Centre de Medecine Nucleaire

Contactgegevens Centre de Medecine Nucleaire: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre de Medecine Nucleaire: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre de Medecine Nucleaire

Regio (region): N\A, België

Adres (address): chemin du Beaulieu 11, Heusy, B-4802, België

Telefoon (phone): 32 87 33 99 00 32 87 33 99 00

Fax (fax): 32 87 23 11 94 32 87 23 11 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre de Medecine Nucleaire: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre de Medecine Nucleaire"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre de Medecine Nucleaire"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre de Medecine Nucleaire, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre de Medecine Nucleaire. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre de Medecine Nucleaire, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre de Medecine Nucleaire. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre de Medecine Nucleaire
Products information Centre de Medecine Nucleaire

BTW identificatienummer (tax): BE04702667236
Ondernemingsnummer: 2138183593
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 815,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Centre de Medecine Nucleaire zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre de Medecine Nucleaire
(Get full report from official database of BE for Centre de Medecine Nucleaire)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre de Medecine Nucleaire
Addition kinds of activities for Centre de Medecine Nucleaire

24999901. Applicators, hout | Applicators, wood
35310100. Bosbouwgerelateerde apparatuur | Forestry related equipment
37430100. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives
39449911. Marmeren (speelgoed) | Marbles (toys)
55719903. bromfietsen | Mopeds
87420203. Arbeids- en vakbondsverband consultant | Labor and union relations consultant

Werken bij Centre de Medecine Nucleaire: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre de Medecine Nucleaire: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre de Medecine Nucleaire. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre de Medecine Nucleaire. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C / UITBEENDER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesgroothandel in de regio zijn we dringend op zoek naar een uitbeender / chauffeur c

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Magazijnier/winkelmedewerker/ Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in dier en tuin producten gelegen in Hamont-Achel zijn we dringend op zoek naar een winkelmedewerker/ Magazijnier. U helpt mee met de bediening van de klanten in de winkel maar ook in het magazijn. Kennis hebben van het fifo-systeem is een pluspunt alsook ervaring met het bedienen van een heftruck. U werkt tijdens de openingsuren van de winkel, dus ook op zaterdag met een vrije dag in de week ter compensatie. Optie vast!!

  • Automecanicien (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in de vacature van Automecanicien? Dan voldoe je aan volgende pijlers: Je hebt een passie voor wagens. Je bezit een diploma automecanicien relevante ervaring als automecanicien is een pluspunt Je bent flexibel naar uren toe. Als je één van volgende talen beheerst is dit voldoende: Nederlands Frans of Engels

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

  • Mecanicien van heftrucks & klein rollend materiaal (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Als mechanieker sta je in om preventief en curatief onderhoud te doen van heftrucks en ander klein rollend materiaal (kleine graafkranen e.d.). Na verloop van tijd word je ook ingeschakeld om depannages bij klanten uit te voeren. Je staat klanten te woord op technisch vlak en handelt problemen af.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Vlaams-Brabant) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Mystery shoppers gezocht - regio ANTWERPEN - aangename bijverdienste! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper heb je oog voor detail, kan je nauwkeurig werken en ben je stipt. Je bepaalt volledig autonoom je eigen werkschema en je voert in opdracht van nationale en internationale klanten bezoeken uit. Achteraf vul je een rapport in over je ervaringen. En je wordt er nog voor betaald ook...

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

  • Tour guide Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van Centre de Medecine Nucleaire in sociale netwerken
Look for responds of Centre de Medecine Nucleaire in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre de Medecine Nucleaire. Laat een reactie achter voor Centre de Medecine Nucleaire. Centre de Medecine Nucleaire bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre de Medecine Nucleaire. Leave a respond for Centre de Medecine Nucleaire. Centre de Medecine Nucleaire on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre de Medecine Nucleaire op de google maps. Adres en contacten Centre de Medecine Nucleaire
Location of Centre de Medecine Nucleaire on the google maps. Address and contacts of Centre de Medecine Nucleaire

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre de Medecine Nucleaire Centre de Medecine Nucleaire: FLNEW FRUICO BVBA | VAN ASSCHE OSCAR | Grandjean G | Bouabane A | ANTOINE LEDOUX

Other related companies as Centre de Medecine Nucleaire: FLNEW FRUICO BVBA | VAN ASSCHE OSCAR | Grandjean G | Bouabane A | ANTOINE LEDOUX

Centre de Medecine Nucleaire is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre de Medecine Nucleaire, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04702667236. Het bedrijf Centre de Medecine Nucleaire bevindt zich op het adres: chemin du Beaulieu 11, Heusy, B-4802. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 815,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Centre de Medecine Nucleaire zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre de Medecine Nucleaire is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre de Medecine Nucleaire is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre de Medecine Nucleaire, openstaande posities, locatie van Centre de Medecine Nucleaire op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centre de Medecine Nucleaire is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre de Medecine Nucleaire, company assigned to the tax number BE04702667236. The company Centre de Medecine Nucleaire is located at the address: chemin du Beaulieu 11, Heusy, B-4802. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 815,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Centre de Medecine Nucleaire were not found.
The main activity of Centre de Medecine Nucleaire is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre de Medecine Nucleaire is not available. You also can look at reviews of Centre de Medecine Nucleaire, open positions, location of Centre de Medecine Nucleaire on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre de Medecine Nucleaire, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre de Medecine Nucleaire, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre de Medecine Nucleaire, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre de Medecine Nucleaire, employees, financial statistics.