Conseils Gestion Entreprises SA

Contactgegevens Conseils Gestion Entreprises SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Conseils Gestion Entreprises SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Conseils Gestion Entreprises SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Seize Juin 1815 25; 5140; Sombreffe (Ligny), België

Telefoon (phone): 071 88 76 07 (+32-071 88 76 07) 071 88 76 07 (+32-071 88 76 07)

Fax (fax): 071 88 95 99 (+32-071 88 95 99) 071 88 95 99 (+32-071 88 95 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Conseils Gestion Entreprises SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Conseils Gestion Entreprises SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Conseils Gestion Entreprises SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Conseils Gestion Entreprises SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Conseils Gestion Entreprises SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Conseils Gestion Entreprises SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Conseils Gestion Entreprises SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Conseils Gestion Entreprises SA
Products information Conseils Gestion Entreprises SA

BTW identificatienummer (tax): BE05048736572
Ondernemingsnummer: 3622436523
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 663,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Conseils Gestion Entreprises SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Conseils Gestion Entreprises SA
(Get full report from official database of BE for Conseils Gestion Entreprises SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Conseils Gestion Entreprises SA
Addition kinds of activities for Conseils Gestion Entreprises SA

17619900. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk, nec | Roofing, siding, and sheetmetal work, nec
17990400. Rigging en steigers | Rigging and scaffolding
20989902. Noedels (bijvoorbeeld ei, vlakte en water), droog | Noodles (e.g. egg, plain, and water), dry
25149905. Medische kasten en ijdelheden: metaal | Medicine cabinets and vanities: metal
33130103. spiegelijzer | Spiegeleisen
33560000. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec

Werken bij Conseils Gestion Entreprises SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Conseils Gestion Entreprises SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Conseils Gestion Entreprises SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Conseils Gestion Entreprises SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onthaalbediende m/v sector Toerisme (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een museum te Brugge zijn we op zoek naar een onthaalbediende m/v: - U staat in voor het onthaal en informeren van de klanten - U staat in voor ticketverkoop - U staat in voor afwerken van de promo en controle - Bijkomende administratieve taken

  • Medewerker interne postverdeling (opvang verlofperiodes) | Carglass® (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Carglass

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® zoeken wij een medewerker die sporadisch zal instaan voor het opvangen van verlofperiodes van de medewerker interne postverdeling. Het takenpakket bestaat uit: Beheren van de mailbox met vragen/bestellingen over werkkledij en andere... Het transporteren en verdelen van de interne post van het hoofdgebouw in Hasselt naar het magazijn in Bilzen. Het klaarmaken van de postpakketten voor de filialen. Het klaarmaken van pakketten werkkledij voor de filialen. Indien jij technisch bent aangelegd zal je op termijn ook opgeleid worden voor het herstellen van materialen van de filialen. Noodlijn beheren van filialen in omtrek. D.w.z. dat de filialen dagelijks vóór 11u een bestelling kunnen plaatsen voor een bepaalde ruit.

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • Heftruckchauffeur/Magazijnier (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het mengen van grondstoffen, zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die naast de activiteiten als heftruckchauffeur ook mee gaat helpen laden en lossen en het magazijn gaat ondersteunen. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en eigen creativiteit kan gebruiken bij het vinden van oplossingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brustem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: SARENS

    Type: Vaste Job

    Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van Conseils Gestion Entreprises SA in sociale netwerken
Look for responds of Conseils Gestion Entreprises SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Conseils Gestion Entreprises SA. Laat een reactie achter voor Conseils Gestion Entreprises SA. Conseils Gestion Entreprises SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Conseils Gestion Entreprises SA. Leave a respond for Conseils Gestion Entreprises SA. Conseils Gestion Entreprises SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Conseils Gestion Entreprises SA op de google maps. Adres en contacten Conseils Gestion Entreprises SA
Location of Conseils Gestion Entreprises SA on the google maps. Address and contacts of Conseils Gestion Entreprises SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Conseils Gestion Entreprises SA Conseils Gestion Entreprises SA: Alta Ripa II | LAS DELICIAS | de Clippele Benoit | Management Consulting Leuven NV | NATIONAAL VISSERIJMUSEUM

Other related companies as Conseils Gestion Entreprises SA: Alta Ripa II | LAS DELICIAS | de Clippele Benoit | Management Consulting Leuven NV | NATIONAAL VISSERIJMUSEUM

Conseils Gestion Entreprises SA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Conseils Gestion Entreprises SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05048736572. Het bedrijf Conseils Gestion Entreprises SA bevindt zich op het adres: Avenue du Seize Juin 1815 25; 5140; Sombreffe (Ligny). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 663,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Conseils Gestion Entreprises SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Conseils Gestion Entreprises SA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Conseils Gestion Entreprises SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Conseils Gestion Entreprises SA, openstaande posities, locatie van Conseils Gestion Entreprises SA op de kaart.

Conseils Gestion Entreprises SA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Conseils Gestion Entreprises SA, company assigned to the tax number BE05048736572. The company Conseils Gestion Entreprises SA is located at the address: Avenue du Seize Juin 1815 25; 5140; Sombreffe (Ligny). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 663,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookkeepers. Products created in Conseils Gestion Entreprises SA were not found.
The main activity of Conseils Gestion Entreprises SA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Conseils Gestion Entreprises SA is not available. You also can look at reviews of Conseils Gestion Entreprises SA, open positions, location of Conseils Gestion Entreprises SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Conseils Gestion Entreprises SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Conseils Gestion Entreprises SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Conseils Gestion Entreprises SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Conseils Gestion Entreprises SA, employees, financial statistics.