D Group Europe nv

Contactgegevens D Group Europe nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D Group Europe nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

D Group Europe nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nachtegaallei 15, Kapellen, 2950, België

Telefoon (phone): 31 174 293515 (+32-31 174 293515) 31 174 293515 (+32-31 174 293515)

Fax (fax): 31 174 293375 (+32-31 174 293375) 31 174 293375 (+32-31 174 293375)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D Group Europe nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D Group Europe nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D Group Europe nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D Group Europe nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D Group Europe nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D Group Europe nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D Group Europe nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D Group Europe nv
Products information D Group Europe nv

BTW identificatienummer (tax): BE02804229736
Ondernemingsnummer: 8395996093
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 346,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in D Group Europe nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D Group Europe nv
(Get full report from official database of BE for D Group Europe nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor D Group Europe nv
Addition kinds of activities for D Group Europe nv

737800. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
01759902. Abrikozenboomgaard | Apricot orchard
28510401. Verf verwijderaars | Paint removers
34639908. Loodgieterswerk smeedstukken, nonferrous | Plumbing fixture forgings, nonferrous
38450119. Retinoscopen, electromedical | Retinoscopes, electromedical
51590103. Katoen, rauw | Cotton, raw
83220611. Sociaal werker | Social worker

Werken bij D Group Europe nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D Group Europe nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D Group Europe nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D Group Europe nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste namiddag of vaste nacht (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Ronse zijn we op zoek naar operatoren. Je zal tewerkgesteld worden aan een machine die kartonnen kokers produceert. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de kokers, het besturen van een heftruck, de conrole van de stock en het onderhoud van de productie omgeving.

  • Zaal- en Keukenmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende brasserie in het hartje van Lier, zoeken wij een zaal- en keukenmedewerker.  Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht voor de zaal en keuken.  Je zal dus zowel dranken als hapjes en maaltijden serveren Je behoudt steeds het overzicht over de zaal Je ruimt af en je maakt tafels schoon Je helpt in de keuken waar nodig 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diets-Heur - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: De Keyser Thornton

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

  • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

  • SCHOONHEIDSSPECIALISTEN (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je biedt lichaamsverzorging aan zoals massage, manicure, pedicure, ... Je geeft de klanten tevens advies bij de aankoop van de producten. Reageer nu om onmiddellijk te starten.

  • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Culinaire slagerij OX

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van D Group Europe nv in sociale netwerken
Look for responds of D Group Europe nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor D Group Europe nv. Laat een reactie achter voor D Group Europe nv. D Group Europe nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D Group Europe nv. Leave a respond for D Group Europe nv. D Group Europe nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D Group Europe nv op de google maps. Adres en contacten D Group Europe nv
Location of D Group Europe nv on the google maps. Address and contacts of D Group Europe nv

Andere gerelateerde bedrijven als come D Group Europe nv D Group Europe nv: Dirkx Thomas BVBA | Cupicado BVBA | CHARLAMAND | VANBELLEGHEM G. & ZN | Ankersmid Scientific SA/NV

Other related companies as D Group Europe nv: Dirkx Thomas BVBA | Cupicado BVBA | CHARLAMAND | VANBELLEGHEM G. & ZN | Ankersmid Scientific SA/NV

D Group Europe nv is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D Group Europe nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02804229736. Het bedrijf D Group Europe nv bevindt zich op het adres: Nachtegaallei 15, Kapellen, 2950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 346,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in D Group Europe nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D Group Europe nv is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D Group Europe nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D Group Europe nv, openstaande posities, locatie van D Group Europe nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D Group Europe nv is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is D Group Europe nv, company assigned to the tax number BE02804229736. The company D Group Europe nv is located at the address: Nachtegaallei 15, Kapellen, 2950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 346,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in D Group Europe nv were not found.
The main activity of D Group Europe nv is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D Group Europe nv is not available. You also can look at reviews of D Group Europe nv, open positions, location of D Group Europe nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D Group Europe nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D Group Europe nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D Group Europe nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D Group Europe nv, employees, financial statistics.