Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS

Contactgegevens Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS: address, phone, fax, email, website, opening hours

Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Henri Lecocq 132; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 73 24 75 (+32-081 73 24 75) 081 73 24 75 (+32-081 73 24 75)

Fax (fax): 081 73 24 75 (+32-081 73 24 75) 081 73 24 75 (+32-081 73 24 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS
Products information Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS

BTW identificatienummer (tax): BE09463043212
Ondernemingsnummer: 1154907226
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS
(Get full report from official database of BE for Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS)

Aanvulling soorten activiteiten voor Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS
Addition kinds of activities for Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS

281699. Anorganische pigmenten, nec | Inorganic pigments, nec
346500. Automotive stampings | Automotive stampings
781901. Personeelsdiensten, productie van films | Personnel services, motion picture production
20770000. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
34639909. Pole line hardware smeedstukken, nonferrous | Pole line hardware forgings, nonferrous
36990403. Gongs, elektrisch | Gongs, electric
51490803. Vruchten, gedroogd | Fruits, dried
73349900. Fotokopieën en duplicatiediensten, niet inbegrepen | Photocopying and duplicating services, nec

Werken bij Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

  • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • PRAKTIJKTRAINERS TUINAANLEG MET ERVARING (WEST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • keukenhulp (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: DE KUIPER

    Type: Flexijob

    Je maak voorgerechten en helpt de kok in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS in sociale netwerken
Look for responds of Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS in social networks

Lees alle opmerkingen voor Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS. Laat een reactie achter voor Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS. Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS. Leave a respond for Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS. Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS op de google maps. Adres en contacten Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS
Location of Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS on the google maps. Address and contacts of Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS

Andere gerelateerde bedrijven als come Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS: P.C. OKAPI ZWEVEGEM | BERNARD BONJEAN | VAN BOXSTAEL M. | ALE GENAPPE | GUIDO PYCK

Other related companies as Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS: P.C. OKAPI ZWEVEGEM | BERNARD BONJEAN | VAN BOXSTAEL M. | ALE GENAPPE | GUIDO PYCK

Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09463043212. Het bedrijf Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS bevindt zich op het adres: Rue Henri Lecocq 132; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 483,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS, openstaande posities, locatie van Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS op de kaart.

Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS, company assigned to the tax number BE09463043212. The company Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS is located at the address: Rue Henri Lecocq 132; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 483,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bookkeepers. Products created in Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS were not found.
The main activity of Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS is not available. You also can look at reviews of Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS, open positions, location of Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Corinne Duvivier et Compagnie scs SCS, employees, financial statistics.