Cromozone sprl

Contactgegevens Cromozone sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cromozone sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cromozone sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 350-358, Brussels, B-1050, België

Telefoon (phone): 32 2 646 60 00 32 2 646 60 00

Fax (fax): 32 640 36 38 32 640 36 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cromozone sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cromozone sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cromozone sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cromozone sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cromozone sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cromozone sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cromozone sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cromozone sprl
Products information Cromozone sprl

BTW identificatienummer (tax): BE03363159179
Ondernemingsnummer: 3043182373
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 472,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Cromozone sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cromozone sprl
(Get full report from official database of BE for Cromozone sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cromozone sprl
Addition kinds of activities for Cromozone sprl

203500. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
483300. Televisiestations | Television broadcasting stations
20239902. Ingeblikte melk, geheel | Canned milk, whole
32690102. aardewerk | Crockery
34460108. Railingen, geprefabriceerde metalen | Railings, prefabricated metal
35450104. Briefpennen (meten en meten) | Letter pins (gauging and measuring)
37289909. R en d door fabrikanten, vliegtuigonderdelen en hulpapparatuur | R and d by manuf., aircraft parts and auxiliary equipment
50230204. kussenslopen | Pillowcases
57229905. Suntanning apparatuur en benodigdheden | Suntanning equipment and supplies

Werken bij Cromozone sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cromozone sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cromozone sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cromozone sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Onderhoudsmecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je zal worden ingezet op verschillende projecten in functie van onze klant. Je staat in voor het algemeen mechanisch onderhoud.

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper/Verkoopster Schoenenwinkel, Dendermonde (periode november/december) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel in regio Dendermonde zijn wij nog op zoek naar een extra medewerker om versterking te bieden tijdens de periode november/december. Je werkt van 22 november tot en met 28 december (35u/week). Tot jouw taken behoren: op orde houden van de stock, aanvullen, klanten helpen, kassa werk.

  • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

Zoek naar antwoorden van Cromozone sprl in sociale netwerken
Look for responds of Cromozone sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cromozone sprl. Laat een reactie achter voor Cromozone sprl. Cromozone sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cromozone sprl. Leave a respond for Cromozone sprl. Cromozone sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cromozone sprl op de google maps. Adres en contacten Cromozone sprl
Location of Cromozone sprl on the google maps. Address and contacts of Cromozone sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Cromozone sprl Cromozone sprl: Schreurs K | MUTUALIT? CHR?TIENNE | LORENZ | Armonia nv | HAUTECLAIR Pierre-Philippe

Other related companies as Cromozone sprl: Schreurs K | MUTUALIT? CHR?TIENNE | LORENZ | Armonia nv | HAUTECLAIR Pierre-Philippe

Cromozone sprl is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cromozone sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03363159179. Het bedrijf Cromozone sprl bevindt zich op het adres: Avenue Louise 350-358, Brussels, B-1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 472,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Cromozone sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cromozone sprl is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cromozone sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cromozone sprl, openstaande posities, locatie van Cromozone sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cromozone sprl is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cromozone sprl, company assigned to the tax number BE03363159179. The company Cromozone sprl is located at the address: Avenue Louise 350-358, Brussels, B-1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 472,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Cromozone sprl were not found.
The main activity of Cromozone sprl is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cromozone sprl is not available. You also can look at reviews of Cromozone sprl, open positions, location of Cromozone sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cromozone sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cromozone sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cromozone sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cromozone sprl, employees, financial statistics.