Brepols Group

Contactgegevens Brepols Group: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brepols Group: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brepols Group

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stwg. op Tielen 68, Turnhout, B 2300, België

Telefoon (phone): 32 (0)14 402 777 (0)14 402 777 (0)14 402 777 32 (0)14 402 777 (0)14 402 777 (0)14 402 777

Fax (fax): 32 (0)14 402 694 32 (0)14 402 694

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brepols Group: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brepols Group"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brepols Group"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brepols Group, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brepols Group. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brepols Group, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brepols Group. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brepols Group
Products information Brepols Group

BTW identificatienummer (tax): BE07909301757
Ondernemingsnummer: 7141082763
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 692,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Brepols Group zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brepols Group
(Get full report from official database of BE for Brepols Group)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brepols Group
Addition kinds of activities for Brepols Group

311106. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
14990107. Ruby mijnbouw | Ruby mining
22110902. Kaasverbanden | Cheese bandages
22210906. Parachute stoffen | Parachute fabrics
23260204. Service kleding (bakker, kapper, lab, enz.), Wasbaar: mannen | Service apparel (baker, barber, lab, etc.), washable: men's
35320402. Auto dumpers, mijnbouw | Car dumpers, mining
39490509. Spraakoproepen | Game calls
50640204. Tape spelers en recorders | Tape players and recorders
50879902. Tapijt installatie apparatuur | Carpet installation equipment
87489904. Energie conservering consultant | Energy conservation consultant

Werken bij Brepols Group: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brepols Group: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brepols Group. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brepols Group. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vacature van Administratief Bediende ben je gemotiveerd om het volgende takenpakket uit te voeren: Opmaak van offertes Opvolgen van offertes Het correct bijstaan van de klanten in de toonzaal Telefonisch contact met klanten en leveranciers Het beantwoorden van inkomende telefoons van klanten met vragen omtrent leveringen producten offertes facturen etc. Algemene administratieve taken: klassement bestellingenetc. ...

  • Chauffeur CE - Terbergchauffeur / Spotter - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een échte uitdaging als chauffeur CE? Voor onze klant uit de voedingssector zoeken wij voor de maanden juli, augustus en september chauffeurs die met een terberg kunnen rijden of dit graag willen leren. Ook minder ervaren maar gemotiveerde chauffeurs komen in aanmerking en je hoeft NIET in het bezit te zijn van een code95. Ben je dus een kei in manouvreren of zou je dit graag willen worden? Dan is dit de kans van je leven! Je verplaatst de aanhangwagens tegen en van de kaai, je koppelt deze op een correcte manier aan en af, je zet deze weer vertrekkensklaar en bent zo dus de meest onmisbare schakel in dit efficiënt transportproces. Je werkt van maandag tot vrijdag tussen de 8 en 10 uur per dag, het opstartuur kan wekelijks veranderen en zo werk je soms ook s'nachts.

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • winkelmedewerker - student (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Student with knowledge of OROMO (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of OROMO and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Studierelevante bijbaan: Inside Sales Representative (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als inside salesmedewerker ben je commercieel, resultaatgericht, dynamisch en een echte multitasker! Je bent verantwoordelijk voor: Actieve telefonische verkoop van bieren om de volumes en distributie te verhogen Het optimaliseren van het productgamma van de klant om zo de market share te vergroten Realiseren van gestelde verkoopsdoelstellingen Controleren van orderverkoop en ordergrootte en het signaleren en oplossen van problemen bij afwijkingen Onderhouden van contacten met administratie, customer service en accountmanagement inzake afwikkeling van klantenorders en het onderhouden van succesvolle klantenrelatie

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • RESERVE Industrieel reinigers Brussel 2018 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Brussel zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Brepols Group in sociale netwerken
Look for responds of Brepols Group in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brepols Group. Laat een reactie achter voor Brepols Group. Brepols Group bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brepols Group. Leave a respond for Brepols Group. Brepols Group on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brepols Group op de google maps. Adres en contacten Brepols Group
Location of Brepols Group on the google maps. Address and contacts of Brepols Group

Andere gerelateerde bedrijven als come Brepols Group Brepols Group: FLDECADT DANIEL NV | W.C. STADSBELANGEN | Dumortier P | R. CORNE | C. NAVEZ

Other related companies as Brepols Group: FLDECADT DANIEL NV | W.C. STADSBELANGEN | Dumortier P | R. CORNE | C. NAVEZ

Brepols Group is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brepols Group, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07909301757. Het bedrijf Brepols Group bevindt zich op het adres: Stwg. op Tielen 68, Turnhout, B 2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 692,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Brepols Group zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brepols Group is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brepols Group is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brepols Group, openstaande posities, locatie van Brepols Group op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brepols Group is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brepols Group, company assigned to the tax number BE07909301757. The company Brepols Group is located at the address: Stwg. op Tielen 68, Turnhout, B 2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 692,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Brepols Group were not found.
The main activity of Brepols Group is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Brepols Group is not available. You also can look at reviews of Brepols Group, open positions, location of Brepols Group on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brepols Group, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brepols Group, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brepols Group, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brepols Group, employees, financial statistics.