BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS
Private companiesApparel and Accessory Stores • BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS

Contactgegevens BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Processieweg 12, HERENTHOUT, ANTWERPEN 2270 BE, België

Telefoon (phone): 014 500732 (+32-014 500732) 014 500732 (+32-014 500732)

Fax (fax): 014 500732 (+32-014 500732) 014 500732 (+32-014 500732)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS
Products information BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS

BTW identificatienummer (tax): BE08717071533
Ondernemingsnummer: 3155517578
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 331,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS
(Get full report from official database of BE for BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS
Addition kinds of activities for BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS

354100. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
371104. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly
523103. Muurbedekkingen | Wallcoverings
30890219. Bakken, kunststoffen | Trays, plastics
42129912. Staalvervoer, lokaal | Steel hauling, local
51690600. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals
73899907. Uitbetalingscontrole van contractanten | Contractors' disbursement control
79979907. Lawn bowling club, lidmaatschap | Lawn bowling club, membership
87110401. Bouwconstructeur | Building construction consultant
96610403. Ruimte onderzoek en technologie, provincie overheid | Space research and technology, county government

Werken bij BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

  • Carrossier met ervaring (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als carrossier ben je verantwoordelijk om een topproduct af te leveren. Mensen vertouwen hun geliefde auto in jouw handen. Je helpt mee in de herstellingen van het koetswerk, je staat in voor het monteren en demonteren van verschillende onderdelen. Het is zeer nauwkeurig werk, daarom zijn we ook op zoek naar specialisten.

  • Chocolatier (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de productie van pralines en op termijn ook van koekjes. - Op termijn sta je ook in voor het aansturen van anderen.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: - Oplossen van storingen aan machines door een doeltreffende interventie. - Uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de machines. - Opsporen van abnormaliteiten die schade aan de machines kunnen veroorzaken onmiddellijk melden aan de Maintenance Engineer. - Stockbeheer van onderhoudsartikelen beheren. - Herstellen van gedemonteerde stukken en onderdelen en onmiddellijk klaarmaken voor transport. - Actief meehelpen om het machine park continu te verbeteren.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulpen / poetshulpen (Sthep Care) bij ouderen en zieken - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Dat wil jij toch ook? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent nog op zoek naar een vakantiejob en je kan je een maand vrijmaken om te werken in het onderhoud. Je voorkeur gaat uit naar technisch administratief werk

  • Jobstudent Bon'Ap Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Warehouse Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRANSPORT GHEYS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestigingen in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde warehouse operator. Je zou zowel tewerkgesteld worden in onze raffinaderij (rechteroever) als in de Antwerp Polymers Plant (linkeroever). Als warehouse operator heb jij een boeiende en afwisselende functie. Een greep uit jouw takenpakket: - Fysiek en administratief ontvangen, stockeren, beheren en uitgeven van goederen - Documenten ingeven in het relevante ERP-systeem (SAP Stripes of GEMS) - Bijkomende taken: administratie/hulp in de werkruimte - Zelfstandig uitvoeren van allerhande handelingen - ...

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

Zoek naar antwoorden van BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS in sociale netwerken
Look for responds of BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS. Laat een reactie achter voor BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS. BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS. Leave a respond for BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS. BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS op de google maps. Adres en contacten BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS
Location of BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS on the google maps. Address and contacts of BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS: A. LIVIAU | Filigrane SC | PATRICK GOORMACHTIGH | INSTIT. PROMOTION SOCIALE | SUREDA, MICHEL

Other related companies as BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS: A. LIVIAU | Filigrane SC | PATRICK GOORMACHTIGH | INSTIT. PROMOTION SOCIALE | SUREDA, MICHEL

BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08717071533. Het bedrijf BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS bevindt zich op het adres: Processieweg 12, HERENTHOUT, ANTWERPEN 2270 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 331,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS, openstaande posities, locatie van BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS, company assigned to the tax number BE08717071533. The company BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS is located at the address: Processieweg 12, HERENTHOUT, ANTWERPEN 2270 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 331,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS were not found.
The main activity of BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS is not available. You also can look at reviews of BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS, open positions, location of BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOEKHOUDKANTOOR CEUSTERS, employees, financial statistics.