICK. Leave a respond for DE GREGORIIS, PATRICK. DE GREGORIIS, PATRICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE GREGORIIS, PATRICK op de google maps. Adres en contacten DE GREGORIIS, PATRICK
Location of DE GREGORIIS, PATRICK on the google maps. Address and contacts of DE GREGORIIS, PATRICK

Andere gerelateerde bedrijven als come DE GREGORIIS, PATRICK DE GREGORIIS, PATRICK: KBC | DELHAIZE | AUTO-ECOLE PEIFFER | RACE WORLD BELGIUM | J.C. TELLIN

Other related companies as DE GREGORIIS, PATRICK: KBC | DELHAIZE | AUTO-ECOLE PEIFFER | RACE WORLD BELGIUM | J.C. TELLIN

DE GREGORIIS, PATRICK is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE GREGORIIS, PATRICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06932067871. Het bedrijf DE GREGORIIS, PATRICK bevindt zich op het adres: tiensesteenweg 257, KESSEL-LO, B b-3010. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 653,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DE GREGORIIS, PATRICK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE GREGORIIS, PATRICK is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE GREGORIIS, PATRICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE GREGORIIS, PATRICK, openstaande posities, locatie van DE GREGORIIS, PATRICK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE GREGORIIS, PATRICK is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE GREGORIIS, PATRICK, company assigned to the tax number BE06932067871. The company DE GREGORIIS, PATRICK is located at the address: tiensesteenweg 257, KESSEL-LO, B b-3010. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 653,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DE GREGORIIS, PATRICK were not found.
The main activity of DE GREGORIIS, PATRICK is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE GREGORIIS, PATRICK is not available. You also can look at reviews of DE GREGORIIS, PATRICK, open positions, location of DE GREGORIIS, PATRICK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE GREGORIIS, PATRICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE GREGORIIS, PATRICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE GREGORIIS, PATRICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE GREGORIIS, PATRICK, employees, financial statistics.