Bert Vanquaethoven

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Bert Vanquaethoven
Private companiesPersonal Services • Bert Vanquaethoven

Contactgegevens Bert Vanquaethoven: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bert Vanquaethoven: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bert Vanquaethoven

Regio (region): N\A, België

Adres (address): bosstraat 61, Hasselt, Limburg 3500, België

Telefoon (phone): 32 11 23 21 15 32 11 23 21 15

Fax (fax): 23 11 23 21 15 (+32-23 11 23 21 15) 23 11 23 21 15 (+32-23 11 23 21 15)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bert Vanquaethoven: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bert Vanquaethoven"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bert Vanquaethoven"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bert Vanquaethoven, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bert Vanquaethoven. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bert Vanquaethoven, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bert Vanquaethoven. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bert Vanquaethoven
Products information Bert Vanquaethoven

BTW identificatienummer (tax): BE02110992431
Ondernemingsnummer: 2222778320
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 674,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Bert Vanquaethoven zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bert Vanquaethoven
(Get full report from official database of BE for Bert Vanquaethoven)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bert Vanquaethoven
Addition kinds of activities for Bert Vanquaethoven

20649911. Lekkergoed snoep | Licorice candy
24219908. Schaafmolen, nec | Planing mills, nec
26790103. Papier mache artikelen, behalve kunst- en kunstgoederen | Papier mache articles, except statuary and art goods
32310102. Gesneden en gegraveerd glaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Cut and engraved glassware: made from purchased glass
35230414. Melkmachines | Milking machines
37990102. Bootwagens | Boat trailers
73890603. Interieur decoreren | Interior decorating
78220301. Distributie, exclusief productie: film | Distribution, exclusive of production: motion picture

Werken bij Bert Vanquaethoven: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bert Vanquaethoven: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bert Vanquaethoven. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bert Vanquaethoven. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOMECANICIEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als technieker instaan voor het uitvoeren van onderhoud en de algemene herstellingen bij wagens.

  • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

  • Laborant microbiologie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor one klant in de regio van Wetteren zijn wij nog op zoek naar een laborant (m/v). Je hebt al een eerste ervaring opgedaan binnen de microbiologie. Je voert voornamelijl microbiologische analyses uit op voeding, diervoeder en water.

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • LESGEVER OMNISPORT (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport aan het lager onderwijs op 29 en/of 31 oktober 2018 (08:30-12:00) in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan volwassenen. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • STUDENT (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • Operator - dagwerk - Eeklo (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend familiebedrijf in de regio van Eeklo, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je zal meehelpen om de ambachtelijke producten te produceren. Takenpakket: controleren van de machine parameters/ machine instellen netjes houden van de werkpost  oplossen van storingen, indien nodig kan u terugvallen op de hulp van een technieker de operator moet zelf geen bereidingen maken, de kok neemt dit voor zijn/haar rekening

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • Meetings and Events Consultant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

Zoek naar antwoorden van Bert Vanquaethoven in sociale netwerken
Look for responds of Bert Vanquaethoven in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bert Vanquaethoven. Laat een reactie achter voor Bert Vanquaethoven. Bert Vanquaethoven bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bert Vanquaethoven. Leave a respond for Bert Vanquaethoven. Bert Vanquaethoven on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bert Vanquaethoven op de google maps. Adres en contacten Bert Vanquaethoven
Location of Bert Vanquaethoven on the google maps. Address and contacts of Bert Vanquaethoven

Andere gerelateerde bedrijven als come Bert Vanquaethoven Bert Vanquaethoven: A. DE BRABANDER | GIUSEPPE SICORELLO | Tip-Top | WVEV WAASLAND | EMIEL ROETE

Other related companies as Bert Vanquaethoven: A. DE BRABANDER | GIUSEPPE SICORELLO | Tip-Top | WVEV WAASLAND | EMIEL ROETE

Bert Vanquaethoven is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bert Vanquaethoven, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02110992431. Het bedrijf Bert Vanquaethoven bevindt zich op het adres: bosstraat 61, Hasselt, Limburg 3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 674,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bert Vanquaethoven zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bert Vanquaethoven is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bert Vanquaethoven is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bert Vanquaethoven, openstaande posities, locatie van Bert Vanquaethoven op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bert Vanquaethoven is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bert Vanquaethoven, company assigned to the tax number BE02110992431. The company Bert Vanquaethoven is located at the address: bosstraat 61, Hasselt, Limburg 3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 674,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bert Vanquaethoven were not found.
The main activity of Bert Vanquaethoven is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bert Vanquaethoven is not available. You also can look at reviews of Bert Vanquaethoven, open positions, location of Bert Vanquaethoven on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bert Vanquaethoven, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bert Vanquaethoven, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bert Vanquaethoven, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bert Vanquaethoven, employees, financial statistics.