Bayard-Nizet

Contactgegevens Bayard-Nizet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bayard-Nizet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bayard-Nizet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Ecoles 6, Stavelot, 4970, België

Telefoon (phone): 32.80.862437 32.80.862437

Fax (fax): +32 (83) 343-62-54 +32 (83) 343-62-54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bayard-Nizet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bayard-Nizet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bayard-Nizet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bayard-Nizet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bayard-Nizet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bayard-Nizet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bayard-Nizet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bayard-Nizet
Products information Bayard-Nizet

BTW identificatienummer (tax): BE06011962890
Ondernemingsnummer: 7603607177
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 199,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Bayard-Nizet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bayard-Nizet
(Get full report from official database of BE for Bayard-Nizet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bayard-Nizet
Addition kinds of activities for Bayard-Nizet

3561. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
018299. Voedselgewassen die onder dekking worden gekweekt, nec | Food crops grown under cover, nec
083199. Bosproducten, nec | Forest products, nec
148100. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
225200. Hosiery, nec | Hosiery, nec
23950200. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
30890202. Kombekleding, kunststof | Bowl covers, plastics
36210203. Dynamotors | Dynamotors
36219901. Apparatuur en onderdelen, elektrisch | Generating apparatus and parts, electrical
51479902. Vleesmakelaars | Meat brokers

Werken bij Bayard-Nizet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bayard-Nizet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bayard-Nizet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bayard-Nizet. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders algemene wegenbouw regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot wegenbouwbedrijf zoeken wij dringend wegenwerkers voor de regio Limburg. Je maakt deel uit van een ploeg arbeiders en voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van de weg: aansluitingen, kolken, boordstenen, funderingen, afwerkingen, ... Er zijn opstapplaatsen voorzien in de volgende gemeenten: Bocholt, Sint-Truiden, Lummen, Herk-de-Stad, Genk (of net buiten Limburg = Diest en Scherpenheuvel). Goede verloning volgens PC 124 ! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt dit jou interessant ? Bel ons vrijblijvend op voor meer informatie ! 089/500090

  • CALCULATOR/AANKOPER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/aankoper zijn we op zoek naar iemand die steeds op zoek gaat naar de beste prijzen op de markt. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Lastenboeken analyseren en plannen; Offertes bestuderen en vergelijken van leveranciers en onderaannemers voor aanbestedingen; Offertes opmaken voor openbare en privé- aanbestedingen; Prijsvergelijkingen opstellen.

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Calculator (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Analyseren en voorcalculeren van dossiers - Voorbereiden van technische dossiers - Onderhandelen met leveranciers - Opvolgen van offertes (1ste lijn) - Overdragen van dossiers naar het projectteam - Doorgroeimogelijkheid tot (Key) Account Manager

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Deeltijds Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gent zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Medewerker PDI (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een toonaangevend bedrijf in de Waaslandhaven dat nieuwe wagens importeert zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de afdeling Quality Control. * uitvoeren van eindcontrole op nieuwe wagens, controleren van wagens op schade en rapporteren bij schade in het systeem (dit wordt aangeleerd) * in- en uitscannen van de wagens in het systeem * het aanvoeren en wegrijden van wagens (tussen de parkeerplaats en de werkplaats)

  • Pijpfitter (GELEEN)

    Regio: GELEEN

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Vaste Job

    Bent u een ervaren pijpfitter of studeert u zopas af in dit vakgebied? Wij komen graag met u in contact! Voor verschillende opdrachtgevers uit de regio Limburg (NL) zijn we direct opzoek naar pijpfitters en lassers. Als u over de juiste certificaten beschikt kunnen we u een mooie carriere aanbieden op zeer lange termijn.

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

  • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: WIN TRANS

    Type: Vaste Job

    Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

Zoek naar antwoorden van Bayard-Nizet in sociale netwerken
Look for responds of Bayard-Nizet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bayard-Nizet. Laat een reactie achter voor Bayard-Nizet. Bayard-Nizet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bayard-Nizet. Leave a respond for Bayard-Nizet. Bayard-Nizet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bayard-Nizet op de google maps. Adres en contacten Bayard-Nizet
Location of Bayard-Nizet on the google maps. Address and contacts of Bayard-Nizet

Andere gerelateerde bedrijven als come Bayard-Nizet Bayard-Nizet: AU LOGIS DES RAINES | BARBARA BISENGIMANA | LUC VAN PARYS | GODDEERIS NV | ETIVOET-TICKETS VOET

Other related companies as Bayard-Nizet: AU LOGIS DES RAINES | BARBARA BISENGIMANA | LUC VAN PARYS | GODDEERIS NV | ETIVOET-TICKETS VOET

Bayard-Nizet is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bayard-Nizet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06011962890. Het bedrijf Bayard-Nizet bevindt zich op het adres: Rue des Ecoles 6, Stavelot, 4970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 199,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bayard-Nizet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bayard-Nizet is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bayard-Nizet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bayard-Nizet, openstaande posities, locatie van Bayard-Nizet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bayard-Nizet is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bayard-Nizet, company assigned to the tax number BE06011962890. The company Bayard-Nizet is located at the address: Rue des Ecoles 6, Stavelot, 4970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 199,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bayard-Nizet were not found.
The main activity of Bayard-Nizet is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bayard-Nizet is not available. You also can look at reviews of Bayard-Nizet, open positions, location of Bayard-Nizet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bayard-Nizet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bayard-Nizet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bayard-Nizet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bayard-Nizet, employees, financial statistics.