Chaudfontaine Distribution

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Chaudfontaine Distribution
Private companiesTransportation Services • Chaudfontaine Distribution

Contactgegevens Chaudfontaine Distribution: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chaudfontaine Distribution: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chaudfontaine Distribution

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 19 Rue Villain XIIII, Brussels, 1000, België

Telefoon (phone): 33 2 23 28 47 20 (+32-33 2 23 28 47 20) 33 2 23 28 47 20 (+32-33 2 23 28 47 20)

Fax (fax): 33 2 23 28 45 83 Fax- - +33 2 23 28 45 83 (+32-33 2 23 28 45 83 Fax- - +33 2 23 28 45 83) 33 2 23 28 45 83 Fax- - +33 2 23 28 45 83 (+32-33 2 23 28 45 83 Fax- - +33 2 23 28 45 83)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chaudfontaine Distribution: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chaudfontaine Distribution"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chaudfontaine Distribution"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chaudfontaine Distribution, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chaudfontaine Distribution. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chaudfontaine Distribution, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chaudfontaine Distribution. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chaudfontaine Distribution
Products information Chaudfontaine Distribution

BTW identificatienummer (tax): BE08360565185
Ondernemingsnummer: 2726501464
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 705,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Chaudfontaine Distribution zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chaudfontaine Distribution
(Get full report from official database of BE for Chaudfontaine Distribution)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chaudfontaine Distribution
Addition kinds of activities for Chaudfontaine Distribution

349901. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
07210407. Besproeiingssysteem operatie, geen water | Irrigation system operation, not providing water
20439906. Hominy grits: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Hominy grits: prepared as cereal breakfast food
34431102. Caissons, metalen plaat | Caissons, metal plate
36219904. Generatoren voor gas-elektrische of olie-elektrische voertuigen | Generators for gas-electric or oil-electric vehicles
39990700. Kunstbomen en bloemen | Artificial trees and flowers
72130101. Tafelafdekking | Table cover supply

Werken bij Chaudfontaine Distribution: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chaudfontaine Distribution: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chaudfontaine Distribution. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chaudfontaine Distribution. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige bijwerken kritieke diensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je verpleegkundige op een kritieke dienst en wil je graag je verpleegtechnische kennis en kunde delen met andere zorginstellingen? Kijk je uit naar een bijverdienste op het scherp van de snee die je interesses blijft prikkelen en waar je dringende zorg verleent aan patiënten in acute situaties? Dan kan je bij Express Medical terecht voor een leuke bijverdienste in een waaier aan kritieke diensten zoals spoed, intensieve zorgen, operatiekwartier, dialyse.. . Maandelijks bepaal je zelf welke dagen je wenst te werken en welke shiften je bereid bent voor je rekening te nemen. Kortom, je werkt naargelang je voorkeur en springt in waar nodig. Wij doen ons uiterste best om je aan de slag te helpen op de momenten die je verkiest in Antwerpen. Deze formule geeft jou de mogelijkheid om je job(s) te combineren met een boeiende bijverdienste of je eerste stappen te zetten op diensten waar stressbestendigheid, nauwgezetheid en teamspirit van groot belang zijn.

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Media observator gezocht met eerste werkervaring-kennis Frans (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een fulltime lezer/knipper (m/v). Een lezer-knipper is een specifieke omschrijving voor een doorgedreven, gemotiveerde sterk administratief onderlegde bediende. In opdracht van bedrijven en PR-agentschappen worden actuele Nederlandstalige en Franstalige geschreven en audiovisuele pers op dagelijkse basis gescreend op zoek naar relevante informatie voor de klanten van het bedrijf. Je bundelt/knipt vervolgens de resultaten, verwerkt ze digitaal en stuurt deze door naar de opdrachtgevers. Je bent mee verantwoordelijk voor het inscannen en het intern dispatchen van allerhande persberichten.

  • SHOPMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent commercieel ingesteld dynamisch en probeert de klant op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je bent stressbestendig en kan multifunctioneel te werk gaan. Je bent bereid om één keer in de week vroeg en laat te beginnen (5u15 - 14u30; 15u - 22u00) .Je bent bereid om een aantal weekends per maand zowel zaterdag als zondag te werken. Je bent direct beschikbaar.

