bvba advokatenkantoor eddy gevaert

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • bvba advokatenkantoor eddy gevaert
Private companiesGeneral Merchandise Stores • bvba advokatenkantoor eddy gevaert

Contactgegevens bvba advokatenkantoor eddy gevaert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data bvba advokatenkantoor eddy gevaert: address, phone, fax, email, website, opening hours

bvba advokatenkantoor eddy gevaert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): b. nolfstraat 20, kortrijk, 8500, België

Telefoon (phone): +32 (69) 760-54-92 +32 (69) 760-54-92

Fax (fax): +32 (65) 817-66-67 +32 (65) 817-66-67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) bvba advokatenkantoor eddy gevaert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "bvba advokatenkantoor eddy gevaert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "bvba advokatenkantoor eddy gevaert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van bvba advokatenkantoor eddy gevaert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen bvba advokatenkantoor eddy gevaert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of bvba advokatenkantoor eddy gevaert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees bvba advokatenkantoor eddy gevaert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti bvba advokatenkantoor eddy gevaert
Products information bvba advokatenkantoor eddy gevaert

BTW identificatienummer (tax): BE09062866210
Ondernemingsnummer: 6088592529
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 185,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in bvba advokatenkantoor eddy gevaert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor bvba advokatenkantoor eddy gevaert
(Get full report from official database of BE for bvba advokatenkantoor eddy gevaert)

Aanvulling soorten activiteiten voor bvba advokatenkantoor eddy gevaert
Addition kinds of activities for bvba advokatenkantoor eddy gevaert

344308. Ruiten en troggen | Chutes and troughs
20489907. Voedingssupplementen | Feed supplements
20660201. Cacaoboter | Cocoa butter
25429905. Telefooncabines: behalve hout | Telephone booths: except wood
32910800. Schuurkorrels | Abrasive grains
36619904. Berichtconcentratoren | Message concentrators
38240104. Integratie van meters, niet-elektrisch | Integrating meters, nonelectric
38610313. Bereikzoekers, fotografisch | Range finders, photographic
72990802. Stikken, aangepast | Stitching, custom

Werken bij bvba advokatenkantoor eddy gevaert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in bvba advokatenkantoor eddy gevaert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor bvba advokatenkantoor eddy gevaert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for bvba advokatenkantoor eddy gevaert. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

  • Metaal: perser hydrauliek - mooie daguren (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Metaalsector Onze klant is marktleider in zijn sector en kijkt uit naar gespecialiseerd arbeider om hun team te versterken. Als je hier aan de slag gaat, kies je voor werkzekerheid, mooie daguren en een job met verantwoordelijkheid. Afwisselende job Je staat in voor het persen van hydraulische slangen. Dit houdt in: persmachine instellen programma selecteren machine bevoorraden kwaliteitscontrole controleformulieren invullen gebruik maken van computer noteren in logboek Jouw uren: Je werkt van 8u42-17u.

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een nationaal verspreid familiebedrijf, is Vivaldis op zoek naar een Toonbankverkoper.  Als algemeen aanspreekpunt voor de klanten, ben jij verantwoordelijk voor: Advies verstrekken over het diverse aanbod machines Huurcontracten en offertes opstellen Telefonie en mailverkeer Afrekenen van de huurcontracten Opnemen van telefoon voor productinformatie

  • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

  • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RVT AVONDVREDE

    Type: Vaste Job

    De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

  • CUSTOMER SERVICE FRANSE MARKT (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Regio Wommelgem * A-Z orderopvolging van eigen klanten en nauwe samenwerking met Accountmanager * Leuk team binnen internationaal bedrijf Deze organisatie actief in de voedingsindustrie heeft enkele bekende producten in zijn assortiment. In de vestiging in Wommelgem zijn zowel een productiesite als de administratieve kantoren aanwezig. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Order Desk medewerker voor de Franstalige klanten. Als Order Desk medewerker ben jij verantwoordelijk voor de orderopvolging van a tot z. Enerzijds ga jij het aanspreekpunt zijn voor je Franstalige klantenportfolio. Dit wilt zeggen dat jij vragen gaat beantwoorden, oplossingen gaat zoeken voor eventuele problemen en daarbij de klanten ook op de hoogte gaat houden. Anderzijds ga jij de orders in het systeem zetten en opvolgen. Bovendien voer je prijswijzigingen of commerciële correcties door in het systeem en verstuur je ze naar de klanten. Je contacten verlopen zowel via mail als telefonisch. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager van jouw markt.

