BVBA PROCAD

Contactgegevens BVBA PROCAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BVBA PROCAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

BVBA PROCAD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOLFLAAN 15, ST-MARTENS-LATEM, - B-9830, België

Telefoon (phone): 329-282-4290 329-282-4290

Fax (fax): 329-281-1037 329-281-1037

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BVBA PROCAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BVBA PROCAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BVBA PROCAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BVBA PROCAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BVBA PROCAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BVBA PROCAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BVBA PROCAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BVBA PROCAD
Products information BVBA PROCAD

BTW identificatienummer (tax): BE03349151611
Ondernemingsnummer: 4933105468
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in BVBA PROCAD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BVBA PROCAD
(Get full report from official database of BE for BVBA PROCAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor BVBA PROCAD
Addition kinds of activities for BVBA PROCAD

07230306. Groentebakdiensten | Vegetable packing services
10310101. Cerussiet mijnbouw | Cerussite mining
24991002. Gerechten, hout | Dishes, wood
51990102. Kunstartikelen | Art goods
80110110. neurochirurg | Neurosurgeon

Werken bij BVBA PROCAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BVBA PROCAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BVBA PROCAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BVBA PROCAD. Looking for open vacancies in other companies

  • Passie voor ICT én klantencontact? Lees zeker verder! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een passie voor ICT en wil je in een internationaal bedrijf werken? Dan is dit dé job voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zoeken wij een medewerker IT. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze eindgebruikers en verantwoordelijk om de problemen in eigen handen te nemen. Er wordt van je verwacht dat je een hoog niveau klantgerichtheid aanbiedt en de eindgebruikers assisteert met hun IT problemen (hardware, netwerk, applicaties, …). Je werkt met ons ticketsysteem en kan prioriteiten correct inschatten. Je volgt jouw tickets op en zorgt ervoor dat de problemen tijdig opgelost geraken. Je staat in verbinding met ons hoofdkantoor in Duitsland om samen problemen op te lossen. Je bent in staat jouw werkprocedure en probleemoplossingen in onze Wiki tool te documenteren. Je volgt stocks op en zal bestellingen aanvragen om onze voorraad op peil te houden. Je kan ons netwerk monitoren en indien nodig problemen (helpen) oplossen. Informatiebeveiliging, servers, PC’s, laptops en smartphones hebben geen geheimen voor jou. Je denkt ook proactief mee met het team en de manager en je doet voorstellen ter optimalisatie van de dienstverlening.

  • Industrieel Elektricien regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je staat in voor het opsporen van elektrische storingen. ? Daarnaast voer je de nodige elektrische aanpassingen uit. ? Aan de hand van een onderhoudsplan zorg je voor het onderhoud van ons machinepark (scheidingsinstallaties zeven brekers transportbanden afzuigsystemen...). ? Ook werken rond elektrische infrastructuur (lampen kabelgoten) schrikt je niet af . ? Je staat in voor de reiniging van laagspanningscabines.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Deeltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student weekdagen (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • KINESITHERAPEUT/PSYCHOMOTORISCH THERAPEUT (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: CENTRUM KLIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Samen met een aantal collega's werk je mee in een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor de diagnostiek en begeleiding van kinderen, jongeren en sporadisch volwassenen. Het betreft voornamelijk kinderen en jongeren ontwikkelingsvertraging, autisme, ADHD, DCD.

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

  • kassier - winkelbediende (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: SPAR

    Type: Flexijob

    u staat in voor de ontvangst en afhandeling van klanten aan de kassa. naast kassawerk, vul je ook de winkel aan en hou je de kassa omgeving proper. de afdeling groeten en fruit ziet er altijd fris uit onder uw supervisie

Zoek naar antwoorden van BVBA PROCAD in sociale netwerken
Look for responds of BVBA PROCAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor BVBA PROCAD. Laat een reactie achter voor BVBA PROCAD. BVBA PROCAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BVBA PROCAD. Leave a respond for BVBA PROCAD. BVBA PROCAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BVBA PROCAD op de google maps. Adres en contacten BVBA PROCAD
Location of BVBA PROCAD on the google maps. Address and contacts of BVBA PROCAD

Andere gerelateerde bedrijven als come BVBA PROCAD BVBA PROCAD: Ecosoil | BANCONTACT-MISTER CASH | Glas Vandoren NV | Houtbuigerij G Desmet NV | MUTUALIT? NEUTRE

Other related companies as BVBA PROCAD: Ecosoil | BANCONTACT-MISTER CASH | Glas Vandoren NV | Houtbuigerij G Desmet NV | MUTUALIT? NEUTRE

BVBA PROCAD is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BVBA PROCAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03349151611. Het bedrijf BVBA PROCAD bevindt zich op het adres: GOLFLAAN 15, ST-MARTENS-LATEM, - B-9830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BVBA PROCAD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BVBA PROCAD is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BVBA PROCAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BVBA PROCAD, openstaande posities, locatie van BVBA PROCAD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BVBA PROCAD is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BVBA PROCAD, company assigned to the tax number BE03349151611. The company BVBA PROCAD is located at the address: GOLFLAAN 15, ST-MARTENS-LATEM, - B-9830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BVBA PROCAD were not found.
The main activity of BVBA PROCAD is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BVBA PROCAD is not available. You also can look at reviews of BVBA PROCAD, open positions, location of BVBA PROCAD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BVBA PROCAD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BVBA PROCAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BVBA PROCAD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BVBA PROCAD, employees, financial statistics.