FLVLIETRA NV

Contactgegevens FLVLIETRA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVLIETRA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVLIETRA NV

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Zonnekestr. 13 8501 Kortrijk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-36-11-11 32-56-36-11-11

Fax (fax): 32-56-35-89-32 32-56-35-89-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVLIETRA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVLIETRA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVLIETRA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVLIETRA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVLIETRA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVLIETRA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVLIETRA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVLIETRA NV
Products information FLVLIETRA NV

BTW identificatienummer (tax): BE05647216796
Ondernemingsnummer: 5639251708
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLVLIETRA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVLIETRA NV
(Get full report from official database of BE for FLVLIETRA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVLIETRA NV
Addition kinds of activities for FLVLIETRA NV

01610200. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
25150100. Matrassen en funderingen | Mattresses and foundations
28990109. Citroenolie (eetbaar) | Lemon oil (edible)
33129905. Hoepels, ijzer en staal | Hoops, iron and steel
50870500. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting equipment
73899947. Solvents recovery service | Solvents recovery service

Werken bij FLVLIETRA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVLIETRA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVLIETRA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVLIETRA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Commerciële binnendienst (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de dossiers van externe verkoop vlot en professioneel worden opgevolgd zodat het vooropgestelde zakencijfer wordt behaald. Verantwoordelijkheden - De opvolging van prijsaanvragen, vragen van klanten, productinformatie berust bij jou in goede handen - Je zorgt voor de opmaak van de offertes, de opvolging doe je zelf of gaat via de externe sales - Met onze leveranciers heb je een goede samenwerking en communicatie zodat een goede service aan onze klanten gewaarborgd blijft. - Je bent de specialist in de opmaak van lastenboeken, het invullen van tenders - Zonder problemen weet je projecten van A tot Z op te volgen: klanten zoeken, offertes maken, after-sales opvolgen, contact met het cliënteel.

  • All-round productiemedewerker gezocht in Lokeren - 38 u/w (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een productiemedewerker / heftruckbestuurder. Je werkt actief mee in de productie en je zorgt voor de bevoorrading van de lijnen. Daarnaast sta je in voor manuele orderpicking, stockbeheer, het laden van containers, het algemeen onderhoud, het beheer van het afvalpark e.d.

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lebbeke/Buggenhout (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • DOSSIERBEHEERDER/ IAB- ACCOUNTANT / TEAMLEADER - KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669723-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor dit kantoor met een moderne uitstraling en gelegen in een gemakkelijk bereikbaar gebied zijn we op zoek naar een teamleader / IAB accountant met goesting om zijn/haar eigen team te leiden. Als je op zoek bent naar een nieuw kantoor waar alle kansen aan jou zullen geboden worden om mee het beleid en de groei van dit kantoor uit te stippelen dan is het zeker belangrijk om even bij deze vacature stil te staan. Dossierbeheerder / IAB-Accountant / Teamleader: Profiel Je hebt een bachelor Accountancy- fiscaliteit of een gelijkwaardig diploma in deze richting Er staat minstens 8 jaar ervaring op je teller Je bent een leidinggevende figuur en je haalt voldoening uit het delen van je kennis. Je bent in het bezit van een IAB / BIBF Titel of bent in proces om deze te behalen.

  • Dakwerker leerjongen (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Dakambacht

    Type: Leercontract

    Dakwerken hellende/platte daken.

  • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van FLVLIETRA NV in sociale netwerken
Look for responds of FLVLIETRA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVLIETRA NV. Laat een reactie achter voor FLVLIETRA NV. FLVLIETRA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVLIETRA NV. Leave a respond for FLVLIETRA NV. FLVLIETRA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVLIETRA NV op de google maps. Adres en contacten FLVLIETRA NV
Location of FLVLIETRA NV on the google maps. Address and contacts of FLVLIETRA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVLIETRA NV FLVLIETRA NV: GEORGES LENTZ | PHILIPPE CULEM | GARAGE DE POORTER | PHILIPPE JONGEN | MULLER WERNER AG SA

Other related companies as FLVLIETRA NV: GEORGES LENTZ | PHILIPPE CULEM | GARAGE DE POORTER | PHILIPPE JONGEN | MULLER WERNER AG SA

FLVLIETRA NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVLIETRA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05647216796. Het bedrijf FLVLIETRA NV bevindt zich op het adres: Zonnekestr. 13 8501 Kortrijk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 749,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLVLIETRA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVLIETRA NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVLIETRA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVLIETRA NV, openstaande posities, locatie van FLVLIETRA NV op de kaart.

FLVLIETRA NV is a company, that was registered 2016 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is FLVLIETRA NV, company assigned to the tax number BE05647216796. The company FLVLIETRA NV is located at the address: Zonnekestr. 13 8501 Kortrijk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 749,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLVLIETRA NV were not found.
The main activity of FLVLIETRA NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVLIETRA NV is not available. You also can look at reviews of FLVLIETRA NV, open positions, location of FLVLIETRA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVLIETRA NV, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVLIETRA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVLIETRA NV, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVLIETRA NV, employees, financial statistics.