Belmont Holdings

Contactgegevens Belmont Holdings: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belmont Holdings: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belmont Holdings

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 19 Balmoral Place,, België

Telefoon (phone): 949-459-1631 (+32-949-459-1631) 949-459-1631 (+32-949-459-1631)

Fax (fax): 949-858-2472 (+32-949-858-2472) 949-858-2472 (+32-949-858-2472)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belmont Holdings: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belmont Holdings"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belmont Holdings"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belmont Holdings, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belmont Holdings. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belmont Holdings, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belmont Holdings. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belmont Holdings
Products information Belmont Holdings

BTW identificatienummer (tax): BE09012054443
Ondernemingsnummer: 4120666503
Hoofdstad (capital): 253,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Belmont Holdings zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belmont Holdings
(Get full report from official database of BE for Belmont Holdings)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belmont Holdings
Addition kinds of activities for Belmont Holdings

493900. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
35550600. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
40119900. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
50510400. Diverse non-ferro producten | Miscellaneous nonferrous products
60369900. Spaarinstellingen, behalve federale, nec | Savings institutions, except federal, nec
73899952. Toeristische informatiebureau | Tourist information bureau

Werken bij Belmont Holdings: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belmont Holdings: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belmont Holdings. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belmont Holdings. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • Patissier met ruime ervaring (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Alle voorbereidingen van patissier Alle afwerkingen van de patissier Verwerken en maken van chocolade Eigen creaties uitvoeren in de patissier Sturing geven in klein team Maken van soezentaarten

  • Student (18 of ouder) horecawerk in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Achter de bar staan om klanten te bedienen Rond lopen in de zaal om eten en drinken op te dienen Hulp in de keuken Frigo's vullen Afwas (je hoeft geen geld te ontvangen)

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • Student Verkoper/Verkoopster (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Als Student Verkoper / Verkoopster geef je graag advies en staan klanten voor jou centraal! Zowel in de winkel als aan de paskamers verleen je specifiek advies bij de verkoop van jeans of andere kledij. Je bent aanspreekpunt voor de klanten. Je werkt graag in teamverband Je houdt van afwisseling: naast verkoop zul je ook leveringen uitpakken, visual merchandising verzorgen, kassa, etc...

  • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MC BRIDE

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • ACCOUNT MANAGER CARROSSERIE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Account Manager Carrosserie * Regio Antwerpen-Limburg-Kempen * Gedreven verkoopstalent met een passie voor carrosserie De komende maanden zal onze klant zijn verkoopteam versterken met een Account Manager Carrosserie regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Hiervoor is Hays Antwerpen samen met deze organisatie op zoek naar een Account Manager Carrosserie met passie voor de automotive regio Antwerpen-Limburg-Kempen. In deze functie als Account Manager Carrosserie sta je in voor het accountmanagement van een portfolio van bestaande klanten. Na een diepgaande verkoops- en productopleiding ontvang je het portfolio van de klant dat je autonoom zal behandelen in regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Je zal ongeveer 4-5 klanten per dag bezoeken, waar de nadruk ligt op kleine KMO ondernemingen en de iets grotere ketens. Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop en het ondernemen van acties om de vooropgestelde verkoopvolumes te behalen. Bovendien identificeer en benader je potentiële nieuwe klanten om de activiteiten in je specifieke regio te vergroten. Jouw rol bestaat uit het adviseren van de klanten door middel van up- of cross-selling, het zorgvuldig uitvoeren van demo's en het verlenen van technische bijstand aan klanten in de automotive. Verder kan je rekenen op de ondersteuning van je collega's van de inside sales voor offerteopvolging. Ten slotte rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Java Quality Assurance Engineer (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Het Service Introduction Center (SIC) bewaakt de technische kwaliteit van de bij Smals ontwikkelde softwaretoepassingen. In het bijzonder valideert het team de performantie en stabiliteit van de toepassingen alvorens ze in productie worden genomen. Het team voert ook opdrachten uit als reviews van de architectuur, analyse van incidenten in de productieomgeving, begeleiding bij projecten, technische opleidingen voor de teams, en ontwikkelen van ondersteunende tools. Als Java Quality Assurance Engineer bepaal je mee de nodige testen en testomgeving om eventuele problemen met de performantie en/of de stabiliteit van complexe toepassingen snel op te sporen. Je implementeert de testen aan de hand van tools als JMeter of Gatling. Als er mock services of bijkomende tooling nodig zijn ontwikkel je die ook. Je analyseert de resultaten kritisch en met oog voor detail. Bij eventuele problemen, vastgesteld tijdens de testen of in productie, doe je bijkomend onderzoek naar de oorzaak en werk je samen met de betrokken teams om het probleem op te lossen. Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de testresultaten en vaststellingen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten en interesses krijg je ook de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan de interne tools van het SIC.

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES EXCEL EN ACCESS REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht EXCEL - ACCESS, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

Zoek naar antwoorden van Belmont Holdings in sociale netwerken
Look for responds of Belmont Holdings in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belmont Holdings. Laat een reactie achter voor Belmont Holdings. Belmont Holdings bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belmont Holdings. Leave a respond for Belmont Holdings. Belmont Holdings on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belmont Holdings op de google maps. Adres en contacten Belmont Holdings
Location of Belmont Holdings on the google maps. Address and contacts of Belmont Holdings

Andere gerelateerde bedrijven als come Belmont Holdings Belmont Holdings: FLBABY-MUST NV | BUR. SIMON-GILSON-DRAMAIS | Isabelle | Résidence Sablonnière | Guenter

Other related companies as Belmont Holdings: FLBABY-MUST NV | BUR. SIMON-GILSON-DRAMAIS | Isabelle | Résidence Sablonnière | Guenter

Belmont Holdings is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belmont Holdings, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09012054443. Het bedrijf Belmont Holdings bevindt zich op het adres: 19 Balmoral Place,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 253,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Belmont Holdings zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belmont Holdings is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belmont Holdings is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belmont Holdings, openstaande posities, locatie van Belmont Holdings op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belmont Holdings is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belmont Holdings, company assigned to the tax number BE09012054443. The company Belmont Holdings is located at the address: 19 Balmoral Place,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 253,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Belmont Holdings were not found.
The main activity of Belmont Holdings is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Belmont Holdings is not available. You also can look at reviews of Belmont Holdings, open positions, location of Belmont Holdings on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belmont Holdings, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belmont Holdings, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belmont Holdings, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belmont Holdings, employees, financial statistics.