BAZE INTERNATIONAL

Contactgegevens BAZE INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAZE INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAZE INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 78 rue Joseph Bens, Brussels, Brussels 1180, België

Telefoon (phone): 32 (0)75 98 28 93 32 (0)75 98 28 93

Fax (fax): 32 (0)2 346 60 82 32 (0)2 346 60 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAZE INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAZE INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAZE INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAZE INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAZE INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAZE INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAZE INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAZE INTERNATIONAL
Products information BAZE INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE07348175048
Ondernemingsnummer: 6084472656
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 613,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in BAZE INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAZE INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for BAZE INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAZE INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for BAZE INTERNATIONAL

519902. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
14990701. Asfalt (inheemse) mijnbouw | Asphalt (native) mining
35850300. Verwarmingsapparatuur, compleet | Heating equipment, complete
36340117. Teakettles, elektrisch | Teakettles, electric
42310000. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
72170100. Tapijt en stoffering op klantgebouwen | Carpet and upholstery cleaning on customer premises

Werken bij BAZE INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAZE INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAZE INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAZE INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je monteert, balanceert en herstelt de banden van zowel personenwagens als vrachtwagens Je hebt een passie voor auto's Je bent bereid te depanneren buiten de werkuren (mits wettelijke vergoeding)

  • Productie operator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dilsen is Tempo-Team op zoek naar een gemotiveerde productie operator. Als productie operator sta je in voor de machinebediening.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zutendaal en omgeving

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • Student Winkelbediende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gemotiveerde student die wil bijverdienen als winkelbediende? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar jou! Voor een grote supermarkt in Westerlo, zijn wij op zoek naar een student winkelbediende die nagenoeg iedere zaterdag kan en wil werken. De werkuren kunnen van week tot week een beetje wijzigen, maar zullen steeds liggen tussen 11u en 20u. Je zal er allround worden ingezet voor volgende taken: Leveringen uitpakken Rekken aanvullen volgens FIFO-methode Zorgen voor een ordelijke en nette werkomgeving Controleren van de versheid van producten Klanten verwelkomen en verder helpen Kassawerk verrichten Bediening achter de verstogen (charcuterie, vlees en vis)

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

  • Aide-soignant(e) à Woluwe-St-Lambert (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    En tant qu'aide-soignant, vous jouez un rôle capital dans le département des soins. Vous assurez le bien être psychique, physique et social de nos résidents. Notre groupe est à la recherche pour notre établissement Les Floralies à Wolwe-St-Lambert d'un(e) enthousiaste aide-soignant(e) qui aime évoluer dans un environnement innovant et dynamique. Vous assistez à l'exécution des soins d'hygiène Vous assurez les soins quotidiens d'alimentations Vous veillez au confort des personnes Vous collaborez aux soins paramédicaux (prises de température, pesées, aide à la prise de médicaments, ...) Vous apportez une aide relationnelle au résident et à son entourage dans les moments difficiles Vous travaillez en collaboration avec les infirmiers et aide-soignant. Vous rapportez à l'infirmier en chef

  • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van BAZE INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of BAZE INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAZE INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor BAZE INTERNATIONAL. BAZE INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAZE INTERNATIONAL. Leave a respond for BAZE INTERNATIONAL. BAZE INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAZE INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten BAZE INTERNATIONAL
Location of BAZE INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of BAZE INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come BAZE INTERNATIONAL BAZE INTERNATIONAL: ISAP NV | DE BRON | KRIBBE UKKE-PUK | AMERICAN AIRLINES | ALWINE VAN MEER

Other related companies as BAZE INTERNATIONAL: ISAP NV | DE BRON | KRIBBE UKKE-PUK | AMERICAN AIRLINES | ALWINE VAN MEER

BAZE INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAZE INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07348175048. Het bedrijf BAZE INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: 78 rue Joseph Bens, Brussels, Brussels 1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 613,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BAZE INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAZE INTERNATIONAL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAZE INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAZE INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van BAZE INTERNATIONAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BAZE INTERNATIONAL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAZE INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE07348175048. The company BAZE INTERNATIONAL is located at the address: 78 rue Joseph Bens, Brussels, Brussels 1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 613,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BAZE INTERNATIONAL were not found.
The main activity of BAZE INTERNATIONAL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BAZE INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of BAZE INTERNATIONAL, open positions, location of BAZE INTERNATIONAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAZE INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAZE INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAZE INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAZE INTERNATIONAL, employees, financial statistics.