Belgian United

Contactgegevens Belgian United: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgian United: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgian United

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waarloosveld 10 Lane, Kontich, Belgium 2550, België

Telefoon (phone): 32 315309165 32 315309165

Fax (fax): 32 15319009 32 15319009

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgian United: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgian United"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgian United"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgian United, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgian United. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgian United, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgian United. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgian United
Products information Belgian United

BTW identificatienummer (tax): BE06639556884
Ondernemingsnummer: 9045288085
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Belgian United zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgian United
(Get full report from official database of BE for Belgian United)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgian United
Addition kinds of activities for Belgian United

2992. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
161199. Snelweg- en straatbouw, nec | Highway and street construction, nec
20449909. Gepolijst rijst | Polished rice
30520300. Rubber belting | Rubber belting
32290303. Isolatoren, elektrisch: glas | Insulators, electrical: glass
33669900. Kopergieterijen, nec | Copper foundries, nec
50310104. Trim, plaatmetaal | Trim, sheet metal
50740100. Waterverwarmers en zuiveringsapparatuur | Water heaters and purification equipment
63210200. Wederzijdse ongevallen en gezondheidsverenigingen | Mutual accident and health associations
80420000. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists

Werken bij Belgian United: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgian United: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgian United. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgian United. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • Automechanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage regio Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren technieker. Als technieker sta je in voor volgende taken: mechanisch onderhoud banden uitlijnen remblokken vervangen je denkt mee over oplossingen voor technische problemen je bent verantwoordelijk voor allerlei herstellingen van onderhoudswerkzaamheden tot technische herstellingen (vooral mechanisch onderhoud)

  • Operatoren volcontinu Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tienen zoeken we een technische operator die zal ingezet worden in de inpakafdeling. Je zal instaan voor een brede waaier aan taken: - Paletten inwikkelen, labelen en stockeren in het magazijn. - Staalnamen van het eindproduct. - Zuiver houden van de inpakruimte. - Instellen van de parameters. - Silo\\\'s ledigen - Halfmanueel inpakken van poeder. - Oplossen van kleine problemen. - ... Je zal verder rapporteren aan de ploegleider.

  • Postbode St-Pieters-Leeuw (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v) voor een bedrijf in Roeselare.

  • Kassa medewerker vrijdag en zaterdag (tot 18/11) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie tuin en hobby zaak in Roeselare zoekt Randstad kassa versterking om op vrijdag en zaterdag mee te helpen. De zaak houdt uitverkoop tot 18/11 Je werkt van 9.00u-17.30u

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • Projectleider hout (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

  • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: BAECKENS OPTICS

    Type: Vaste Job

    BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

Zoek naar antwoorden van Belgian United in sociale netwerken
Look for responds of Belgian United in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgian United. Laat een reactie achter voor Belgian United. Belgian United bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgian United. Leave a respond for Belgian United. Belgian United on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgian United op de google maps. Adres en contacten Belgian United
Location of Belgian United on the google maps. Address and contacts of Belgian United

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgian United Belgian United: Christine | K. HALLE V.V. | Accent | PETIT FORESTIER BELGIQUE | Erik L.F. Verdeyen

Other related companies as Belgian United: Christine | K. HALLE V.V. | Accent | PETIT FORESTIER BELGIQUE | Erik L.F. Verdeyen

Belgian United is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgian United, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06639556884. Het bedrijf Belgian United bevindt zich op het adres: Waarloosveld 10 Lane, Kontich, Belgium 2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 467,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Belgian United zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belgian United is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgian United is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgian United, openstaande posities, locatie van Belgian United op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belgian United is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belgian United, company assigned to the tax number BE06639556884. The company Belgian United is located at the address: Waarloosveld 10 Lane, Kontich, Belgium 2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 467,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Belgian United were not found.
The main activity of Belgian United is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgian United is not available. You also can look at reviews of Belgian United, open positions, location of Belgian United on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgian United, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgian United, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgian United, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgian United, employees, financial statistics.