  • Ploegchef vaste nacht (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die openstaan voor een intense opleiding intern tot hij of zij het volledige proces en machinepark kent om daarna: als een coach en organisator de productie te kunnen begeleiden. operatoren kunnen opvolgen en ondersteunen nieuwe operatoren goed begeleiden en door middel van voorstellen bepaalde pannes te helpen oplossen. de taal van het management kan spreken en de taal van de werkvloer begrjipt. Doelstellingen van het management kunnen vertalen naar de werkvloer. duidelijke opdrachten kunnen geven en deze ook opvolgen/controleren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herdersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERDERSEM)

    Regio: HERDERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student/stagiair in groot kinderdagverblijf (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent/stagiair voor in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met een geweldig TEAM van 9 kinderverzorg(st)ers! Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + de zaakvoerster is ook elke dag als extra persoon aanwezig. www.babybiebelbox.be Takenpakket: Je werkt als jobstudent/stagiair in ons kinderdagverblijf Je doet de observaties bij de kindjes Je doet de verzorging, geeft eten, ... Je voert activiteiten & knutselwerkjes uit met de kindjes Je doet ook extra huishoudelijke, logistieke taken

  • Technisch geschoolde project opvolger binnendienst (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PSPM

    Type: Vaste Job

    Wij zij op zoek naar een technisch geschoolde project opvolger binnendienst. Je zorgt ervoor dat een interventie aanvraag van een klant ASAP, zoals vast gelegd binnen de contractuele bepalingen, de nodige opvolging krijgt. Je stuurt een arbeider of team van arbeiders aan om de opdracht aan te vatten en geeft daarna de nodige ondersteuning aan diezelfde arbeiders die bezig zijn met de uitvoering. Na de uitvoering lever je de nodige feedback aan de klant.

  • Business Developer (Gent & Leuven) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant ondersteunt organisaties bij de keuze en implementatie van HR-software toepassingen, meer specifiek binnen Talent Acquisition. Functie-omschrijving Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een Business Developer die zich hoofdzakelijk richt tot organisaties die gebruik maken van tijdelijke werkkrachten (freelancers, uitzendkrachten en andere). Als business developer overtuig je nieuwe prospects Dankzij je ervaring en aangeboren commerciële flair slaag je er in zowel nieuwe als bestaande contacten verder uit bouwen. De business developer stelt het salesplan op en initieert sales activiteiten om vooropgestelde targets te realiseren. Je zorgt voor een goede interne communicatie Je volgt met plezier de trends op in de markt Interesse? Solliciteer vandaag nog! Referentie: 395690

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • freelance social media coordinator & marketeer (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Zelfstandige activiteit

    opvolging social media * facebook * instagram opmaken van wedstrijden en verkoopacties meewerken aan nieuwe concepten en commerciele vertaling ervan inhoud website beheren schriftelijk, visuele en audiovisuele communicatie uitwerken logistieke uitvoering van communicatie, acties plannen kwaliteit van verspreide informatie controleren sociale media-toepassingen inzetten in professionele processen

Zoek naar antwoorden van Chaudfontaine Distribution in sociale netwerken
Look for responds of Chaudfontaine Distribution in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chaudfontaine Distribution. Laat een reactie achter voor Chaudfontaine Distribution. Chaudfontaine Distribution bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chaudfontaine Distribution. Leave a respond for Chaudfontaine Distribution. Chaudfontaine Distribution on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chaudfontaine Distribution op de google maps. Adres en contacten Chaudfontaine Distribution
Location of Chaudfontaine Distribution on the google maps. Address and contacts of Chaudfontaine Distribution

Andere gerelateerde bedrijven als come Chaudfontaine Distribution Chaudfontaine Distribution: MIREILLE VANKEMMEL | TAVERNE DE VLASMARKT | Rosier SA | EURACETA-LABORATOIRE D'ANALYSES AGREE | Huylebroeck F

Other related companies as Chaudfontaine Distribution: MIREILLE VANKEMMEL | TAVERNE DE VLASMARKT | Rosier SA | EURACETA-LABORATOIRE D'ANALYSES AGREE | Huylebroeck F

Chaudfontaine Distribution is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chaudfontaine Distribution, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08360565185. Het bedrijf Chaudfontaine Distribution bevindt zich op het adres: 19 Rue Villain XIIII, Brussels, 1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 705,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Chaudfontaine Distribution zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chaudfontaine Distribution is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chaudfontaine Distribution is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chaudfontaine Distribution, openstaande posities, locatie van Chaudfontaine Distribution op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chaudfontaine Distribution is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chaudfontaine Distribution, company assigned to the tax number BE08360565185. The company Chaudfontaine Distribution is located at the address: 19 Rue Villain XIIII, Brussels, 1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 705,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Chaudfontaine Distribution were not found.
The main activity of Chaudfontaine Distribution is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Chaudfontaine Distribution is not available. You also can look at reviews of Chaudfontaine Distribution, open positions, location of Chaudfontaine Distribution on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chaudfontaine Distribution, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chaudfontaine Distribution, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chaudfontaine Distribution, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chaudfontaine Distribution, employees, financial statistics.