Cross Border Fiduciaire BVBA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Cross Border Fiduciaire BVBA
Private companiesRailroad Transportation • Cross Border Fiduciaire BVBA

Contactgegevens Cross Border Fiduciaire BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cross Border Fiduciaire BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cross Border Fiduciaire BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wolffaertshoflaan 26; 2630; Aartselaar, België

Telefoon (phone): 03 887 07 64 (+32-03 887 07 64) 03 887 07 64 (+32-03 887 07 64)

Fax (fax): 03 887 12 75 (+32-03 887 12 75) 03 887 12 75 (+32-03 887 12 75)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cross Border Fiduciaire BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cross Border Fiduciaire BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cross Border Fiduciaire BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cross Border Fiduciaire BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cross Border Fiduciaire BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cross Border Fiduciaire BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cross Border Fiduciaire BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cross Border Fiduciaire BVBA
Products information Cross Border Fiduciaire BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01631713867
Ondernemingsnummer: 1417205810
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Law consultants

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cross Border Fiduciaire BVBA
(Get full report from official database of BE for Cross Border Fiduciaire BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cross Border Fiduciaire BVBA
Addition kinds of activities for Cross Border Fiduciaire BVBA

751500. Personenauto leasing | Passenger car leasing
23920604. Matrasblokken | Mattress pads
31310300. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
32910601. Doek, schuurmiddel: granaat, emery, aluminiumoxide gecoat | Cloth, abrasive: garnet, emery, aluminum oxide coated
35690201. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting apparatus
35699905. Bridge of gate machines, hydraulisch | Bridge or gate machinery, hydraulic
37110411. Wreckers (sleepwagen), assemblage van | Wreckers (tow truck), assembly of
76991204. Rebabbitting | Rebabbitting
79979901. Aviation club, lidmaatschap | Aviation club, membership

Werken bij Cross Border Fiduciaire BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cross Border Fiduciaire BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cross Border Fiduciaire BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cross Border Fiduciaire BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Internal Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar een internal sales medewerker. Onze klant is een gespecialiseerde groothandel in schoonmaakproducten en -machines. Samen met jouw regionale Account Manager werk je een actieplan per klant uit, met als doel een rendabele klantenportefeuille uit te bouwen door middel van het aanbieden van praktische - & commerciële oplossingen. Je bent het dagelijkse aanspreekpunt van de klant waarbij je verantwoordelijk bent voor de opmaak en het opvolgen van offertes en aanbestedingen. Daarnaast verwerk je kwalitatief de orders in ons ERP, Dynamics AX. Als internal sales medewerker rapporteer je aan de teamleader internal sales.

  • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

  • Front End Ontwikkelaar (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lokeren zijn wij op zoek naar een Front End Ontwikkelaar. Je helpt mee aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve web interface die de ondersteuning vormt van een intern ontwikkeld software platform. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Uitwerken UI prototypes en wireframes.

  • Technisch operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

  • Commercieel vertegenwoordiger (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CREON ON NAILS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Creononnails zit in een sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commercieel sales team. Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig. FUNCTIEBESCHRIJVING: Je bent verantwoordelijk voor de klantenwerving B2B doormiddel van Prospectie, zo vergroten we ons professioneel netwerk. Het promoten van nieuwe producten en opleidingen bij bestaande klanten. Het onderhoud en de boost van onze bestaande klantenportefeuille

Zoek naar antwoorden van Cross Border Fiduciaire BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cross Border Fiduciaire BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cross Border Fiduciaire BVBA. Laat een reactie achter voor Cross Border Fiduciaire BVBA. Cross Border Fiduciaire BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cross Border Fiduciaire BVBA. Leave a respond for Cross Border Fiduciaire BVBA. Cross Border Fiduciaire BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cross Border Fiduciaire BVBA op de google maps. Adres en contacten Cross Border Fiduciaire BVBA
Location of Cross Border Fiduciaire BVBA on the google maps. Address and contacts of Cross Border Fiduciaire BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cross Border Fiduciaire BVBA Cross Border Fiduciaire BVBA: CACHE CACHE | ROY. BOURSE TIMBRES-POSTE | La Lavandière | J.B.M.-V.B.C. BAELEN | FRANS VAN DEN ABEELE

Other related companies as Cross Border Fiduciaire BVBA: CACHE CACHE | ROY. BOURSE TIMBRES-POSTE | La Lavandière | J.B.M.-V.B.C. BAELEN | FRANS VAN DEN ABEELE

Cross Border Fiduciaire BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cross Border Fiduciaire BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01631713867. Het bedrijf Cross Border Fiduciaire BVBA bevindt zich op het adres: Wolffaertshoflaan 26; 2630; Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeepers. Lijst met producten zijn Law consultants.
De hoofdactiviteit van Cross Border Fiduciaire BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cross Border Fiduciaire BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cross Border Fiduciaire BVBA, openstaande posities, locatie van Cross Border Fiduciaire BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cross Border Fiduciaire BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cross Border Fiduciaire BVBA, company assigned to the tax number BE01631713867. The company Cross Border Fiduciaire BVBA is located at the address: Wolffaertshoflaan 26; 2630; Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeepers. List of products are Law consultants.
The main activity of Cross Border Fiduciaire BVBA is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cross Border Fiduciaire BVBA is not available. You also can look at reviews of Cross Border Fiduciaire BVBA, open positions, location of Cross Border Fiduciaire BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cross Border Fiduciaire BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cross Border Fiduciaire BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cross Border Fiduciaire BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cross Border Fiduciaire BVBA, employees, financial statistics.