coolwebmp3.com

Contactgegevens coolwebmp3.com: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data coolwebmp3.com: address, phone, fax, email, website, opening hours

coolwebmp3.com

Regio (region): N\A, België

Adres (address): steenstraat 10, leuven, vlaams-brabant 3000, België

Telefoon (phone): 2154565 (+32-2154565) 2154565 (+32-2154565)

Fax (fax): +32 (19) 745-69-29 +32 (19) 745-69-29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) coolwebmp3.com: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "coolwebmp3.com"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "coolwebmp3.com"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van coolwebmp3.com, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen coolwebmp3.com. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of coolwebmp3.com, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees coolwebmp3.com. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti coolwebmp3.com
Products information coolwebmp3.com

BTW identificatienummer (tax): BE02780334472
Ondernemingsnummer: 8443511962
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in coolwebmp3.com zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor coolwebmp3.com
(Get full report from official database of BE for coolwebmp3.com)

Aanvulling soorten activiteiten voor coolwebmp3.com
Addition kinds of activities for coolwebmp3.com

305301. Pakken en afdichtingsinrichtingen | Gaskets and sealing devices
22950200. Kunststofcoating of stoffen | Plastic coated yarns or fabrics
33310206. Ingots en ingots bars (primair), koper | Ingots and ingot bars (primary), copper
36480202. Strobe verlichting systemen | Strobe lighting systems
36710206. Electron buizen, zendend | Electron tubes, transmitting
37110408. Sneeuwploegen (motorvoertuigen), montage van | Snow plows (motor vehicles), assembly of
55310107. Vrachtwagenuitrusting en onderdelen | Truck equipment and parts
56410000. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores

Werken bij coolwebmp3.com: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in coolwebmp3.com: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor coolwebmp3.com. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for coolwebmp3.com. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDEN MONTEUR (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, met een filiaal in Sleidinge, zijn we op zoek naar een Bandenmonteur / automechanica. Voor het overbruggen van de winterpiek is men op zoek naar iemand die mee kan helpen met de bandenwissels. Daarnaast doet het bedrijf ook een carservice dus zal je ook mee verantwoordelijk zijn voor onderhoud en kleine herstellingen aan wagens.

  • Lasser (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Lasser (halfautomaat + TIGlasser) voor het lassen van de constructies

  • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

  • Administratief medewerker, verpleegkundige of paramedicus voor de weefselbank (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wat ga je doen?  je bent betrokken in het proces rond weefseldonatie; je zorgt mee voor de praktische en administratieve opvolging van de musculoskeletale weefselbank zoals: weefsel in ontvangst nemen; opvolgen van donordossiers; organisatie van verzendingen en ophaling van weefsel; opvolging voorraad weefsel en verbruiksgoederen; opnemen van bestellingen; afleveringen; voorbereiding facturatie. je werkt mee aan de screening van potentiële donoren; je neemt deel aan toestellenonderhoud en temperatuursopvolging; je ondersteunt de totale werking van de weefsel- en cellenbank; je voert aanvullend onderzoek uit (bv. validatie) ten behoeve van kwalitatieve verbeteringen. Wat verwachten we van jou?  je beschikt over een diploma van medical management assistant, medisch laboratoriumtechnoloog, gegradueerde verpleegkundige, bioloog of biomedicus; je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden; je durft je verantwoordelijkheid te nemen en werkt zelfstandig en gestructureerd; je kan vlot werken met MS Office-toepassingen; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit; je kan goed in team werken; je bent gemotiveerd; je bent stressbestendig. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  voltijds bediendecontract voor bepaalde duur (vervanging zwangerschap); recuperatie 40-uren week (12 extra vakantiedagen op jaarbasis); 8 bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; maaltijdcheques t.w.v. 4 euro per gewerkte dag (8u); verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30.

  • Verkoper Elektro (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in deze elektrozaak te Blankenberge heb je een divers takenpakket je ontvangt de klanten je behandelt de telefonische vragen je geeft uitleg en advies aan de klant over wasmachines televisie telecom huishoud elektro je een klein deel van je takenpakket bestaat ook uit het leveren van de verkochte goederen bij de klanten

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en vooral strijken

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

  • (hulp)kok (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BARLEY'S

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van coolwebmp3.com in sociale netwerken
Look for responds of coolwebmp3.com in social networks

Lees alle opmerkingen voor coolwebmp3.com. Laat een reactie achter voor coolwebmp3.com. coolwebmp3.com bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for coolwebmp3.com. Leave a respond for coolwebmp3.com. coolwebmp3.com on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie coolwebmp3.com op de google maps. Adres en contacten coolwebmp3.com
Location of coolwebmp3.com on the google maps. Address and contacts of coolwebmp3.com

Andere gerelateerde bedrijven als come coolwebmp3.com coolwebmp3.com: Perel (De) | EMMANUEL WERA | LYC?E FRAN?OIS DE SALES | Hanard F | H. VERHAEGEN

Other related companies as coolwebmp3.com: Perel (De) | EMMANUEL WERA | LYC?E FRAN?OIS DE SALES | Hanard F | H. VERHAEGEN

coolwebmp3.com is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is coolwebmp3.com, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02780334472. Het bedrijf coolwebmp3.com bevindt zich op het adres: steenstraat 10, leuven, vlaams-brabant 3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in coolwebmp3.com zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van coolwebmp3.com is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van coolwebmp3.com is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van coolwebmp3.com, openstaande posities, locatie van coolwebmp3.com op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

coolwebmp3.com is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is coolwebmp3.com, company assigned to the tax number BE02780334472. The company coolwebmp3.com is located at the address: steenstraat 10, leuven, vlaams-brabant 3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in coolwebmp3.com were not found.
The main activity of coolwebmp3.com is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of coolwebmp3.com is not available. You also can look at reviews of coolwebmp3.com, open positions, location of coolwebmp3.com on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over coolwebmp3.com, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf coolwebmp3.com, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about coolwebmp3.com, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company coolwebmp3.com, employees, financial statistics.