Computer Checkpoint nv

Contactgegevens Computer Checkpoint nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Computer Checkpoint nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Computer Checkpoint nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dendermondsesteenweg 427, Gent Sint-Amandsberg, OVL 9040, België

Telefoon (phone): 32 9 228 87 25 32 9 228 87 25

Fax (fax): 32 9 228 87 25 32 9 228 87 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Computer Checkpoint nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Computer Checkpoint nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Computer Checkpoint nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Computer Checkpoint nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Computer Checkpoint nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Computer Checkpoint nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Computer Checkpoint nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Computer Checkpoint nv
Products information Computer Checkpoint nv

BTW identificatienummer (tax): BE01314758300
Ondernemingsnummer: 8357818603
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Computer Checkpoint nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Computer Checkpoint nv
(Get full report from official database of BE for Computer Checkpoint nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Computer Checkpoint nv
Addition kinds of activities for Computer Checkpoint nv

2813. Industriële gassen | Industrial gases
28650301. aminoantrachinonkleurstof | Aminoanthraquinone
31439900. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
32920103. Geweven, geweven amosite asbest | Felt, woven amosite asbestos
34430704. Kraanhaken, gelamineerde plaat | Crane hooks, laminated plate
35899905. Janitors 'karren | Janitors' carts
36940105. Spanningsregelaars, automotive | Voltage regulators, automotive
59991801. Kinderwagens en kinderwagens | Baby carriages and strollers
87310301. Energieonderzoek | Energy research

Werken bij Computer Checkpoint nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Computer Checkpoint nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Computer Checkpoint nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Computer Checkpoint nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

  • Technieker sanitair, verwarming en ventillatie M/V (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Start People is op zoek naar een technieker sanitair, verwarming en ventillatie regio Dentergem. Schoolverlaters zijn zeker ook welkom! Je staat in voor het installeren van sanitaire installaties en klimatisatie in nieuwbouw appartemenen en woningprojecten. Waterleidingen Badkamermeubels Sanitair Centrale verwarming Vloerverwarming Zonne-energie Waterbehandeling ...

  • Dakwerker platte daken regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Limburg zijn wij op zoek naar ervaren dakwerkers gespecialiseerd in platte daken. Jouw functie: Je hebt al ervaring als dakwerker en platte daken Je wilt buiten werken Je kan werken in koude en warme weersomstandigheden Je voert algemene dakwerken uit Je voert timmerwerken uit Je controleert waterdichtheid Je maakt dakranden, hangt goten en voorziet ventilatiegaten Je hebt kennis van roofing en isolatie Je hebt een geldig VCA attest Je bent een echte teamplayer Je kan zelfstandig werken Je rijdt met de ploegbaas mee naar de werven en terug naar het afzetpunt

  • Huishoudhulp Zoersel 15u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsmateriaal in regio Puurs zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • Zorgkundige (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant een woonzorgcentrum in Overijse is Ombrelo op zoek naar een zorgkundige.

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

Zoek naar antwoorden van Computer Checkpoint nv in sociale netwerken
Look for responds of Computer Checkpoint nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Computer Checkpoint nv. Laat een reactie achter voor Computer Checkpoint nv. Computer Checkpoint nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Computer Checkpoint nv. Leave a respond for Computer Checkpoint nv. Computer Checkpoint nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Computer Checkpoint nv op de google maps. Adres en contacten Computer Checkpoint nv
Location of Computer Checkpoint nv on the google maps. Address and contacts of Computer Checkpoint nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Computer Checkpoint nv Computer Checkpoint nv: LANDBOUWKREDIET | BRUMARKET | ROGER DELAERE | GARAGE VERHEYEN | NIVEK

Other related companies as Computer Checkpoint nv: LANDBOUWKREDIET | BRUMARKET | ROGER DELAERE | GARAGE VERHEYEN | NIVEK

Computer Checkpoint nv is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Computer Checkpoint nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01314758300. Het bedrijf Computer Checkpoint nv bevindt zich op het adres: Dendermondsesteenweg 427, Gent Sint-Amandsberg, OVL 9040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 790,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Computer Checkpoint nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Computer Checkpoint nv is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Computer Checkpoint nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Computer Checkpoint nv, openstaande posities, locatie van Computer Checkpoint nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Computer Checkpoint nv is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Computer Checkpoint nv, company assigned to the tax number BE01314758300. The company Computer Checkpoint nv is located at the address: Dendermondsesteenweg 427, Gent Sint-Amandsberg, OVL 9040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 790,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Computer Checkpoint nv were not found.
The main activity of Computer Checkpoint nv is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Computer Checkpoint nv is not available. You also can look at reviews of Computer Checkpoint nv, open positions, location of Computer Checkpoint nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Computer Checkpoint nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Computer Checkpoint nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Computer Checkpoint nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Computer Checkpoint nv, employees, financial statistics.