  • Handlanger betonboorder/ervaren betonboorder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q.B. EUROPE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij ter versterking van ons team gemotiveerde betonboorders, zowel handlangers als ervaren boorders. Het boren en zagen van beton in zowel kleinschalige projecten als grote werven Ervaring in deze specifieke sector is niet verreist maar wel een mooie sollicitie troef Wij zoeken kandidaten die zelfstandig kunnen werken en oplossingen zoeken Minstens in bezit zijn van rijbewijs B Collegiaal en eerlijk zijn Samenwerken met collega's ongeacht nationaliteit Bewust zijn voor de veiligheid van hemzelf en zijn omstanders Respect voor klanten, collega's en materialen

  • Werfleider (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, opvolging en voortgang van belangrijke werven je controleert o.a. de rendementen en de werkmethodes je volgt de uitvoeringsplanning op en verzorgt de noodzakelijke mondelinge en schriftelijke communicatie met de projectleider en de klant je zorgt voor een technische opvolging van de werf en de tijdige leveringen van materialen je geeft leiding aan meerdere medewerkers, meestal onderaannemers je beheert en bewaakt de veiligheid op de werf je bent bereid om deze taken uit te voeren, zowel in het binnenland als in het buitenland

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van bvba advokatenkantoor eddy gevaert in sociale netwerken
Look for responds of bvba advokatenkantoor eddy gevaert in social networks

Lees alle opmerkingen voor bvba advokatenkantoor eddy gevaert. Laat een reactie achter voor bvba advokatenkantoor eddy gevaert. bvba advokatenkantoor eddy gevaert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for bvba advokatenkantoor eddy gevaert. Leave a respond for bvba advokatenkantoor eddy gevaert. bvba advokatenkantoor eddy gevaert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie bvba advokatenkantoor eddy gevaert op de google maps. Adres en contacten bvba advokatenkantoor eddy gevaert
Location of bvba advokatenkantoor eddy gevaert on the google maps. Address and contacts of bvba advokatenkantoor eddy gevaert

Andere gerelateerde bedrijven als come bvba advokatenkantoor eddy gevaert bvba advokatenkantoor eddy gevaert: G. WACHTELAER | COIFFURE CLAUDIA | Brijs L | MENUISERIE ROUSSEAUX | MAGGY COIFFURE

Other related companies as bvba advokatenkantoor eddy gevaert: G. WACHTELAER | COIFFURE CLAUDIA | Brijs L | MENUISERIE ROUSSEAUX | MAGGY COIFFURE

bvba advokatenkantoor eddy gevaert is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is bvba advokatenkantoor eddy gevaert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09062866210. Het bedrijf bvba advokatenkantoor eddy gevaert bevindt zich op het adres: b. nolfstraat 20, kortrijk, 8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 185,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in bvba advokatenkantoor eddy gevaert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van bvba advokatenkantoor eddy gevaert is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van bvba advokatenkantoor eddy gevaert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van bvba advokatenkantoor eddy gevaert, openstaande posities, locatie van bvba advokatenkantoor eddy gevaert op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

bvba advokatenkantoor eddy gevaert is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is bvba advokatenkantoor eddy gevaert, company assigned to the tax number BE09062866210. The company bvba advokatenkantoor eddy gevaert is located at the address: b. nolfstraat 20, kortrijk, 8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 185,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in bvba advokatenkantoor eddy gevaert were not found.
The main activity of bvba advokatenkantoor eddy gevaert is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of bvba advokatenkantoor eddy gevaert is not available. You also can look at reviews of bvba advokatenkantoor eddy gevaert, open positions, location of bvba advokatenkantoor eddy gevaert on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over bvba advokatenkantoor eddy gevaert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf bvba advokatenkantoor eddy gevaert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about bvba advokatenkantoor eddy gevaert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company bvba advokatenkantoor eddy gevaert, employees, financial statistics.