COMP DU BOIS SAUVAGE

Contactgegevens COMP DU BOIS SAUVAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMP DU BOIS SAUVAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMP DU BOIS SAUVAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Bois Sauvage 16-17, BRUSSELS, 1000, België

Telefoon (phone): 32 2 227 54 50 32 2 227 54 50

Fax (fax): 32 2 219 25 20 32 2 219 25 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMP DU BOIS SAUVAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMP DU BOIS SAUVAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMP DU BOIS SAUVAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMP DU BOIS SAUVAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMP DU BOIS SAUVAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMP DU BOIS SAUVAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMP DU BOIS SAUVAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMP DU BOIS SAUVAGE
Products information COMP DU BOIS SAUVAGE

BTW identificatienummer (tax): BE05449188232
Ondernemingsnummer: 6239929199
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 155,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in COMP DU BOIS SAUVAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMP DU BOIS SAUVAGE
(Get full report from official database of BE for COMP DU BOIS SAUVAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMP DU BOIS SAUVAGE
Addition kinds of activities for COMP DU BOIS SAUVAGE

299900. Petroleum en steenkoolproducten, niet inbegrepen | Petroleum and coal products, nec
20320306. Soepen, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soups, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
22530103. T-shirts en tops, breien | T-shirts and tops, knit
22990104. Padding en watt, textiel | Padding and wadding, textile
73730202. Office computer automatisering systemen integratie | Office computer automation systems integration

Werken bij COMP DU BOIS SAUVAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMP DU BOIS SAUVAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMP DU BOIS SAUVAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMP DU BOIS SAUVAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze winkel zijn we op zoek naar een winkelbediende (m/v). Je staat in voor het vullen van de rekken, het op orde houden van de winkel en het adviseren van de klanten. Ook help je mee aan de kassa. Je werkt in een voltijds rooster en waarop je elke zaterdag werkt. Je hebt door de week een dag vrij

  • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Marketing Assistent (Tijdelijk) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In afwachting van de aanwerving van een ervaren trade marketing specialist, is onze klant op zoek naar een tijdelijke marketing assistent. In deze functie voer je operationele taken uit binnen ons trade marketing departement en werk je mee aan de ontwikkeling en uitrol van ons sales en marketing plan. Daarnaast sta je ons marketing team bij in de uitwerking en de uitvoering van sales en marketing programma's volgens EMEA Strategieën en Activity plans. Verder help je mee in de organisatie van beurzen en evenementen en biedt je ondersteuning aan onze product managers tijdens deze evenementen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelings-systemen en -componenten. Daarnaast levert men apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtmiddelen. Dankzij voortdurende investeringen in materiaalmanagement en -beheersing, biedt onze klant innovatieve oplossingen voor de wereldmarkt.  

  • Gemotiveerde ateliermedewerker (Alu+PVC) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een productie arbeider voor het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium in ons atelier . Je zal instaan voor het versnijden en versterken van de profielen. Je maakt gebruik van een CNC bewerkingsmachine. Nadien worden de profielen samengestoken/gelast en moet het beslag aangebracht worden. De glaslatten dienen verzaagd en gemonteerd te worden.

  • Keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gezellige bistro in Aarschot met prachtige ligging zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/keukenmedewerker. Je staat de chef bij in zijn dagelijkse activiteiten in de keuken. Zo sta je in voor: Assistentie van de kok Slaatjes maken Voorbereidingen treffen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • Voltijdse Receptionist(e) te Zaventem (ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE))

    Regio: ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE)

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten in Zaventem (Leonardo Da Vincilaan) zijn we op zoek naar een receptionist(e) die op een professionele manier de volgende klassieke receptietaken beheert: ontvangst van bezoekers telefonische communicaties (in en out) beheer en reservatie van vergaderzalen beheer van post (frankeren, verzenden, inkomende pakjes registreren) beheer van DHL-zendingen aanmaken van badges bestellen van catering (broodjes, dranken) facility coördinatie allerlei administratieve taken Er wordt gemiddeld 38 u per week gewerkt, in vast uurrooster: van 08u30 tot 17:00 u met een middagpauze en op vrijdag tot 16 u.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Oliver James Associates - Business Analyst Non Life Insurances (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert when it comes to analysis? Have you gained experience within the Insurance industry, more specifically in the Non Life department? Are you available to start a new freelance mission by December the latest? Well, you might be the candidate that I'm looking for. Company My client, a banking company located in Brussels, is seeking to hire a Business Analyst within the Non Life department to work on innovative projects. Think of initiatives as changing the sales flow, speeding up the outpayments - basically, looking for new ways to improve their client's experience. Ideally... You have a Medior to Senior experience as a Business Analyst, You have knowledge of Non Life insurances, You have a strong command of English and preferably a good knowledge of Dutch and French, You are an absolute teamplayer, And you are willing to work in an Agile environment. Interested in hearing more? Feel free to APPLY via the button below. Looking forward to be speaking to you soon!

Zoek naar antwoorden van COMP DU BOIS SAUVAGE in sociale netwerken
Look for responds of COMP DU BOIS SAUVAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMP DU BOIS SAUVAGE. Laat een reactie achter voor COMP DU BOIS SAUVAGE. COMP DU BOIS SAUVAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMP DU BOIS SAUVAGE. Leave a respond for COMP DU BOIS SAUVAGE. COMP DU BOIS SAUVAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMP DU BOIS SAUVAGE op de google maps. Adres en contacten COMP DU BOIS SAUVAGE
Location of COMP DU BOIS SAUVAGE on the google maps. Address and contacts of COMP DU BOIS SAUVAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come COMP DU BOIS SAUVAGE COMP DU BOIS SAUVAGE: Centre de Plongé du Traigneaux | G?RALDINE HECTORS | MOBISTAR CENTER ALLCOM SERVICE | b. Art | INDUSTRIO

Other related companies as COMP DU BOIS SAUVAGE: Centre de Plongé du Traigneaux | G?RALDINE HECTORS | MOBISTAR CENTER ALLCOM SERVICE | b. Art | INDUSTRIO

COMP DU BOIS SAUVAGE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMP DU BOIS SAUVAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05449188232. Het bedrijf COMP DU BOIS SAUVAGE bevindt zich op het adres: Rue du Bois Sauvage 16-17, BRUSSELS, 1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 155,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in COMP DU BOIS SAUVAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMP DU BOIS SAUVAGE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMP DU BOIS SAUVAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMP DU BOIS SAUVAGE, openstaande posities, locatie van COMP DU BOIS SAUVAGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COMP DU BOIS SAUVAGE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMP DU BOIS SAUVAGE, company assigned to the tax number BE05449188232. The company COMP DU BOIS SAUVAGE is located at the address: Rue du Bois Sauvage 16-17, BRUSSELS, 1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 155,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in COMP DU BOIS SAUVAGE were not found.
The main activity of COMP DU BOIS SAUVAGE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COMP DU BOIS SAUVAGE is not available. You also can look at reviews of COMP DU BOIS SAUVAGE, open positions, location of COMP DU BOIS SAUVAGE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMP DU BOIS SAUVAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMP DU BOIS SAUVAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMP DU BOIS SAUVAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMP DU BOIS SAUVAGE, employees, financial statistics.