Brant Beheer nv

Contactgegevens Brant Beheer nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brant Beheer nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brant Beheer nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schuttershotstraat 9, Antwerpen, 2000, België

Telefoon (phone): 32.3.2272101 32.3.2272101

Fax (fax): 32.3.2314783 32.3.2314783

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brant Beheer nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brant Beheer nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brant Beheer nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brant Beheer nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brant Beheer nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brant Beheer nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brant Beheer nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brant Beheer nv
Products information Brant Beheer nv

BTW identificatienummer (tax): BE03550750732
Ondernemingsnummer: 3497741699
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 487,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Brant Beheer nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brant Beheer nv
(Get full report from official database of BE for Brant Beheer nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brant Beheer nv
Addition kinds of activities for Brant Beheer nv

179906. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
519302. Bloemen en kwekerijvoorraad | Flowers and nursery stock
829905. Lezen en spreken scholen | Reading and speaking schools
22580302. Netwerk gemaakt op een kant of net machine | Netting made on a lace or net machine
23929901. Bridge sets, doek en servet: van aangekochte materialen | Bridge sets, cloth and napkin: from purchased materials
39319903. Muziekinstrumenten, elektrisch en elektronisch, nec | Musical instruments, electric and electronic, nec
50840904. Machines en uitrusting voor het knijpen | Crushing machinery and equipment

Werken bij Brant Beheer nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brant Beheer nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brant Beheer nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brant Beheer nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Overpelt, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller. U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Stoffeerder (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Munsterbilzen zijn we op zoek naar een stoffeerder. Je zal instaan voor het bekleden en stofferen van het binnenwerk van de bedden, boxsprings, zetels enz..

  • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected].

  • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

  • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Jobstudenten schoolvakanties (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Je werkt als inpakker (geen ervaring vereist) in overdag 8u15 tot 16u15

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

    Type: Vaste Job

    De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Genk Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Brant Beheer nv in sociale netwerken
Look for responds of Brant Beheer nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brant Beheer nv. Laat een reactie achter voor Brant Beheer nv. Brant Beheer nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brant Beheer nv. Leave a respond for Brant Beheer nv. Brant Beheer nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brant Beheer nv op de google maps. Adres en contacten Brant Beheer nv
Location of Brant Beheer nv on the google maps. Address and contacts of Brant Beheer nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Brant Beheer nv Brant Beheer nv: Genesys Conferencing | CARROSSERIE CARRUS | CARACT?RES M.B. | Op De Beeck R | Virusalerts

Other related companies as Brant Beheer nv: Genesys Conferencing | CARROSSERIE CARRUS | CARACT?RES M.B. | Op De Beeck R | Virusalerts

Brant Beheer nv is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brant Beheer nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03550750732. Het bedrijf Brant Beheer nv bevindt zich op het adres: Schuttershotstraat 9, Antwerpen, 2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 487,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Brant Beheer nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brant Beheer nv is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brant Beheer nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brant Beheer nv, openstaande posities, locatie van Brant Beheer nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brant Beheer nv is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brant Beheer nv, company assigned to the tax number BE03550750732. The company Brant Beheer nv is located at the address: Schuttershotstraat 9, Antwerpen, 2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 487,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Brant Beheer nv were not found.
The main activity of Brant Beheer nv is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Brant Beheer nv is not available. You also can look at reviews of Brant Beheer nv, open positions, location of Brant Beheer nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brant Beheer nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brant Beheer nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brant Beheer nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brant Beheer nv, employees, financial statistics.